NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:23

NRK - 26 nov 22 kl. 18:03

Evakueres på grunn av skogbrann

Evakuering er i gang på Roan i Trøndelag, stor skog- og lyngbrann sprer seg fort og er bare 50 til 100 meter fra bebyggelse. Brannen er foreløpig ute av kontroll. Det brenner på et fjell i Jardalen i Roan i Åfjord i Trøndelag – Det er nå bare 50 til 100 meter fra brannen til bebyggelsen. Brannen sprer seg veldig fort på grunn av vinden, sier Frode Lyngvær fra Fosen brann og redning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Roan, Trøndelag, Jardalen, Åfjord, Frode Lyngvær, Fosen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakueres, grunnav , skogbrann
NRK - 24 okt 22 kl. 10:24

Hundretusener evakueres i Bangladesh

Hundretusener av mennesker er i ferd med å evakueres i Bangladesh før en syklon treffer det lavtliggende landet. Syklonen Sitrang beregnes å treffe land tirsdag morgen, ifølge meteorologene. Det som bekymrer mest, er at en stormflo på rundt tre meter skal legge områder med tre millioner mennesker under vann.

NRK - 04 dec 22 kl. 08:19

Vulkanutbrudd i Indonesia – landsbyer evakueres

Landsbyer i Indonesia evakueres etter et utbrudd på vulkanen Semeru. I Japan advares det om risiko for en mulig tsunami. Varm aske steg 1,5 kilometer opp i lufta fra vulkanen på øya Java søndag.

NRK - 03 sep 22 kl. 04:34

Tusenvis bedt om å evakuere på grunn av skogbrann i California

Tusenvis av mennesker i Nord-California ble fredag beordret til å evakuere på grunn av en skogbrann som har oppstått som følge av høye temperaturer. Byene Weed, Lake Shastina og Edgewood er under obligatorisk evakueringsordre. Skogbrannen spredte seg over mer enn 1.

NRK - 31 jul 22 kl. 05:35

Skogbrann i California ute av kontroll

En skogbrann nær Californias grense mot Oregon blusset kraftig opp natt til lørdag og er ute av kontroll. Flere lokalsamfunn evakueres. Brannen herjer i uttørket skog i bratt terreng i det vernede skogsområde Klamath, vest for Yreka, sier pressetalsperson Caroline Quintanilla.

NRK - 17 aug 22 kl. 22:04

26 døyde etter skogbrann i Algerie

Minst 26 menneske er drepne som følge av ein skogbrann i nordlege Algerie, melder AFP. Førre år, døyde minst 90 menneske i ein skogbrann som ramma nordlege Algerie, som øydela meir enn 100.000 hektar av skog..

NRK - 17 aug 22 kl. 22:04

26 døydde etter skogbrann i Algerie

Minst 26 menneske er drepne som følgje av ein skogbrann i nordlege Algerie, melder AFP. Brannen strekker seg mellom 14 distrikt i nordlege Algerie, skriv Alarabiya. Innanriksministeren i Algerie, Kamel Beldjoud, fortalde ein statleg TV-kanal at 24 personar hadde mista livet i skogbrannen i El Tarf, nær grensa til Tunisia.

NRK - 17 aug 22 kl. 22:04

26 døydde i skogbrann i Algerie

Minst 26 menneske er omkomne i ein skogbrann i nordlege Algerie, melder AFP. Brannen rammer 14 distrikt i det nordlege Algerie, skriv Alarabiya. Innanriksministeren i Algerie, Kamel Beldjoud, fortalde ein statleg TV-kanal at 24 personar hadde mista livet i skogbrannen i El Tarf, nær grensa til Tunisia.

NRK - 07 jan 23 kl. 04:31

Politiet: Brann i to barnehager på Klepp – hus evakueres

Tre hus ble evakuert etter en brann i en barnehage på Klepp natt til lørdag. Like etter ble det meldt om brann i en annen barnehage. Tre hus evakueres på grunn av den første brannen det ble meldt om like før klokka 4.

NRK - 26 nov 22 kl. 18:03

Evakueres på grunn skogbrann

Evakuering er i gang på Roan i Trøndelag, stor skog- og lyngbrann sprer seg fort og er bare 50 til 100 meter fra bebyggelse..

Aftenposten - 26 nov 22 kl. 18:12

15 boliger evakueres på grunn av skogbrann

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com