NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:04

NRK - 11 apr 23 kl. 19:40

Etterretningslekkasjen i USA: Trudeau avkrefter

I møte med pressen tirsdag, fikk Canadas statsminister Justin Trudeau spørsmål om tilstanden til landets energiinfrastruktur. Bakteppet er etterretningslekkasjen i USA. For en prorussisk dataangrepsgruppe kan ha angrepet energinettet til Canada tilbake i februar, rapporterer The New York Times, som siterer de lekkede Pentagon-dokumentene. Trudeau avkrefter at landets energiinfrastruktur er fysisk skadet. – I forbindelse med meldinger om cyberangrep mot kanadisk energiinfrastruktur, kan jeg avkrefte at kanadisk energiinfrastruktur ble skadet etter cyberangrepet, sier Trudeau til Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Canadas, Justin Trudeau, USA, Canada, The New York Times, Pentagon, Trudeau, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterretningslekkasjeni , USA, Trudeau, avkrefter
NRK - 05 maj 23 kl. 04:31

Canadas statsminister ønsker ny periode

Canadas statsminister Justin Trudeau lovet torsdag partiet at han vil stille til gjenvalg. Trudeau holdt tale på årsmøtet til det liberale partiet. Det er trolig det siste landsmøtet før neste valg.

NRK - 03 aug 23 kl. 10:31

Justin Trudeau separert

Canadas statsminister Justin Trudeau og kona Sophie gr hver til sitt etter 18 rs ekteskap, melder Reuters. Hei alle sammen. Sophie og jeg vil dele det faktum at vi etter flere meningsfulle og vanskelige samtaler har bestemt oss for separeres, skriver den canadiske statsministeren p sin Instagram-konto onsdag kveld.

NRK - 27 sep 23 kl. 20:31

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig.

NRK - 11 apr 23 kl. 18:44

Etterretningslekkasjen i USA: Blinken lover fortsatt støtte til Ukraina

Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba sier hans kollega i USA, Antony Blinken, har ringt for å bekrefte USAs uforbeholdne støtte etter lekkasjeskandalen. Kuleba sier at Blinken forsikret ham om at USA fortsatt støtter Ukrainas innsats for å vinne krigen mot Russland og avviste at det er tvil om Ukrainas militære kapasitet. Telefonsamtalen fant sted tirsdag, ifølge Kuleba.

Aftenposten - 28 apr 24 kl. 20:30

Forsker avkrefter myten om multipolaritet: USA er fortsatt verdens maktsentrum

Forsker avkrefter myten om multipolaritet..

VG - 20 jul 23 kl. 20:19

Kylie Jenner avkrefter ansiktsoperasjoner: – Jeg har bare tatt fillers

Kylie Jenner (25) tar et oppgjør med det hun mener er den største misforståelsen mange har om hennes selvtillit, og avkrefter å ha vært et usikkert barn..

Dagbladet - 13 apr 23 kl. 08:59

Dokumentlekkasje: Putin får cellegift

I den massive etterretningslekkasjen fra Pentagon hevdes det at Putin mottar cellegift, og at kreftryktene stemmer..

Dagbladet - 13 apr 23 kl. 08:59

Hevder Putin får cellegift

I den massive etterretningslekkasjen fra Pentagon hevdes det at Putin mottar cellegift, og at kreftryktene stemmer..

Dagbladet - 13 apr 23 kl. 08:59

Hevder Putin skal få cellegift

I den massive etterretningslekkasjen fra Pentagon hevdes det at Putin angivelig mottar cellegift..

Dagbladet - 15 apr 23 kl. 10:42

Lekkasjenes spinnville opprinnelse

21 år gamle Jack Teixeira, alias «Jack the Ripper» og «O.G», er pågrepet for å stå bak det som beskrives som den alvorligste amerikanske etterretningslekkasjen siden Wikileaks. Men det tok lang tid før dokumentene fant veien fra en liten chattegruppe til russiske hender..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 15 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com