NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:58

NRK - 09 feb 23 kl. 01:10

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico. Patrick Crusius fra Texas overga seg til politiet kort tid etter angrepet, ifølge retten. Da skal han ha sagt at han siktet på mexicanere.
Les mer på NRK


Les mer om:
Walmart, El Paso, Texas, Mexico, Crusius, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, skyld, etter, skytingi , matbutikk
NRK - 28 nov 22 kl. 09:28

Erkjenner ikke straffskyld for droneflyging

Den russiske mannen som mandag står tiltalt i Nord-Troms og Senja tingrett for å ha flydd drone i Kirkenes i oktober, erkjenner ikke straffskyld. Han erkjenner imidlertid de faktiske forholdene og sier han har flydd drone på ulike steder i Kirkenes 13. oktober.

NRK - 06 mar 23 kl. 09:45

Den andre siktede etter voldshendelse i Oslo erkjenner ikke straffskyld

Den andre siktede etter voldshendelsen i Vika i Oslo natt til søndag erkjenner ikke straffskyld, opplyser mannens advokat til NTB. – Min klient har vært i avhør og erkjenner ikke straffskyld. Noen ytterligere kommentarer til saken har jeg ikke nå, opplyser den siktedes forsvarer, advokat Gunhild Bergan, til NTB mandag formiddag.

NRK - 28 jan 23 kl. 03:37

Mann erkjenner skyld i bombetrussel

52 år gamle Floyd Ray Roseberry fra Grover i delstaten North Carolina sier seg skyldig i å ha truet med å bruke eksplosiver under en fire timer lang konfrontasjon med politiet nær Kongressen i Washington høsten 2021. Han har tidligere ikke erkjent skyld, men fredag gjorde han det, står det i en uttalelse fra det amerikanske justisdepartementet. Roseberry risikerer opptil ti års fengsel dersom han blir dømt.

NRK - 18 okt 22 kl. 09:14

John Carew erkjenner delvis straffskyld

Tidligere landslagsspiller John Carew erkjenner straffskyld for deler av tiltalen mot ham. Carew erkjenner at han har unndratt skatt, men han mener det skjedde ved uaktsomhet. Hans forsvarer Berit Reiss-Andersen sier at hans «nei» til straffskyld dreier seg om forsettet i tiltalen.

NRK - 28 dec 22 kl. 20:17

Forsvarer for en av de drapssiktede i Bergen: – Han erkjenner ikke straffskyld

Cathrine Bang, som forsvarer en av de to som er siktet for drapet i Bergen onsdag ettermiddag, sier at hennes klient ikke erkjenner straffskyld. – Han erkjenner ikke straffskyld og det blir ikke noe avhør per nå, skriver advokat Cathrine Bang i en sms til NTB. Hun er forsvarer for mannen i 20-årene som sammen med en mann i 30-årene er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann onsdag døde etter å ha blitt funnet skadd i en leilighet i Bergen.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:00

Drapssiktet sønn erkjenner voldsutøvelse

En mann i 50-årene er varetektsfengslet i fire uker etter å ha utøvd vold mot moren sin i Bærum i oktober. Moren, en kvinne i 80-årene, døde senere av skadene. Det ble klart i Oslo tingrett fredag, skriver VG.

NRK - 08 jan 23 kl. 16:19

Siktet etter at to tenåringer ble funnet døde i Spydeberg erkjenner ikke straffeskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha å ha hensatt de fornærmede i hjelpeløs tilstand erkjenner ikke straffskyld, bekrefter forsvareren til NRK. Natt til søndag 8. januar ble politiet oppringt fra en adresse i Spydeberg, hvor to jenter hadde inntatt en mulig overdose av narkotika.

NRK - 17 feb 23 kl. 18:57

Mann erkjenner å ha bestilt voldtekter av filippinske barn

En mann ble fredag varetektsfengslet i fire uker etter at han flere ganger skal ha bestilt voldtekter av filippinske barn. Mannen erkjenner straffskyld. Rogalendingen skal ved flere anledninger, og over flere år, overført penger til personer på Filippinene for at de skulle voldta mindreårige.

NRK - 30 okt 22 kl. 15:31

Mann erkjenner vold mot mor i Bærum – nekter straffskyld

Mannen som er siktet for grov mishandling i nære relasjoner i Bærum, erkjenner de faktiske forholdene, men nekter straffskyld. Mannens mor, som er i 80-årene, ble kritisk skadd og fraktet til sykehus onsdag. Sønnen ble pågrepet og er varetektsfengslet i fire uker.

NRK - 23 jan 23 kl. 09:47

Mann erkjenner straffskyld for drap på Vestkanten

Mannen (35) som er tiltalt for å ha drept faren sin i parkeringsanlegget i Vestkanten Storsenter i mars i fjor, erkjenner straffskyld for å ha drept faren. Han erkjenner ikke å ha knivstukket farens kone. Saken mot mannen startet i Hordaland tingrett mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 2 timer siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 5 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com