NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 22:37

NRK - 21 april 21 kl. 09:14

Erkjenner straffskyld

Den tiltalte etter Nittedal-drapet i fjor erkjenner straffskyld. Det var ventet på forhånd, og da retten åpnet onsdag var den tiltalte tydelig: – Jeg har gjort dette her, sa han ifølge VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nittedal, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, straffskyld
NRK - 11 timer siden

Erkjente straffskyld for bedrageri

Carl Aksel Jansen, som har vært med i realityserien «Paradise Hotel», erkjente straffskyld for bedrageri, hvitvasking og ruskjøring i Oslo tingrett tirsdag. Rettssaken mot Carl Aksel Jansen og to andre menn startet i Oslo tingrett tirsdag. Etter at den omfattende tiltalen hadde blitt opplest, erkjente Jansen full straffskyld for alle forholdene, bortsett fra to der han erkjenner delvis straffskyld, skriver TV 2.

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 10:15

PST: Har pågrepet 16-åring for terrorforberedelser. – Erkjenner ikke straffskyld og begjærer seg løslatt.

Politiet har siktet en 16-åring for å forbedere en terrorhandling. 16-åringen erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 12 april 21 kl. 10:26

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter å ha skutt en mann på Brennåsen i Kristiansand søndag, erkjenner ikke straffskyld, ifølge forsvareren. Den siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling senere mandag..

NRK - 23 april 21 kl. 13:31

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet etter skytingen i Brennåsen i Kristiansand 10. april erkjenner ikke straffskyld for siktelsen for drapsforsøk. Politiadvokaten sier at mannen i avhør har knyttet seg til adressen og skuddene som ble avfyrt der..

NRK - 05 feb. 21 kl. 11:05

Erkjenner ikke straffeskyld

– Han erkjenner ikke straffskyld og vil begjære seg løslatt. Vi mener at fengsling er uforholdsmessig i lys av hans unge alder, sier Andreas Berg Fevang, som er forsvarer til 16-åringen som er siktet for terrorforberedelser..

NRK - 12 feb. 21 kl. 15:25

Dømt for driting i postkasse

En mann i 20-årene fra Stjørdal er dømt til 120 dager i fengsel for vold, oppbevaring av narkotika og for å drite i en postkasse, melder Stjørdals-Nytt. Mannen erkjenner ikke straffskyld for volden, men erkjente straffskyld for narkotika og driting..

NRK - 01 mars 21 kl. 09:09

Erkjenner ikke straffskyld

Kvinnen som er tiltalt for å ha deltatt i terrororganisasjonen IS erkjente ikke straffskyld da rettssaken mot henne startet i Oslo tingrett mandag morgen..

VG - 13 timer siden

Carl Aksel Jansen i retten: – Erkjenner straffskyld for bedrageri

Carl Aksel Jansen har tidligere erkjent straffskyld for de fleste forhold etter han ble tiltalt for hvitvasking og grove bedragerier for over 4,5 millioner kroner..

NRK - 25 jan. 21 kl. 09:26

Erkjente ikke straffskyld

Kvinnen som er tiltalt for å ha drept en mann i Gjøvik i mars i fjor erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet i dag. Kvinnen erkjente heller ikke straffskyld for drapsforsøk på medfange i Bredtvedt fengsel..

NRK - 25 jan. 21 kl. 09:44

Erkjente ikke straffskyld for drap

Kvinna, som er tiltalt for å ha drept naboen sin på Gjøvik i mars i fjor, erkjente ikke straffskyld, da rettssaken startet i Gjøvik tingrett i dag. Hun erkjente heller ikke straffskyld for tiltalen om drapsforsøk på en medfange på Bredtveit fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 15 minutter siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 45 minutter siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 45 minutter siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..

NRK - 2 timer siden

Etterlyser ungdommer på strandfest

Arendal kommune ber ungdommer som har vært på en strandfest natt til 16. mai om å melde seg. Det er avdekka en smitta person, og trolig må både deltakere og husstander nå i karantene, skriver Agderposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt