Klartale > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:59

Klartale - 21 dec 22 kl. 13:20

Eva Kristin Hansen frifunnet for juks med pendlerbolig

– Oslo statsadvokatembeter har valgt å legge bort sakene. Det skriver statsadvokaten til avisa Aftenposten.Politiet har etterforsket flere politikere på Stortinget. Årsaken er saker i media om hvordan politikerne har fått bruke gratis pendlerboliger fra Stortinget. Selv om det kan ha vært mot reglene til Stortinget.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Aftenposten, Stortinget, Kristin Hansen, Dagbladet, SMS, NTB, Stortingets, Christian Elden, Hansen, Elden, Adresseavisen, Ski, Trondheim, Trond Giske, Arbeiderpartiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eva, Kristin, Hansen, frifunnet, for, juksmed , pendlerbolig
NRK - 21 dec 22 kl. 11:13

Eva Kristin Hansen mener medieoppslag må følges opp

Tidligere stortingspresident Eva Kristin Hansen sier at politiet har lagt til grunn at hun har fulgt pendlerboligreglene. Hun sier det har vært en krevende tid. – Jeg har i over ett år vært under et konstant press om Stortingets ordninger, blitt beskyldt for mye og har tidvis hatt en mediestorm som har vært svært krevende, sier Hansen til NTB.

NRK - 21 dec 22 kl. 10:31

Etterforskningen av tidligere stortingspresident Eva Kristin Hansen er henlagt

Politiet har henlagt etterforskningen av tidligere stortingspresident Eva Kristin Hansen. Det melder Dagbladet. Hansen bekrefter dette i en SMS til NTB..

VG - 21 dec 22 kl. 10:53

Straffesaken mot Eva Kristin Hansen er henlagt

Tidligere stortingspresident Eva Kristin Hansen er lettet over at straffesaken mot henne har blitt henlagt..

E24 - 21 dec 22 kl. 11:04

Straffesaken mot Eva Kristin Hansen er henlagt

Tidligere stortingspresident Eva Kristin Hansen er lettet over at straffesaken mot henne har blitt henlagt..

Klartale - 01 nov 22 kl. 15:40

Graham Hansen kritisk til media

Kanalen TV 2 har laget en sak om Caroline Graham Hansen. Hun er en norsk fotballspiller. Og hun spiller for klubblaget Barcelona.

NRK - 04 sep 22 kl. 23:26

Keramiker Eva Børresen er død

Den norske, prisbelønte keramikeren Eva Børresen døde lørdag på Helsehuset i Fredrikstad, 101 år gammel. Det skriver barnebarn og forfatter Hilde Hagerup på Facebook. Børresen var en svært anerkjent keramiker.

Klartale - 24 aug 22 kl. 13:30

Hun tar pause fra landslaget

Caroline Graham Hansen tar pause fra det norske kvinnelandslaget. Hun er nødt til å ta vare på egen helse. Det skriver hun på Instagram onsdag.

NRK - 27 dec 22 kl. 10:43

Frifunnet for vold mot døtre

En mann på Fosen er frifunnet for psykisk vold mot sine to døtre. Flertallet på fire dommere i Frostating lagmannsrett mente mannen skulle dømmes, men det kreves fem stemmer og dermed ble tiltalte frifunnet. Men han må betale 130 tusen kroner i oppreisningserstatning til døtrene.

NRK - 12 maj 23 kl. 16:01

Foreldre frifunnet for vold mot baby

Et foreldrepar i Tromsø er i Nord-Troms og Senja tingrett frifunnet for mishandling av babyen sin. Foreldreparet ble pågrepet i april 2021, mistenkt for grov vold mot sitt eget spedbarn. Barnet hadde da en rekke blåmerker og ribbeinsbrudd.

Klartale - 24 okt 22 kl. 06:00

Er brukte julegaver innafor?

– En gang kjøpte jeg brukte gensere. Deretter gjorde jeg de om til julegensere og ga dem i gave, sier Ingrid Tykhelle Kayser.– Men de ble faktisk ganske dyrt, sier hun og ler.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Trusler avlyser festival – ordføreren er rasende

Søndag skulle barn være med på en festival i Bergen. Den skulle feire skeiv kjærlighet. Men Redd Barna avlyser.

Klartale - Igår: 15:03

Klar Tales valgordbok

11. september er det valgdag. Denne datoen skal det velges hvem som får styre i din kommune og i fylket ditt.

Klartale - 2 timer siden

Valgfunksjonær

Når du skal stemme, vil du møte valg-funksjonærene. Det er folk som jobber i valglokalet ditt.Deres jobb er å passe på at alt går riktig for seg.

Klartale - 2 timer siden

Valgurne

Skal du stemme i lokalvalget? Da ender stemmen din i en valgurne.Valg-urnen er en boks.

Klartale - 2 timer siden

Klare for Nato-møte

Områder er sperret av. Politi med våpen står på hvert sitt hjørne. Det er liten tvil om at det skjer noe stort i Oslo i dag (torsdag).

Klartale - 2 timer siden

Grønland i Oslo får eget politi for nabolaget

Politiet i Oslo skal få et eget politi på Grønland. Det blir kalt et nabolags-politi. Politifolkene der skal kun patruljere til fots.

Klartale - 4 timer siden

Derfor sjekket Elena seg for kreft

Sykdommen kreft setter livet på hodet. Årlig får 350 kvinner i Norge den skumle beskjeden: «Du har kreft i livmorhalsen». Men en enkel prøve fra underlivet kan oppdage kreft tidlig.

Klartale - 18 timer siden

Slik blir været til helgen

Unni Nilssen er meteorolog. Hun sier det blir store forskjeller på været til helgen. – Det blir varmt og tørt i sør og øst, sier hun til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 19 timer siden

Hvordan påvirker økonomi deg?

Flere føler på en indre uro som følge av å ha for lite penger. Det viser en ny undersøkelse. Det er Respons Analyse som har utført undersøkelsen for Frelsesarmeen.

Klartale - 21 timer siden

Derfor er det demonstrasjoner

Kosovo og Serbia har lenge hatt en konflikt. Serbia ønsker at Kosovo skal bli en del av Serbia, slik var det fram til 1999, ifølge FN. Da sa flertallet fra Kosovo at de ville være et eget land.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com