VG > Utenriks

Saturday, 22 January, 04:07

VG - 12 jan 22 kl. 15:38

Etter krisemøte: Advarer mot «stort feilgrep»

BRUSSEL/OSLO (VG) I møtet med Nato-landene fikk Russland tilbud om en serie møter for å dempe den spente situasjonen i Europa. Men Russland var ikke klare til å svare umiddelbart på invitasjonen ifølge Nato-sjef Jens Stoltenberg..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brusseloslo, Nato, Russland, Europa, Jens Stoltenberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Etter, krisemøte, Advarermot , stort, feilgrep
NRK - 26 aug 21 kl. 17:43

Britisk regjering i krisemøte

Storbritannias regjering holder krisemøte etter eksplosjonen ved flyplassen i Kabul i Afghanistan. Statsminister Boris Johnson har blitt oppdatert om situasjonen ved flyplassen i Kabul og vil holde et krisemøte med regjeringen torsdag ettermiddag, opplyser Downing Street ifølge det britiske nyhetsbyrået PA på Twitter..

NRK - 06 aug 21 kl. 16:35

EU holder krisemøte om migranter

EU skal ha krisemøte om migrantsituasjonen mellom Hviterussland og Litauen, melder nyhetsbyrået Reuters. Reuters siterer det slovenske formannskapet i rådet for EU. Tidligere denne uka hadde EU samtaler med den hviterussiske delegasjonen til Brussel og med irakiske myndigheter, etter å ha beskyldt Hviterussland for å bruke migranter som et politisk våpen mot EU-sanksjonene som ble pålagt Hviterussland tidligere.

VG - 13 aug 21 kl. 22:13

Brann-ledelsen i krisemøte – varsler uttalelse lørdag

BRANN STADION (VG) Brann-toppene blir sittende i krisemøte til «langt ut på natt» etter å ha mottatt ny informasjon om skandalefesten tidligere i uken. Trolig vil de ikke uttale seg før lørdag formiddag..

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 22:13

Brann-ledelsen i krisemøte – varsler uttalelse lørdag

BRANN STADION (VG) Brann-toppene blir sittende i krisemøte til «langt ut på natt» etter å ha mottatt ny informasjon om….

E24 - 20 sep 21 kl. 14:55

Regjeringen i Storbritannia holdt krisemøte om gassprisene

Den britiske regjeringen holdt mandag et krisemøte med industrien og forbrukergrupper etter at prisen på gass i landet har nådd nye rekordhøyder..

NRK - 20 okt 21 kl. 01:28

Krisemøte i FN etter ny missiltest

Nord-Korea stadfestar at landet gjennomførte ei prøveskyting av det som vart kalla ein ny type ballistisk missil frå ein ubåt tysdag. Nyheita gjer at det blir halde krisemøte i FNs tryggingsråd onsdag, ifølgje AFP. Ifølgje diplomatiske kjelder var det USA og Storbritannia som kalla inn til møtet.

Dagbladet - 25 okt 21 kl. 08:54

Nå: Krisemøte

Tre personer er savnet etter at en båt ble tatt av strømmen i en elv i Kvam søndag kveld. Kommunen holder nå krisemøte..

VG - 03 nov 21 kl. 12:05

Krisemøte etter økende smitte: – Situasjonen begynner å bli kritisk

103 kommuner har nå stigende smittetrend, ifølge VGs oversikt, og i Trondheim blir det krisemøte onsdag. Flere andre kommuner VG har snakket med vil imidlertid ikke innføre ytterligere lokale smitteverntiltak nå..

NRK - 13 aug 21 kl. 13:26

Holder krisemøte om Afghanistan

Forsvarsalliansen Nato skal fredag holde krisemøte om situasjonen i Afghanistan. Generalsekretær Jens Stoltenberg skal lede drøftelsene som begynner klokken 15. En ikke navngitt kilde opplyser til nyhetsbyrået AFP at møtet skal ha fokus på evakuering fra Afghanistan.

NRK - 13 aug 21 kl. 16:00

Boris Johnson innkalt til krisemøte

Statsminister Boris Johnson har innkalt til krisemøte for å diskutere den dramatiske utviklingen i Afghanistan, der Taliban erobrer stadig nye områder..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 02:48

Passasjer brøt seg inn i cockpit - prøvde å hoppe ut av vinduet

American Airlines-flyet fra Honduras til Miami kom ikke lenger enn til rullebanen da en passasjer bestemte seg for å gå berserk..

VG - 12 jan 22 kl. 11:06

Sør-Afrikas coronasjef om intensivavdelingene: – Omikron ser ikke ut til å påvirke lungene

PRETORIA (VG) Regjeringens coronasjef mener det ville vært rart hvis Norge plutselig så en økning av dårlige omikron-pasienter..

VG - 12 jan 22 kl. 13:04

Johnson under press: Beklager hagefest under nedstenging

Storbritannias statsminister Boris Johnson bekrefter at han deltok på den mye omtalte hagefesten i statsministerboligen..

VG - 12 jan 22 kl. 16:32

Prins Andrew må i retten

Prins Andrews forsøk på å få forkastet det sivile søksmålet for seksuelle overgrep har blitt avvist..

VG - 12 jan 22 kl. 18:19

Stoltenberg til VG: Tilbød forhandlinger - venter på russisk svar

BRUSSEL (VG) Nato-landene og Jens Stoltenberg avventer nå Russlands svar på tilbudet om forhandlinger for å redusere spenningen rundt Ukraina. De russiske diplomatene var ikke beredt til svare ja eller nei over bordet i Nato Russland-rådet..

VG - 09 nov 21 kl. 08:24

Egg ble forvekslet på prøverørsklinikk

To amerikanske babyer ble født inn i «feil» familier etter en forveksling av befruktede egg på en prøverørsklinikk. Nå havner saken i retten..

VG - 09 nov 21 kl. 02:46

Wales: Mann satt seg fast i grottesystem – reddet ut etter to døgn

En storstilt redningsaksjon lyktes mandag i å redde ut en mann som i helgen falt og skadet seg inne i et hulesystem i Wales..

VG - 08 nov 21 kl. 18:22

Irak er i høyspenn etter et attentatforsøk med droner: – Et veiskille

BEIRUT (VG) Søndag ble Iraks statsminister forsøkt likvidert – av eksplosive droner. Bevisene peker mot Iran..

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Vaksinepåbud vekker reaksjoner

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt