VG > Utenriks

Fredag, 07 Mai, 13:01

VG - 21 mars 21 kl. 10:14

Erklærer naturkatastrofe i Australia

SYDNEY/OSLO (VG) Et forrykende uvær i delstaten New South Wales i Australia har sendt tusener på flukt. Nå erklærer myndighetene situasjonen som en naturkatastrofe..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sydneyoslo, New South Wales, Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erklærer, naturkatastrofei , Australia
NRK - 28 april 21 kl. 03:21

Erklærer valgseier i Albania

Albanias statsminister Edi Rama erklærer seier i valget på ny nasjonalforsamling og sier at han tar fatt på en tredje periode som regjeringssjef. Rama kom med erklæringen foran en folkemengde på flere tusen tilhengere tirsdag etter at valgkommisjonen i landet uttalte at sosialistene lå an til å sikre seg 74 av de 140 setene i nasjonalforsamlingen etter søndagens valg..

NRK - 18 jan. 21 kl. 09:07

Australia åpner neppe grensene i år

Helsemyndighetene i Australia sier at vanlige reiser til landet ikke kan forventes i 2021, skriver ABC. Folk som likevel ankommer Australia, må betale over 21.000 kroner for å tilbringe to uker på karantenehotell..

NRK - 23 feb. 21 kl. 05:22

Australia og Facebook enige

Etter flere dager med forhandlinger mellom Australia og Facebook, åpner selskapet igjen for deling av nyheter i landet. Facebook stanset deling av nyheter i Australia som et svar på lovforslaget som pålegger sosiale medier å betale for nyhetsinnhold..

NRK - 17 mars 21 kl. 04:34

Australia ber om vaksinedoser

Australia ber AstraZeneca og EU om tilgang til en million vaksinedoser for å håndtere et urovekkende koronautbrudd i nabolandet Papa Ny-Guinea. Statsminister Scott Morrison sier han vil flytte doser Australia allerede har bestilt og betalt «så fort som mulig»..

NRK - 19 april 21 kl. 02:48

Karantenefritt Australia – NZ

New Zealand og Australia åpner for karantenefri reise mellom de to landene for første gang på over et år. Fra mandag kan australiere reise til New Zealand uten karantene, og newzealendere kan også komme tilbake fra Australia uten karantene..

VG - 11 mars 21 kl. 21:27

Naturkatastrofe i tre deler – 10 år siden jordskjelvet i Japan

Skjelvet rammet først. Deretter skylte den enorme bølgen inn over atomreaktoren som snart smeltet ned. Torsdag er det ti år siden trippelkatastrofen rystet Japan..

NRK - 06 april 21 kl. 05:32

Tallet på døde stiger i Indonesia

Øst i Indonesia stiger tallet på døde etter et kraftig regnvær, etterfulft av flom og jordskred. Minst 128 personer har omkommet og over 70 er savnet, ifølge myndighetene. Søndagens naturkatastrofe knyttes til den tropiske syklonen Seroja..

NRK - 01 mars 21 kl. 12:10

Erklærer unntakstilstand i Finland

Regjeringen i Finland erklærer unntakstilstand som følge av smittesituasjonen i landet, melder Reuters. Regjeringen har varslet en pressekonferanse klokken 13 mandag. Regjeringen innfører omfattende tiltak i tre uker fra 8.

Dagbladet - 18 feb. 21 kl. 20:21

Biden erklærer unntakstilstand

USAs president Joe Biden erklærer unntakstilstand..

NRK - 20 feb. 21 kl. 16:06

Biden erklærer krise i Texas

Presidenten i USA, Joe Biden, erklærer katastrofe i Texas, skriver Reuters. Flere har vært uten strøm og har ikke hatt tilgang på vann..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Frykter Nepal vil bli «det neste India»: – Situasjonen blir verre dag for dag

Antallet smittetilfeller har skutt i taket. Nå jobber Nepal for å prøve å unngå nabolandet Indias skjebne..

VG - 16 timer siden

Minst 25 drept i politiaksjon i Rio de Janeiro

Minst 25 mennesker mistet livet da politiet gikk til aksjon i en fattig bydel, favela, i Rio de Janeiro på jakt etter kriminelle gjenger..

VG - 21 timer siden

Regjeringen advarte i april - jubler over vaksine-lemping nå

– Noe av det flaueste jeg har sett, sier SV-leder Audun Lysbakken etter at regjeringen onsdag jublet over president Joe Bidens ja til å lempe på patentene på coronavaksine..

VG - Igår: 10:49

Norsk student om gjenåpning i Italia: – Det er helt fantastisk her nå

Etter perioder med vekslende skjerpinger og lempninger av smitteverntiltak i Italia, begynner endelig landet å ligne på seg selv..

VG - Igår: 01:51

To amerikanere dømt til livstid for drap på politimann i Italia

En kokainhandel som gikk galt endte med at en politimann ble knivstukket og drept. To amerikanere ble onsdag dømt til livstid for drapet i en domstol i Roma..

VG - Igår: 02:02

Nye kraftige sammenstøt i Colombia

På åttende dagen har colombianere tatt til gatene. Der blir de møtt med brutalitet fra politiet. 24 har så langt mistet livet..

VG - Igår: 19:32

Sverige: Får 200 i bot for å takke nei til AstraZeneca

Innbyggere i Kalmar i Sverige får 200 kr i gebyr om de takker nei til AstraZeneca-vaksinen. Nå anmelder sivilombudsmannen regionen..

VG - Igår: 14:01

T-banekollapsen i Mexico: - Dette kunne vært unngått

Minst 24 mennesker døde da to T-banevogner dundret ned på gaten fra broen skinnene gikk på. Nå hagler kritikken mot utbyggingen av Mexico Citys nyeste T-banelinje..

VG - I førrgår: 06:57

I dag kan Trump komme tilbake på Facebook

Dagen før Facebook avgjør om han får igjen kontoen sin, lanserte Donald Trump det hans team omtaler som en ny plattform der tilhengere kan kopiere meldingene hans til Facebook og Twitter..

VG - I førrgår: 04:34

Fant menneskerester i bjørn mistenkt for å ha drept kvinne

Viltmyndighetene i Colorado fant levninger i magen på to svartbjørner som antas å ha tatt livet av en 39-årig kvinne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt