NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:29

NRK - 10 aug 23 kl. 10:07

Expressen: Mislykket bombeattentat mot Sveriges ambassade i Beirut

Den svenske ambassaden i Beirut ble utsatt for et mislykket angrep natt til torsdag, skriver den svenske avisen Expressen. Ifølge avisen ble det kastet en bombe ved inngangen til ambassadebygningen som ikke eksploderte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Beirut, Expressen, Sveriges

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Expressen, Mislykket, bombeattentatmot Sveriges , ambassadei , Beirut
VG - 10 aug 23 kl. 10:10

Mislykket bombeattentat mot Sveriges ambassade i Beirut

Politiet i Libanon tror hendelsen kan ha en sammenheng med koranbrenningen i Sverige..

NRK - 02 jun 23 kl. 15:22

Ytterligere tre europeere løslatt i fangeutveksling med Iran

Ytterligere tre europeere er blitt løslatt av Iran i bytte mot den iranske diplomaten Assadollah Assadi, opplyser Belgias statsminister Alexander De Croo. I forrige uke ble det kjent at den belgiske hjelpearbeideren Olivier Vandecasteele er blitt satt på frifot. De tre som ble utvekslet fredag, er to østerrikske og en dansk statsborger.

NRK - 17 okt 23 kl. 23:40

Tåregass mot demonstranter ved USAs ambassade i Libanon

Tåregass er avfyrt mot demonstranter som er samlet nær USAs ambassade i Libanon etter sykehusangrepet i Gaza, sier et øyenvitne til Reuters. Minst 500 mennesker er drept i angrepet tirsdag kveld, hevder Hamas, som legger skylden på Israel og holder USA som medansvarlig. Den israelske hæren (IDF) mener at eksplosjonen på sykehusområdet kan ha vært utløst av et mislykket rakettangrep fra Islamsk hellig krig.

NRK - 28 sep 23 kl. 04:14

Expressen: Kjent rapper skutt og drept i Sverige

En mann ble onsdag kveld skutt og drept på en idrettsplass på Mälarhöjden sør i Stockholm. Natt til torsdag melder Expressen at den drepte er en kjent rapper i slutten av tenårene. Drapet er filmet og avisen har sett ett opptak hvor det skytes mot mannen mens han ligger på bakken.

NRK - 02 nov 23 kl. 12:06

Expressen: «Den kurdiske reven» siktet igjen

Gjenglederen Rawa Majid, kjent som «Den kurdiske reven», er siktet for å ha vært med å planlegge et drap i Sverige i mars i fjor. Det melder svenske Expressen. Siktelsen gjelder planlegging av et drap utenfor et av lokalene til MC-klubben Bandidos i Haninge i Sverige 4.

NRK - 25 jul 23 kl. 12:59

Vurderer forhøyet terrornivå i Sverige – PST følger med

Svenske Säkerhetspolisen (Säpo) vurderer om de skal heve trusselnivået for terror etter den siste tids koranbrenninger. Det erfarer Expressen. Ifølge avisas opplysninger skal politiet nå ha fått ordre om å bære automatvåpen i Stockholm sentrum for å raskt kunne svare på et eventuelt terrorangrep.

NRK - 13 apr 23 kl. 13:43

Russlands ambassade: – Et nytt ekstremt uvennlig skritt

Russlands ambassade skriver i en uttalelse til NRK at de bekrefter at 15 ansatte er erklært uønsket i Norge. – Reaksjonen er sterkt negativ. Dette er et nytt ekstremt uvennlig skritt, som følges opp med svartiltak, sier Russlands ambassade til NRK.

NRK - 19 apr 23 kl. 21:46

Russlands ambassade hevder uønskede diplomater har forlatt Norge

Russlands ambassade hevder at de 15 personene som er ansatt ved ambassaden, men uønsket i landet, har forlatt Norge. – Jeg kan bekrefte at alle er ute av Norge. Til sammen var det 46 personer, inkludert familiemedlemmer, sier Timur Tsjekanov, pressetalsperson for Russlands ambassade i Norge, i en uttalelse til Dagbladet.

NRK - 20 jul 23 kl. 15:39

USA fordømmer Iraks manglende beskyttelse av Sveriges ambassade

USA fordømmer Irak manglende innsats for å beskytte Sveriges ambassade som ble stormet natt til torsdag. Uakseptabelt, sier de om hendelsen. – Det er uakseptabelt at irakiske sikkerhetsstyrker ikke handlet for å forhindre demonstranter å storme den svenske ambassaden for andre gang, sier utenriksdepartementets talsperson Matthew Miller.

NRK - 20 jul 23 kl. 20:41

Tyrkia fordømmer sterkt "foraktelig angrep" koranen

Tyrkia fordømmer sterkt det de omtaler som et «foraktelig angrep» på koranen foran Iraks ambassade i Stockholm. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Bakgrunnen er en koranbrenning som skulle finne sted i Sveriges hovedstad torsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 30 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com