NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:36

NRK - 31 mar 23 kl. 13:36

Etterlyser vitner etter voldshendelse

Politiet etterlyser vitner i forbindelse med en voldshendelse ved Kanelsnurren i Ryfylkegata på Storhaug i Stavanger 19. mars mellom klokken 01.00 og 03.00. Det er en kvinne i 20-årene som skal ha blitt utsatt for hendelsen av en ukjent gjerningsperson.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kanelsnurren, Ryfylkegata, Storhaug, Stavanger, Torkel Tjørhom Fandrem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterlyser, vitner, etter, voldshendelse
NRK - 27 jul 23 kl. 13:43

Etterlyser vitner etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser vitner etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad natt til torsdag 20. juli. To personer ble slått ned inne på Cafe Galleri midt i Grimstad sentrum rundt klokken 01.

NRK - 05 sep 23 kl. 14:02

Etterlyser vitner etter voldshendelse på Oslo City

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha opplysninger om en voldshendelse som skjedde inne på Oslo City torsdag 3. august 2023 i tidsrommet kl.20:30 – 21:00.

NRK - 17 nov 23 kl. 08:05

Politiet etterlyser vitner etter voldshendelse i Oslo

Politiet ber om at vitner til en voldshendelse med flere involverte menn i Stortingsgata i Oslo på kvelden lørdag 2. september, tar kontakt. Det opplyser politiet i Oslo i en norsk- og engelskspråklig pressemelding fredag morgen.

NRK - 30 jan 23 kl. 12:37

Etterlyser vitner etter grov vold i Hokksund

Politiet i Sør-Øst etterlyser vitner etter en grov voldshendelse i Hokksund lørdag kveld. En person ble fraktet til sykehuset og en person er siktet og pågrepet. Likevel ønsker politiet å komme i kontakt med vitner.

NRK - 17 sep 23 kl. 13:52

Etterlyser vitner etter voldshendelse i Tromsø

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner til en voldshendelse som skjedde natt til søndag rundt kl 0325 utenfor Burger King i Storgata, skriver Troms politidistrikt på X/Twitter. – Vi har opprettet sak i forbindelse med at en mann har blitt slått/ angrepet av en eller flere personer, skriver politiet..

NRK - 02 jul 23 kl. 21:04

70-åring slått på buss i Bamble

En 70 år gammel mann ble slått med knyttneve inne på en buss i Bamble. Det skriver Sør-Øst politidistrikt, som etterlyser vitner til hendelsen, på Twitter. – Politiet etterlyser vitner etter en voldshendelse inne på en buss ved Stathelle.

NRK - 25 dec 22 kl. 23:06

Etterlyser vitner til vold i Hammerfest

Politiet i Finnmark etterlyser vitner som har sett en voldshendelse i Hammerfest natt til julaften. Hendelsen skjedde «i tilknytning til utelivet», opplyser politiet..

NRK - 17 dec 22 kl. 00:31

Politiet etterlyser vitner etter voldshendelse i Hammerfest

Det har vært en voldshendelse ved torget i Hammerfest. Ifølge politiet var flere personer involvert i hendelsen som fant sted rundt klokken 21.00 fredag kveld.

NRK - 01 sep 23 kl. 09:55

Drapet i Ølensvåg: Politiet etterlyser vitner

Klokken 04.06 natt til søndag 13. august fikk politiet melding om at en mann funnet død på en privat adresse i Ølensvåg i Vindafjord kommune.

NRK - 10 sep 23 kl. 16:22

Alvorlig voldshendelse i Trondheim – politiet ber om tips

Politiet i Trøndelag etterforsker en alvorlig voldshendelse etter at en ung mann i slutten av tenårene ble slått ned i Gaubekveita, beliggende mellom Fjordgata og Carl Johans gate, i Trondheim sentrum ca. klokken 04.00 natt til søndag 10.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 15 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 15 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.

NRK - 30 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 45 minutter siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 45 minutter siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt ingen budsjettenighet

Regjeringspartiene Ap og Sp klarte heller ikke i dag å bli enige med SV om en budsjettavtale for 2024. Samtalene ble løftet til partiledernivå for et par dager siden. De tre partienes toppolitikere satt sammen i hele går, uten å komme i havn med en avtale.

NRK - 45 minutter siden

18.000 Nordea-kundar råka av BankID-feil

Ein teknisk feil gjer at rundt 18.000 Nordea-kundar har problem med Bank-ID fredag, fortel pressesjef Cathrine Graff til VG. Det skal berre vera kundar som tidlegare var i Nordea Direct som er påverka..

NRK - 45 minutter siden

Mindreårige i Stavanger forsøkt rekruttert av svenske kriminelle-nettverk

Organiserte kriminelle nettverk frå Sverige har fleire gongar prøvd å rekruttere mindreårige gutar i Stavanger-regionen, ifylge politiet. Så langt er det avdekka at forsøka skjer fysisk ved at svenskane tek kontakt i utemiljø der unge oppheld seg. NRK kjenner til at ein svensk statsborgar på 24 år for tida sit i varetekt i Sør-Rogaland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com