NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 09:49

NRK - 09 feb 23 kl. 01:10

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico. Patrick Crusius fra Texas overga seg til politiet kort tid etter angrepet, ifølge retten. Da skal han ha sagt at han siktet på mexicanere.
Les mer på NRK


Les mer om:
Walmart, El Paso, Texas, Mexico, Crusius, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, skyld, etter, skytingi , matbutikk
NRK - 28 nov 22 kl. 09:28

Erkjenner ikke straffskyld for droneflyging

Den russiske mannen som mandag står tiltalt i Nord-Troms og Senja tingrett for å ha flydd drone i Kirkenes i oktober, erkjenner ikke straffskyld. Han erkjenner imidlertid de faktiske forholdene og sier han har flydd drone på ulike steder i Kirkenes 13. oktober.

NRK - 24 jan 24 kl. 12:40

Femdobbelt norsk i skiskytter-EM – Sørum sikret gull

Vebjørn Sørum vant overlegent på det som ble en norsk jubeldag i Brezno-Osrblie. Johan-Olav Botn og Martin Uldal sikret også EM-medalje på normaldistansen. De norske herrene har preget toppen av sammenlagtlistene i IBU-cupen hele sesongen.

Dagbladet - 05 aug 23 kl. 15:52

17-åringer døde: Erkjenner skyld

Den siktede mannen erkjenner skyld for å ha lånt bort bilen til de 17 år gamle jentene som døde i ulykken i Rakkestad torsdag..

NRK - 01 aug 23 kl. 07:49

Erkjenner skyld etter monstertruckshow-ulykke

Flere ble skadet da en oppvisningsbil krasjet inn i tribunen på Bjerke i Oslo. Nå erkjenner arrangøren straffskyld, sier forsvareren til VG. Fire personer ble kjørt til sykehus etter ulykken 24.

NRK - 06 mar 23 kl. 09:45

Den andre siktede etter voldshendelse i Oslo erkjenner ikke straffskyld

Den andre siktede etter voldshendelsen i Vika i Oslo natt til søndag erkjenner ikke straffskyld, opplyser mannens advokat til NTB. – Min klient har vært i avhør og erkjenner ikke straffskyld. Noen ytterligere kommentarer til saken har jeg ikke nå, opplyser den siktedes forsvarer, advokat Gunhild Bergan, til NTB mandag formiddag.

NRK - 21 dec 23 kl. 12:13

VG: Erkjenner ikke straffskyld etter Karl Johan-skyting

En mann i 30-årene som er siktet etter skytingen på Karl Johan i Oslo søndag, erkjenner ikke straffskyld for forsøk på grov kroppsskade, melder VG. Mannen er også siktet for grov ulovlig bevæpning med skytevåpen på offentlig sted, noe han erkjenner straffskyld for, opplyser Brattlien..

NRK - 22 sep 23 kl. 09:20

Erkjenner ikke skyld etter storbrann i Sandnes

To ungdommer er siktet etter en brann i næringsbygg på Hommersåk natt til torsdag. Den ene er over 18 år, og ble satt i arrest etter hendelsen. – Han sier han ikke har noe med dette å gjøre, og har ikke erkjent noe skyld i saken.

NRK - 28 jan 23 kl. 03:37

Mann erkjenner skyld i bombetrussel

52 år gamle Floyd Ray Roseberry fra Grover i delstaten North Carolina sier seg skyldig i å ha truet med å bruke eksplosiver under en fire timer lang konfrontasjon med politiet nær Kongressen i Washington høsten 2021. Han har tidligere ikke erkjent skyld, men fredag gjorde han det, står det i en uttalelse fra det amerikanske justisdepartementet. Roseberry risikerer opptil ti års fengsel dersom han blir dømt.

NRK - 23 dec 23 kl. 03:13

Erkjenner skyld i drap på Haitis president

En tidligere colombiansk soldat erkjenner at han var involvert i likvideringen av Haitis daværende president Jovenel Moïse i 2021. Amerikanske myndigheter anklaget soldaten, Mario Palacios, for å ha vært del av en liten gruppe som brøt seg inn i Moises hjem, der han ble drept. Palacios er den femte til å erklære seg skyldig i saken.

NRK - 08 jan 24 kl. 23:34

GD: Siktede etter drapet i Gudbrandsdalen erkjenner de faktiske forhold

Mannen som er drapssiktet etter drapet i Gudbrandsdalen, er avhørt av politiet. Ifølge forsvareren erkjenner mannen de faktiske forhold. Mannen er siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død på Fefor Høyfjellshotell i Nord-Fron kommune i Gudbrandsdalen lørdag kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.

NRK - 30 minutter siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 45 minutter siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 30 minutter siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..

NRK - 45 minutter siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 1 time siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 1 time siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.

NRK - 1 time siden

YouTube krever merking av KI-innhold

De som publiserer på YouTube fremover, må huke av om innholdet er manipulert eller endret for å tydeliggjøre hva som er skapt ved hjelp av kunstig intelligens. – Seerne får stadig mer behov for åpenhet om hvorvidt det de ser på, er manipulert eller syntetisk, skriver selskapet på sin blogg. Den nye merkingen vil gjelde videoer hvor det kan være tvil om det man ser virkelig er ekte, for eksempel såkalt deepfake, hvor en kjent person sier noe vedkommende aldri har sagt.

NRK - 2 timer siden

Blinken: Akutt matusikkerhet i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken sier at Gazas befolkning lider under alvorlige nivåer av det han kaller akutt matusikkerhet. Blinken skal denne uken reise til Saudi-Arabia og Egypt for å diskutere våpenhvile og nødhjelp for Gazastripen. Ifølge FN opplever halvparten av befolkningen i Gaza nå matusikkerhet, og om ikke nødhjelp slipper inn vil det om kort tid resultere i hungersnød..

NRK - 2 timer siden

Funnet miljøgifter – stenger populær øy i Oslofjorden

Deler av den populære badeøya Gressholmen blir stengt for publikum fordi det kan være helseskadelig å oppholde seg der. Årsaken er forurensning fra en gammel skytebane på øya i Indre Oslofjord, skriver Aftenposten. Oslo kommune ber folk unngå å spise bær, sopp, fisk, skjell og skalldyr fra Gressholmen og Rambergøya.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com