NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 22:52

NRK - 20 april 21 kl. 12:07

Erklærer smitteutbruddet nedslått

Det er ingen nye tilfeller av koronaviruset i Bodø det siste døgnet. Smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen kan også melde om at det har gått 11 dager siden sist det ble registrert et tilfelle av den sørafrikanske varianten. Samtidig som han hyller jobben Bodøs befolkning har gjort, ber han folk være forsiktig: – Denne varianten smitter lettere, gir mer alvorlig sykdom, og treffer yngre folk mer. Det er dessverre en viss andel som får følgeskader av dette. Det kan selvfølgelig komme et tilbakeslag her.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bodø, Kai Brynjar Hagen, Bodøs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erklærer, smitteutbruddet, nedslått
NRK - 19 april 21 kl. 05:34

Tilsynssak etter koronautbrudd

Statsforvalteren i Innlandet oppretter tilsynssak etter smitteutbruddet på Solgløtt bofellesskap i Gran. Ifølge OA har Statsforvalteren fått et anonymt varsel, som knytter smitteutbruddet på Solgløtt til arrangementet på Kulturlåven i Gran 26. mars..

Aftenposten - 30 april 21 kl. 12:51

Smitteutbruddet i Ålesund stopper AaFK-spillerens innreisesøknad: - Vi er veldig oppgitt

AaFK trodde David Fällman kunne starte på reisen til Ålesund denne uka, men nå har de fått en nedslående beskjed..

Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 08:10

Fem tatt for ruskjøring på E18 på én time. Politiet: – Nedslående

Samtlige fem fikk førerkortet beslaglagt etter en promillekontroll ved E18 natt til lørdag. – Nedslående, mener politiet..

E24 - 29 mars 21 kl. 12:55

«Spinkelt grunnlag». «Nedslående». Slik reagerer russerne på at Bergen Engines-salget ble stoppet.

Det russiske Utenriksdepartementet uttaler at det er nedslående nyheter at den norske regjeringen har stoppet salget..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 16:22

Russernes reaksjon på at salget er stoppet: «Spinkelt grunnlag» og «nedslående»

Det russiske Utenriksdepartementet uttaler at det er nedslående nyheter at den norske regjeringen har stoppet salget..

NRK - 28 april 21 kl. 03:21

Erklærer valgseier i Albania

Albanias statsminister Edi Rama erklærer seier i valget på ny nasjonalforsamling og sier at han tar fatt på en tredje periode som regjeringssjef. Rama kom med erklæringen foran en folkemengde på flere tusen tilhengere tirsdag etter at valgkommisjonen i landet uttalte at sosialistene lå an til å sikre seg 74 av de 140 setene i nasjonalforsamlingen etter søndagens valg..

NRK - 01 mars 21 kl. 12:10

Erklærer unntakstilstand i Finland

Regjeringen i Finland erklærer unntakstilstand som følge av smittesituasjonen i landet, melder Reuters. Regjeringen har varslet en pressekonferanse klokken 13 mandag. Regjeringen innfører omfattende tiltak i tre uker fra 8.

VG - 25 jan. 21 kl. 09:35

Nordre Follo-ordfører: Opplever at vi har kontroll på utbruddet

Testing, isolering, smittesporing og karantene. Det er nøkkelordene ordfører i Nordre Follo kommune, Hanne Opdan (Ap), bruker når hun skal forklare hvorfor hun mener kommunen har kontroll på smitteutbruddet som inkluderer det britiskmuterte coronaviruset..

Dagbladet - 18 feb. 21 kl. 20:21

Biden erklærer unntakstilstand

USAs president Joe Biden erklærer unntakstilstand..

NRK - 20 feb. 21 kl. 16:06

Biden erklærer krise i Texas

Presidenten i USA, Joe Biden, erklærer katastrofe i Texas, skriver Reuters. Flere har vært uten strøm og har ikke hatt tilgang på vann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 30 minutter siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 30 minutter siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt