NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:05

NRK - 09 nov 21 kl. 14:04

Evakuerer Gløshaugen på NTNU

Politiet evakuerer Gløshaugen på NTNU i Trondheim etter melding om en gasslekkasje. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter like etter klokken 14.00. Nødetater er på stedet og det skal være en giftig gass som har lekket ut..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gløshaugen, NTNU, Trondheim, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Evakuerer, Gløshaugen, NTNU
NRK - 09 nov 21 kl. 14:04

Tre til sykehus etter gasslekkasje

Politiet evakuerer Gløshaugen på NTNU i Trondheim etter melding om en gasslekkasje. Tre personer er sendt til sykehus etter lekkasjen. Det er uvisst hvordan gasslekkasjen har oppstått.

NRK - 18 okt 21 kl. 10:00

Gassalarm NTNU

Politiet melder om en gassalarm ved NTNU, Gløshaugen. Berørt bygg er evakuert, og nødetater er på vei..

NRK - 18 okt 21 kl. 10:04

Gassalarm trolig utløst av arbeid

Et bygg på NTNU Gløshaugen er evakuert etter at gassalarmen ble utløst. – Alt tyder på at det er arbeid på stedet som har utløst alarmen, sier operasjonsleder i Trøndelag, Arnt Harald Aaslund..

VG - 09 nov 21 kl. 14:25

Tre til sykehus etter gasslekkasje på NTNU

En meget helseskadelig og brannfarlig gass lekket fra kjemilaboratoriet på Gløshaugen..

NRK - 09 nov 21 kl. 14:46

Gasslekkasje under kontroll

Situasjonen er under kontroll etter at et bygg ble evakuert etter en gasslekkasje ved NTNU Gløshaugen. Brannvesenet er inne med røykdykkere. Tre personer ble sendt til sykehus, mens flere får helsehjelp.

NRK - 13 aug 21 kl. 17:08

Finland evakuerer ambassade

Finland evakuerer 130 ansatte fra ambassaden i Kabul, melder AFP..

NRK - 26 sep 21 kl. 17:43

Evakuerer i Bergen

Store delar av Bergen sentrum er stengt av og evakuert i forbindelse med at ein propantank har losna under Zachariasbryggen. Kommunen har sendt ut ein SMS der dei skriv at det er eksplosjonsfare, og at politiet evakuerer i 300 meters radius rundt brygga. Folk blir bedne om å halde seg vekke og respektere sperringar..

NRK - 18 okt 21 kl. 10:19

Faren avblåst

Studenter og ansatte er tilbake i bygget på NTNU Glødshaugen igjen. Politiet konkluderer med at det var en feilalarm i forbindelse med arbeid, slik operasjonsleder Aaslund sa trolig var årsaken..

NRK - 27 aug 21 kl. 11:06

Ber studenter avlyse fadderuka

NTNU-rektor Anne Borg og Andreas Knudsen Sund, leder for studenttinget, ber studentene avlyse siste del av fadderukene og andre sosiale aktiviteter. – Hensikten er å beskytte studentene og bidra til å få kontroll på utbruddet, skriver NTNU i en pressemelding..

VG - 02 sep 21 kl. 10:17

NTNU-forsker: Må vaksinere barna for å få flokkimmunitet

Smitten sprer seg blant barn og unge. Det vil den fortsette med hvis ikke i alle fall 12–15-åringene vaksineres, mener en gruppe NTNU-forskere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt