NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:16

NRK - 26 apr 22 kl. 18:03

Evakuerer som følge av gressbrann i Bergen

Politiet har startet å evakuere noen boliger i forbindelse med en brann som spres seg i vegetasjonen ved Espeland, nord for Bergen tirsdag ettermiddag. Det er så langt ikke meldt om skadde, melder Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Espeland, Bergen, Vest, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuerersom , følgeav , gressbranni , Bergen
NRK - 22 apr 22 kl. 14:56

Gressbrann i Bergen

Det er meldt om gressbrann i Krokeide i Bergen kommune, det skriver politiet på Twitter. Brannen har spredt seg til tre. Det er hus og bygg i nærheten, ifølge politiet.

NRK - 14 mar 22 kl. 13:48

Gressbrann ute av kontroll i Bergen

Nødetatene har rykket ut til en kraftig gress- og lyngbrann i Fana i Bergen. Flere boliger i nærheten blir evakuert. – Det brenner kraftig i terrenget.

NRK - 21 mar 22 kl. 15:14

Gressbrann på Mongstad er slukket

Det er meldt om gressbrann inne på raffineriet på Mongstad, melder 110 Vest. Tre mål skal brenne. Brannvesenet bistår industribrannvesenet på stedet.

NRK - 21 mar 22 kl. 15:14

Gressbrann på Mongstad

Det er meldt om gressbrann inne på raffineriet på Mongstad, melder 110 Vest. Tre mål skal brenne. Brannvesenet bistår industribrannvesenet på stedet.

NRK - 30 apr 22 kl. 10:19

Gressbrann i Vestby

Brannvesenet har rykket ut til en gressbrann langs jernbanesporet ved Asko-bygget i Vestby. Det melder Øst 110-sentralen. Som følge av brannen er Østfoldbanen stengt mellom Moss og Ås..

VG - 21 mar 22 kl. 15:24

Gressbrann på Mongstad raffineri

Mandag brenner det i en gressbrann inne på området til Mongstad raffineri i Vestland fylke..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time - beboere evakueres

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Nå kaller de inn sivilforsvaret for bistand i slukningsarbeidet. Boliger evakueres..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time ute av kontroll - minst 30 hus evakueres

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Nå kaller de inn sivilforsvaret for bistand i slukningsarbeidet. Minst 30 hus evakueres..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time ute av kontroll - brannhelikopter på vei

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Tolv boliger ble evakuert..

NRK - 31 mar 22 kl. 14:31

Gressbrann ute av kontroll

Politiet og brannvesenet har rykket ut til gressbrann ute av kontroll på Nordagutu. – Det er foreløpig ikke spredningsfare til bygninger, men det brenner i nærheten av toglinja. Togtrafikken er foreløpig ikke påvirket, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Norge bidrar i våpenleveranser til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina, skriver NTB. Statsministeren gjorde donasjonen av langtrekkende rakettartilleri av typen MLRS på Natos toppmøte i Madrid. Norge donerer også mer artilleriammunisjon til Ukraina.

NRK - 10 minutter siden

Norge sender langtrekkende artilleri til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina..

NRK - 5 minutter siden

Støre lettet over svensk-finsk enighet med Tyrkia

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det er en lettelse og glede for Norge at motforestillingene mot svensk og finsk Nato-medlemskap er ryddet av veien. – Jeg kjenner en veldig lettelse, sa Støre da han møtte norsk presse på Natos toppmøte i Madrid onsdag. Det er ventet at Natos ledere senere onsdag vil vedta å invitere Sverige og Finland inn i alliansen.

NRK - 15 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 45 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 1 time siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com