NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 21:55

NRK - 01 mars 20 kl. 14:34

Erna Solberg: – Kan bli krevende

Vi ser allerede de samfunnsmessige og økonomiske konsekvensene av koronaviruset, men verden må ikke stoppe opp, advarer Erna Solberg. – Det kan bli en krevende situasjon å håndtere i ukene fremover, sa hun i en tale til Høyres sentralstyre..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Høyres, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erna, SolbergKan bli , krevende
P4 - 10 april 20 kl. 21:08

Solberg: -Mest krevende jeg har håndtert

Den siste tiden har vært den absolutt vanskeligste, mest krevende og mest omfattende krisen jeg har stått i. Det sier statsminister Erna Solberg til Aftenposten. Hun sier det er nesten uvirkelig at vi har den høyeste arbeidsledigheten siden 1930-tallet.

P4 - 24 april 20 kl. 17:31

Solberg: - Krevende å kommunisere

- Det er krevende å kommunisere til folk at vi må fortsette med de strenge tiltakene, samtidig som smitteutviklingen er positiv, og vi gradvis åpner opp samfunnet igjen. Det sier statsminister Erna Solberg. For smitten er under kontroll, antall innlagte på sykehus går ned, og barnehager, skoler - og frisørsalonger åpner igjen..

Aftenposten - 23 juli 20 kl. 20:02

Solberg: Krevende å få unge folk til å følge smitterådene i sommerferien

Statsminister Erna Solberg (H) vedgår at det er krevende å få unge folk til å følge smitterådene i sommerferien etter månedsvis med strenge koronatiltak..

NRK - 10 sep. 20 kl. 14:08

Erna Solberg: Vi kan ikke åpne mer

Statsminister Erna Solberg sier at samfunnet ikke kan gjenåpnes ytterligere nå. – Vi er i en usikker situasjon og følger den fra dag til dag. Vi kan ikke åpne mer nå, sier Erna Solberg på en pressekonferanse torsdag..

NRK - 16 mars 21 kl. 10:10

Solberg: Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Samtidig påpeker hun at det så langt i koronapandemien har vært færre konkurser enn man fryktet. Tirsdag sparket regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år.

VG - 18 juni 20 kl. 10:27

Erna Solberg om sikkerhetsrådet: – Krevende og viktig

For første gang på 20 år har Norge en plass i FNs sikkerhetsråd. – Folkeretten og menneskerettigheter skal ligge til grunn for vårt arbeid, sier statsminister Erna Solberg (H) om plassen i rådet..

NRK - 11 mars 20 kl. 19:59

Solberg beklager Grandes avgang

Statsminister Erna Solberg sier det er leit at Trine Skei Grande gir seg som statsråd og partileder. Til mediene i dag sa Solberg at hun har sett at det har vært krevende for Skei Grande med så åpne diskusjoner i Venstre om ledelsen..

P4 - 17 jan. 20 kl. 10:09

Jensen: - En krevende situasjon

FrP-leder Siv Jensen og partiledelsen jobber fortsatt med kravene de skal overlevere statsminister Erna Solberg. Kravene som skal sikre at FrP fortsatt vil sitte i regjering skulle etter planen oversendes allerede i går. Flere fylkesledere krever mer gjennomslag på felt som innvandring, skatt og bompenger.

P4 - 30 des. 19 kl. 05:55

Fortsatt krevende kjøreforhold på vestlandet

Uværet på vestlandet har gjort at det fortsatt er krevende kjøreforhold flere steder. I går var det både skred, stengte veier og stengte fjelloverganger som følge av kraftig vind og nedbør. Forholdene er bedre nå, men flere melder fortstt om krevende forhold, forteller trafikkoperatør Erik Elnes ved Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 19 mars 20 kl. 02:26

Krevende tid for Equinor

Norges største selskap Equinor går en krevende tid i møte, mener konsernsjef Eldar Sætre. – Dette er en helt ekstraordinær situasjon der vi har mange utfordringer samtidig. Det er veldig krevende, sier Sætre til Dagens Næringsliv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 15 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 15 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 15 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.

NRK - 15 minutter siden

Båt har grunnstøtt

Ein båt har grunnstøtt i Dolmsundet nord av Rørvik i Trøndelag. Ein person er ombord, og båten skal stå nær land..

NRK - 30 minutter siden

Luftambulanse prøver å ta dei ned

Ved 18-tida i kveld fekk politiet melding om to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og som ikkje kom seg vidare. Norsk luftambulanse forsøker no å løfta dei to ned frå fjellsida. Det er noko tåke i høgdam så bakkemannskap er også på veg opp lia om det ikkje er gjennomførbart..

NRK - 45 minutter siden

Deler av E10 i Lofoten stengt

Veien er stengt like vest for Moskenes etter steinras. Det blir en ny vurdering tirsdag ettermiddag rundt kl 15, melder Statens vegvesen. Det er satt inn passasjerbåt fra Moskenes og Sørvågen.

NRK - 30 minutter siden

Melding om lyngbrann

Melding om gress/lyngbrann i Eidsfjord, Vesterålen. Nødetatene på vei til stedet, melder Politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Politihelikopter på staden

Politihelikopter er i Fredrikstad der fleire ungdommar skal ha gått til angrep på politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt