NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 10:31

NRK - 25 juni 21 kl. 13:52

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..
Les mer på NRK


Les mer om:
Returkraft, Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etterforsker, eksplosjonen
NRK - 31 mai 21 kl. 18:30

Rapport om Beirut-eksplosjonen

Libanesiske rettsmyndigheter sier landet har mottatt en foreløpig rapport fra Frankrike om fjorårets enorme eksplosjon i Beirut som tok livet av 211 mennesker. Rettsmyndighetene sier rapporten er nyttig i deres pågående etterforskning av eksplosjonen som skjedde i august, som også skadde flere enn 6.000 av mennesker.

NRK - 27 juni 21 kl. 14:34

Sliter med å slukke brann

Brannen som oppsto etter eksplosjonen på Returkrafts anlegg på Langemyr torsdag, er fremdeles ikke slukket. – Det brenner fortsatt nede i selve søpla. Vi får ikke slokket det før vi får gravd opp det som brenner.

NRK - 27 juni 21 kl. 15:26

Utenfor livsfare etter eksplosjon

De to mennene som ble kritisk skadet i eksplosjonen på Returkraft skal nå være utenfor livsfare. Det skriver Fædrelandsvennen. Syv personer ble sendt til sykehus etter eksplosjonen og brannen på Returkrafts annlegg på torsdag..

NRK - 07 juli 21 kl. 22:44

Kraftig eksplosjon i Dubai

En kraftig eksplosjon rystet Dubais største havn onsdag kveld, opplyser lokale myndigheter. Eksplosjonen skal ha skjedd etter en brann på et konteinerskip i havna. Ifølge myndighetene er det foreløpig ikke rapportert om personskader etter eksplosjonen.

NRK - 16 juli 21 kl. 16:21

Eksplosjonen er udramatisk

Politiet skriver i ny melding på Twitter at eksplosjonen på Førde sentralsjukehus virker udramatisk. Det skal ha vært en heliumpatron i en MR maskin som har gått av. Ingen er skadd.

NRK - 17 juli 21 kl. 08:35

Selskap skal etterforske eksplosjon

Et eksternt selskap skal etterforske eksplosjonen i Returkrafts avfallsanlegg. – Vi må kanskje vente til september/oktober før det foreligger en konklusjon fra politi og arbeidstilsyn. Vi ønsker ikke å vente så lenge med å få svar, sier direktør Odd Terje Døvik i Returkraft, til Fædrelandsvennen.

NRK - Igår: 12:12

Eksplosjonen gir farlege utslipp

Den kraftige eksplosjonen i den tyske byen Leverkusen har utløyst åtvaringar om ekstrem fare for luftforureining, skriv NTB. Politiet i Leverkusen seier det er fleire skada. Reuters melder om fem sakna.

NRK - Igår: 13:14

Tyskland: Ein død og fem sakna

Ein person død, fire er hardt skadde og fem er sakna etter eksplosjonen i Leverkusen i Tyskland, skriv Welt. Eksplosjonen skjedde på området til verksemda Curenta, og ikkje Bayer, slik tidlegare meld. Currenta melder no at brannen er sløkt, og at leitinga etter dei sakna held fram..

NRK - 24 mars 21 kl. 12:16

Etterforsker fortsatt bunkerfesten

Politiet etterforsker fortsatt bunkerfesten som resulterte i kullosforgiftning. Totalt 27 festdeltakere ble kjørt til sykehus etter festen i en bunker på St. Hanshaugen i Oslo natt til 30.

NRK - 28 mars 21 kl. 15:59

Etterforsker flere branner

Politiet etterforsker nå flere branner i Vesterålen de siste dagene. Tre campingvogner og en bil er påtent, på Sortland, Stokmarknes og Rødsand. En person er så langt siktet etter brannene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 30 minutter siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 1 time siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 1 time siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 1 time siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - 1 time siden

Kraftig styrtregn til Østlandet

Torsdag kan bli den våteste dagen i flere deler av landet. I Vestfold og Østfold er det utstedt oransje farevarsel på styrtregn. – Det er observert svært kraftig styrtregn i kyststrøkene i Ytre Oslofjord og det er sendt ut oransje varsel, melder Meteorologisk institutt på Twitter i 8-tiden torsdag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt