NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 08:50

NRK - 09 maj 22 kl. 10:20

Erkjenner ikke straffskyld etter dødsulykken på Grorud

Mannen som er tiltalt for bildrap på en 13 år gammel gutt på Grorud i Oslo, nektet straffskyld da saken mot han startet i Oslo tingrett mandag. Ifølge tiltalen kjørte mannen i 30-årene uten førerkort, og var påvirket av hasj og GHB da han i desember i fjor, i høy hastighet traff 13 år gamle Dhenujen Yogathas som krysset veien. Da saken startet i Oslo tingrett mandag nektet mannen straffskyld, skriver VG. Han erkjenner straffskyld på flere punkter, men mener dødsfallet var et tragisk ulykkestilfelle Ulykken skjedde 17. desember 2020.
Les mer på NRK


Les mer om:
Grorud, Oslo, GHB, Dhenujen Yogathas, VG, Ulykken, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, ikke, straffskyld, etter, dødsulykken, Grorud
Klartale - 18 maj 22 kl. 10:30

Bråthen erkjente i retten straffskyld for både drap og angrep

– Jeg erkjenner straffskyld. For hele tiltalen, sa Espen Andersen Bråthen onsdag. Han hadde blitt spurt av Liv Synnøve Taralsrud om han erkjente straffskyld for hele eller deler av tiltalen.

NRK - 22 maj 22 kl. 16:53

Voldssiktet kvinne i Sveio erkjenner ikke straffskyld

Kvinnen som er siktet etter at en mann ble stukket med en skarp gjenstand i Sveio natt til lørdag, erkjenner ikke straffskyld. Søndag var den siktede kvinnen i nye avhør med politiet. Hun er siktet for grov kroppsskade.

Klartale - 18 maj 22 kl. 10:30

Spilte opptak fra ofre i frykt under rettssaken etter Kongsberg-drapene

– Jeg erkjenner straffskyld. For hele tiltalen, sa Espen Andersen Bråthen onsdag. Han hadde blitt spurt av Liv Synnøve Taralsrud om han erkjente straffskyld for hele eller deler av tiltalen.

NRK - 18 maj 22 kl. 09:26

Bråthen erkjenner straffskyld

Bråthen erkjenner straffskyld for hele tiltalen. – Jeg erkjenner straffskyld for hele tiltalen, sier han da han ble spurt om dette av dommeren etter tiltalen var lest opp av aktor..

NRK - 21 apr 22 kl. 20:24

Erkjenner ikke straffskyld

Politiet har avhørt den mistenkte mannen etter situasjonen ved Gosen ungdomsskole i Stavanger. Ifølge politiet erkjenner mannen å ha gjort noe dumt, men han erkjenner ikke straffskyld. Politiet har avhørt to vitner i tenårene.

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

NRK - 02 jun 22 kl. 09:39

Erkjenner ikke straffskyld for misbruk av stilling

Det mannlige befalet som er tiltalt for misbruk av stillingen sin for å oppnå seksuell omgang med en kollega av lavere rang, erkjenner ikke straffskyld. Han erkjenner imidlertid å ha sendt tekstmeldinger med seksualisert innhold til fornærmede. Det er satt av to dager til rettssaken i Nord-Troms og Senja tingrett..

NRK - 25 maj 22 kl. 12:23

Drapssiktet i Oslo erkjenner å ha stukket med kniv

En 40-årig mann erkjenner å ha knivstikket en mann i 30-årene på Dælenenga i Oslo i fjor. Han nekter straffskyld etter drapssiktelsen. Ifølge Avisa Oslo er politiet i ferd med å avslutte sin etterforskning.

NRK - 28 mar 22 kl. 15:32

Mann erkjenner straffskyld for drap i Åsane

Mannen som er siktet for drapet på en 23 år gammel kvinne i Åsane i Bergen i september i fjor, har erkjent straffskyld. 30-åringen er siktet for å ha tatt livet av sin 23 år gamle kjæreste i Åsane i fjor høst. Nå har han i avhør erkjent straffskyld for drap, skriver Bergensavisen.

NRK - 01 jun 22 kl. 11:02

Erkjenner ikke straffskyld etter 13-åring døde

To ledere ved operasjonssentralen i Vest politidistrikt erkjenner ikke straffskyld etter at en 13-åring forsvant fra en barnevernsinstitusjon og døde, ifølge BT. Barnevernsinstitusjonen skal gjentatte ganger ha ringt politiet, men valgte ikke å gjøre noe, ifølge avisen. Spesialenheten startet etterforskning etter hendelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 45 minutter siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 45 minutter siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 45 minutter siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 45 minutter siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 1 time siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.

NRK - 3 timer siden

Kritisk for tenåring etter badeulykke

Situasjonen for gutten i tenårene som ble fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim etter en badeulykke i Rotevatnet i Volda i går ettermiddag, er kritisk og ustabil. Det sier Erik Dyb ved operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Lite kontakt mellom politi og psykiatri

Helse- og omsorgsdepartementet sier de arbeider med å bedre kontakten mellom politi og psykisk helsevern. En psykiater som jobber med sikkerhetspasienter, sier til NRK at han etterlyser bedre dialog med politiet for å avverge alvorlige hendelser. Han mener også at terskelen for å kunne tvangsinnlegge psykotiske personer er for høy, og at det er viktig at politiet varsler helsetjenesten dersom de er bekymret for at personer med alvorlige psykiske lidelser kan komme til å utøve vold..

NRK - 3 timer siden

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge. Betalingsversjonen får navnet Snapchat+ og skal koste om lag 40 kroner i måneden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com