E24 > Økonomi

Torsdag, 29 Juli, 16:33

E24 - 21 juli 21 kl. 20:32

Et fleksibelt månedskort kan gjøre togreisen billigere

Fra august vil Vy prøve ut «Smartpris» på ti togstrekninger på Østlandet. – Jeg er for mer fleksible billetter, sier pendler Karl Jonatan Johansson..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vy, Karl Jonatan Johansson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Et fleksibelt, månedskortkan , gjøre, togreisen, billigere
NRK - 05 juni 21 kl. 10:19

Så vil ha nasjonalt månedskort

Senterpartiets landsmøte går inn for å innføre et nasjonalt månedskort for kollektivtransport for barn og unge og studenter. Det nye månedskortet skal være rimelig, og skal gjelde barn og unge under 25 år og stunder fram til fylte 30 år..

NRK - 14 juli 21 kl. 12:08

Drop-in-vaksinering i Oslo

Hovedstaden vil følge mange andre kommuner og starte med drop-in-vaksinering neste uke. – Det er frivillig å ta vaksinen. For de som ønsker å bli vaksinert, men av en eller annen grunn ikke har fått gjort det enda vil tilbudet om drop-in gjøre det enklere og mer fleksibelt, sier helsebyråd Robert Steen til NRK..

E24 - 23 april 21 kl. 10:38

– Hjemmekontor skal ikke være et lovløst område

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) legger frem forskrift om hjemmekontor. Ny teknologi og et mer fleksibelt arbeidsliv vil være sentralt i det nye regelverket..

VG - 07 juli 21 kl. 15:15

Anbefaler både gravide og nybakte mødre å gjøre sit-ups

Hva gjør vi med mammamagen? Et raskt søk på det store internettet bekrefter at noe må gjøres, men det er få konkrete råd om hva. Det er mest informasjon om hva man absolutt ikke skal gjøre, og det er å ta sit-ups.

NRK - 04 april 21 kl. 12:53

Raja: – Det er mye bra i vente

Det er mye bra i vente, sier kulturminister Abid Raja. Han sier at det siste halvannet året har vært utrolig krevende, men at det snart blir bedre. Han håper at økt vaksinering vil gjøre det mulig for oss å gjøre alt vi liker å gjøre, om kort tid.

NRK - 22 april 21 kl. 13:31

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.

VG - 30 april 21 kl. 07:57

Solskjær vil gjøre alt for å beholde Cavani: – Jeg gjør mitt beste

Han har kanskje rukket å bli 34 år gammel, men Edinson Cavani har på kort tid blitt en favoritt hos Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen sier han gjør sitt beste for å holde matadoren på Old Trafford..

VG - 30 april 21 kl. 07:57

Solskjær vil gjøre alt han kan for å beholde Cavani: – Jeg gjør mitt beste

Han har kanskje rukket å bli 34 år gammel, men Edinson Cavani leverer fortsatt varene og har på kort tid blitt en favoritt hos Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen sier han gjør sitt beste for å holde matadoren på Old Trafford..

NRK - 20 mai 21 kl. 11:11

Reiselivet går sammen

Over 70 reiselivsbedrifter i Nord-Norge går nå sammen om å få fart i kurs- og konferansemarkedet etter koronapandemien, for å gjøre seg tilgjengelige for næringslivet. Bedrifter kan nå gjøre en generell henvendelse på nettstedet nordnorge.com og vil bli kontaktet av lokale reiselivsaktører som setter sammen et opplegg.

NRK - 18 juni 21 kl. 21:20

SV reagerer på Bravida

SVs helsepolitiske talsperson Nicholas Wilkinson reagerer sterkt på at Bravida ikke gir ansatte lønnet permisjon for å ta vaksine. – Vi har hatt en tillit til at alle gjør hva de kan. Hvis flere selskaper gjør hva Bravida gjør, må regjeringen overstyre dem, sier han til NRK..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Trevor Milton tiltalt for bedrageri

Statsadvokaten i New York har tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Wall Street åpner opp: Nikola faller syv prosent

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene. Hydrogenselskapet Nikola faller kraftig etter at grunnleggeren Trevor Milton ble tiltalt for bedrageri..

E24 - 1 time siden

Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Statsadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Mot blandet åpning på Wall Street: Nikola faller kraftig

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene..

E24 - 1 time siden

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent på årsbasis

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent i andre kvartal sammenlignet med året før, viser ferske tall. Det er betydelig svakere vekst enn ventet..

E24 - 1 time siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for falsk forklaring

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Hydro-aksjen på sitt høyeste på over tre år

Norsk Hydro-aksjen handles torsdag på sitt høyeste siden februar 2018. Selskapet er nå det femte største på Oslo Børs, og bare seks av aksjene på Hovedindeksen har steget mer enn Hydro i år..

E24 - 3 timer siden

Polight-aksjen stuper etter kansellert prosjekt: – Det er ikke i krisestemning

Teknologiselskapets linseleveranser til et smarttelefon-prosjekt blir likevel ikke noe av. Polight-sjefen kaller nyheten «kjedelig», men mener likevel at selskapet har flere muligheter..

E24 - 3 timer siden

Møgster-arving selger 42-millioners villa etter ett år

Ståle Raa og samboer Lill Maren M. Møgster selger det som var fjorårets dyreste bolig i Bergen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt