NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:25

NRK - 02 nov. 20 kl. 11:00

Ett minutt stillhet for Samuel Paty

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Samuel Paty

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ett minutt, stillhet, for, Samuel, Paty
VG - 26 jan. 21 kl. 19:14

Lys og stillhet til minne om Benjamin Hermansen

Rådhusklokkene spilte The Beatles' «Yesterday», og på Holmlia ble 20-årsdagen for drapet på Benjamin Hermansen markert med fakler og ett minutts stillhet..

NRK - 23 mars 21 kl. 13:57

Ett minutts stillhet for koronaofre

Britene minnes i dag de rundt 126.000 som har mistet livet i koronapandemien. Klokka 12 var det ett minutts stillhet i Parlamentet og i resten av landet, etterfulgt av klokkeringing for å minnes de døde og hedre helsearbeidere..

Aftenposten - 26 nov. 20 kl. 10:50

Fire nye elever siktet for terrordrapet på Samuel Paty

Fire tenåringer er siktet for medvirkning til terrordrapet på den franske historielæreren Samuel Paty. Tre av dem skal ha utpekt Paty til drapsmannen..

E24 - 24 des. 20 kl. 08:12

Samuel var permittert – fikk jobb under tidenes pakkerush

Midt i tidenes pakkerush ansatte Posten 600 nye medarbeidere for å ta unna det enorme volumet. Tidligere Gardermoen-ansatt Samuel Ærø er en av de nyansatte. – Det har vært helt konge, sier Ærø, som også har skaffet postjobb til tre andre kompiser..

Aftenposten - 22 juli 21 kl. 20:58

Oslo sto stille i ett minutt

Klokka 19.00 torsdag hadde hundrevis av mennesker samlet seg rundt Rådhuset for ett minutts stillhet for å minnes ofrene….

NRK - 02 nov. 20 kl. 10:41

Franske skular heidrar Paty

Den drepne læraren Samuel Paty skal bli heidra med eitt minutt stillheit på skulane i Frankrike, når dei måndag startar opp igjen etter nokre veker med ferie, melder AFP. 47-åringen blei drepen etter å ha synt fram ein karikatur av profeten Mohammed..

NRK - 02 nov. 20 kl. 13:50

Ny koronatest gir svar på få minutt

Ein ny korona-hurtigtest som har blitt innført på Aker teststasjon i Oslo kan gi brukarane svar på kring 15 minutt, Ambisjonen er å teste mellom 400–500 personar dagleg. Testen kan bli eit viktig verktøy i kampen mot viruset, seier helsebyråd i Oslo..

Aftenposten - 22 nov. 20 kl. 16:55

TIL rykket opp til Eliteserien på mest dramatiske vis - slik var kampen minutt for minutt

Dramatisk måtte det selvsagt bli da TIL rykket opp til Eliteserien..

Aftenposten - 10 des. 20 kl. 12:42

Dommeren blåste av kampen i Grimstad etter ett minutt

Åsane nektet i utgangspunktet å gå på banen mot Jerv på grunn av værforholdene i Grimstad. Dommeren blåste av kampen etter ett minutt..

NRK - 17 des. 20 kl. 16:11

Sommerskuta kommer til Sørlandet

«Sommerskuta» blir NRKs sommersatsing i 2021. Med skoleskipet «Statsraad Lehmkuhl» som base blir det seilas fra nord til sør gjennom seks uker, minutt for minutt. Startskuddet går i uke 27 i begynnelsen av juli..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skader for to-tre mill. på Norcem

Brannen i Norcems sementfabrikk i Brevik i natt har ført til skader og produksjonstap for to-tre millioner kroner, anslår vedlikeholdssjef Knut Erik Nilsen på fabrikken. Det begynte å brenne i kullanlegget ved 22-tiden og etter fem timer hadde brannvesenet slukket brannen..

NRK - 15 minutter siden

Holder USA ansvarlig for brannbombe

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder USA står bak et angrep med brannbomber mot landets ambassade i Paris. Dert skriver NTB. Brannvesenet opplyser at to brennbare gjenstander ble kastet mot den cubanske ambassaden.

NRK - 15 minutter siden

Rykkar etter melding om brann

Politiet i Agder skriv på Twitter at naudetatane rykker ut til Batteriodden i Kristiansand etter melding om brann i båt. Det er så langt uklart om det er personar i eller ved båten. Båten skal liggja inntil land..

NRK - 30 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 1 time siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 1 time siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 1 time siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt