NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 23:39

NRK - 25 juni 21 kl. 14:41

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..
Les mer på NRK


Les mer om:
Middelfart, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuertekan , vende, heim
NRK - 04 juni 21 kl. 15:47

Evakuerte får vende tilbake

Flere hundre evakuerte på Sotra får vende tilbake til hjemmene sine..

NRK - 07 april 21 kl. 07:45

Fire bustadar evakuerte i Steinkjer

Sju personar i fire hus blei evakuerte etter at ein stor stein raste ut i Steinkjer i går kveld. Raset skjedde i eit bustadfelt i Malm. Det er uvisst når dei evakuerte får flytta heim.

NRK - 03 juni 21 kl. 22:16

Vil ikkje la evakuerte flytta heim

Innsatsleiar Casper Kaland i politiet vurderer sjansen som låg for at fleire hus byrjar å brenna i Øygarden. Men dersom vinden tek seg opp, aukar faren. – Det ligg mykje varme i bakken og i glørne, så viss det skulle koma vind, vil det på ny oppstå fare.

NRK - 17 mai 21 kl. 22:07

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 26 mai 21 kl. 09:32

Ber regjeringa hente nordmenn heim

Nordiske IS-mistenkte og familiane deira bør hentast heim frå Syria, seier Human Rights Watch. Det er til saman 169 nordiske statsborgarar i Syria, 37 av dei nordmenn. – Nordiske land kan avslutte den ulovlege forvaringa og den forferdelege lidinga til statsborgarane sine, dei fleste av dei barn som var offer for IS, seier HRWs Letta Tayler, ifølge NTB..

NRK - 15 juni 21 kl. 22:15

Helse Møre og Romsdal får kritikk

Helse Møre og Romsdal får kritikk fordi ein pasient vart funnen død heime, etter å ha blitt sendt heim frå Ålesund sjukehus. Det skriv Sunnmørsposten. Pasienten hadde hovudskadar, og vart sendt heim tidlegare enn det som er normalt.

NRK - 26 juni 21 kl. 12:13

Finland fryktar fjerde koronabølge

120 finske fotballsupporterar testa positivt etter at dei kom heim frå EM i Russland. 800 fotballturistar fekk tysdag reise rett heim utan test på grunn av mangel på testpersonell på grensa. Desse blir no bedde om å teste seg..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 08:00

Variasjon trigger fantasi og skaperevne. Monotoni virker sløvende og avvisende.

Variasjon utfordrer og trigger fantasi og skaperevne. Monotoni virker derimot sløvende og avvisende..

VG - 04 juni 21 kl. 15:03

Brannen på Sotra: – Folk kan vende tilbake til hjemmene sine

ÅGOTNES (VG) Folk kan nå vende tilbake til hjemmene sine, opplyser brannvesenet..

NRK - 25 mars 21 kl. 03:33

Evakuerte etter røykutvikling

På Stord blei bebuarane evakuerte frå eit leilegheitsbygg då det blei oppdaga kraftig røykutvikling i natt. Det er uklart om det har vore brann, men tredjeetasjen er røyklagt, opplyser politiet i Sør-Vest. Bebuarane er innlosjerte på hotell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Presidentkandidat arrestert

Nok en gang er en presidentkandidat arrestert i Nicaragua, opplyser politiet. Noel Vidaurre er den sjuende presidentkandidaten som er pågrepet før høstens valg. Vidaurre er satt i husarrest, anklaget for å undergrave landets suverenitet, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 1 time siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 1 time siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 2 timer siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 3 timer siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 3 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt