NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:00

NRK - 08 aug 23 kl. 09:17

Evakuerer flere i Nord-Aurdal

Politiet evakuerer flere som bor langs Lovegen i Nord-Aurdal. Det har gått flere jordskred i området. De første ble evakuert på morgenen i dag, men politiet jobber nå med å evakuere flere. 40 av de personene er nå på evakueringssenteret på hotellet i Fagernes. Nord-Aurdal kommune setter krisestab nå etter at det har gått flere jordras i forbindelse med store nedbørsmengder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lovegen, Nord-Aurdal, Fagernes, aurdal, E16, Strond

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuerer, flerei , Nord-Aurdal
Klartale - 08 aug 23 kl. 11:10

Flere veier stengt og bygder isolert

Ekstremværet «Hans» traff Østlandet mandag ettermiddag. Det herjer fortsatt tirsdag. For folk som bor der og for folk som kjører bil, er situasjonen alvorlig.

NRK - 08 aug 23 kl. 07:37

Har rekvirert redningshelikopter i Nord-Aurdal i Innlandet

Like etter klokken 4 tirsdag morgen fikk nødetatene melding om jordskred i Nord-Aurdal kommune. Det opplyser Øyvind Bakken, operasjonsleder i Innlandet politidistrikt. Han sier at det er flere boliger som er berørt.

NRK - 09 aug 23 kl. 07:51

E6 og E16 stengt flere steder

Både E6 og E16 er stengt flere steder etter Hans sine herjinger i natt. I Ringebu er E6 stengt to steder. Det er på grunn av et jordskred i Skjeggestad og ei stikkrenne i Brattråket.

VG - 29 nov 23 kl. 13:24

Lastebil og personbil har kollidert i Sør-Aurdal: – Alvorlig personskade

Sør for Bagn i Sør-Aurdal på E16 har det vært en trafikkulykke hvor en lastebil og personbil har kollidert..

NRK - 30 jul 23 kl. 21:30

Evakuerer folk i Eidsvåg

I Eidsvåg i Molde kommune er det flere personer som blir evakuert etter store nedbørsmengder. Det bekrefter Jens Dahl i politiet til NRK. Avisa Driva skriver at de evakuerer flere boliger ved siden av fjordhotellet.

NRK - 06 jun 23 kl. 17:17

Hovedredningssentralen evakuerer én russisk statsborger nær Nordpolen

Hovedredningssentralen Nord-Norge har iverksatt en medisinsk evakuering av en russisk statsborger fra et russisk fartøy som befinner seg nær Nordpolen. Ifølge Hovedredningssentralen er oppdraget krevende fordi fartøyet ligger helt i ytterkant av redningshelikopterets rekkevidde. Redningsleder Rune Danielsen sier til VG at de fikk en henvendelse om bistand fra sjøredningssentralen i Murmansk.

NRK - 01 jul 23 kl. 11:04

Stor nedgang på hotellovernattinger i nord i mai

NHOs regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen er bekymret for at den norske trafikken fortsetter å gå ned i Nord-Norge. I en pressemelding skriver NHO Arktis at etter det de betegner som «all time high» i overnattingstrafikken i mai 2022, så hadde overnattingsbedriftene i nord en nedgang i totaltrafikken på 13 prosent i mai 2023 sammenlignet med mai 2022. I Finnmark gikk overnattingen på hotell ned 20 prosent, mens i Troms var det 18 prosent.

NRK - 23 nov 23 kl. 01:04

Nord-Korea skroter militæravtale om avspenning

Nord-Korea opphever en avtale om militær avspenning med naboen i sør. De lover å utplassere flere våpen på grensen. Det autoritære landet skal gjeninnføre alle militære tiltak som avspenningsavtalen fra 2018 har hindret dem i gjøre, uttaler Nord-Koreas forsvarsdepartement.

NRK - 27 maj 23 kl. 18:22

Politiet starter søk etter mann i Valdres

Politiet har satt i gang søk etter en mann i 40-årene ved vannet Leirin i Fagernes i Valdres i Nord-Aurdal, skriver de på Twitter. Mannen var ute og fisket i en båt sammen med en kamerat, og kameraten gikk av rett nord for Fagernes lufthavn fredag ved 21-tiden. Kameraten varslet politiet lørdag, etter at han ikke fikk kontakt med vennen.

NRK - 23 apr 23 kl. 20:58

EU evakuerer delegasjon fra Sudan – ambassadør blir værende

EU evakuerer sin delegasjon fra Khartoum, men ambassadøren blir værende i Sudan, opplyser EUs utenrikssjef Josep Borrell. EU-ambassadør Aidan O'Hara ble overfalt i sitt eget hjem i Khartoum for en uke siden, men ble ikke alvorlig skadd. Borrell sier at O'Hara vil fortsette sitt arbeid fra Sudan, men gir ingen ytterligere opplysninger.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 2 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.

NRK - 3 timer siden

Hus overtent i Valldal på Sunnmøre

Et hus skal være overtent i Valldal i Fjord kommune på Sunnmøre. Det skriver politiet i Møre og Romsdal på X. Det skal være en mann som bor i huset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com