NRK > Nyheter

Saturday, 25 September, 12:02

NRK - 19 jun 21 kl. 18:00

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.T. Familien skal no tilbringe litt tid i Odense for å få samla seg etter at Eriksen nyleg fekk operert inn ein hjartestartar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eriksens, Odense, Eriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eriksens, kjærast, snakkarut
VG - 15 jun 21 kl. 10:44

Ropstad ut mot EM-sponsor TikTok etter Eriksens hjertestans

Barne- og likestillingsminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) reagerer kraftig på at barn ned i 13-årsalderen enkelt kan spore opp videobildene av fotballspilleren Christian Eriksens hjertestans på mobil-appen TikTok..

E24 - 24 mar 21 kl. 13:09

Må stenge hoteller i påsken: – Avbestillingene har rast inn

– Avbestillingene har rast inn, sier Gudrun Hesla, som eier et av hotellene på Golsfjellet som nå stenger dørene før påske..

NRK - 30 mar 21 kl. 16:28

Nytt hus har rast ut i skredgropen

Etter å ha hengt ytterst på kanten i flere uker har et nytt hus rast ned i skredgropen på Ask i Gjerdrum. – Det er ikke uventet at akkurat denne eiendommen raste ut, forteller regionsjef Toril Hofshagen i Norges vassdrags- og energidirektorat region øst. Hun forteller at det stadig har vært større eller mindre aktivitet i skredkantene.

Aftenposten - 17 apr 21 kl. 09:48

– Huset har rast sammen

– Huset har rast sammen. Vi har startet slukking, sier fungerende vaktkommandør Shahrooz Lahooti ved 110-sentralen..

NRK - 15 maj 21 kl. 14:19

Høyblokk har rast sammen

En israelsk rakett har truffet en høyblokk hvor flere medier holdt til, melder nyhetsbyrået AP. Høyblokken har rast. For kort tid siden skal flere ha flyktet fra bygget etter å ha fått en advarsel fra israelsk militære.

VG - 29 jul 21 kl. 17:52

FHI endrer ikke munnbind-råd for fullvaksinerte

I USA har debatten rast om munnbind for fullvaksinerte rast i sommer. FHI står på at fullvaksinerte ikke skal ha unntak..

NRK - 12 sep 21 kl. 09:07

– Mindreårige nærast bevisstlause

400 ungdommar var samla på ein fest på Tunga i Trondheim i natt, som politiet måtte avslutte. Dette var i utgangspunktet eit lukka arrangement, som ein raskt mista kontroll på. Brannforskrifta sa at ein berre kunne vere 60 personar i lokalet.

Aftenposten - 29 maj 21 kl. 17:35

Denne Sommerlyst-eleven har en mildt sagt travel helg. Nå kan Sverige-tur bli aktuelt.

14 år gamle Adrian Eriksens talent kan ta han langt..

VG - 12 jun 21 kl. 18:48

DBU om Eriksens tilstand: – Christian er okay

KØBENHAVN/OSLO (VG) (Danmark - Finland 0–0, kampen er avbrutt) Christian Eriksen (29) segnet plutselig om under EM-kampen mellom Danmark og Finland. Han fikk hjertekompresjon på banen - men er nå på sykehus og er våken..

VG - 12 jun 21 kl. 20:41

Reaksjoner mot NRKs TV-bilder: Slik forsvarer kanalen vurderingene

TV-bildene NRK viste i minuttene etter Christian Eriksens kollaps har vekket sterke reaksjoner. NRK gir skylden til UEFAs produksjonsselskap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiananmen-gruppe oppløses

Den pro-demokratiske gruppa som i tre tiår har organisert årlige minnemarkeringer for Tiananmen-massakren stemte lørdag for å oppløses, skriver AFP. Det skjer etter press fra kinesiske myndigheter. – Dette er en svært smertefull nedleggelse, sier Tsang Kin-shing, som er medlem av gruppa, etter at ledelsen stemte for å oppløse den etter 32 års virksomhet..

NRK - 30 minutter siden

Veteraner inviteres til MDMA-studie

Sykehuset Østfold undersøker om stoffet MDMA sammen med psykoterapi kan hjelpe folk med posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Nå inviteres krigsveteraner som har fått diagnosen etter å ha tjenestegjort i utlandet til å delta. – Det er bruk av MDMA i kombinasjon med psykoterapien som er poenget, ikke MDMA i seg selv.

NRK - 45 minutter siden

Søker vitner i knivstikking-sak

Krimsjef i Elverum Roger Næss sier politiet søker vitner i forbindelse med knivstikkingen i Elverum i går kveld, litt før klokka 19. Politiet har sikret seg videoopptak fra området ved kjøpesenteret Amfi og ser at det var flere personer i nærheten..

NRK - 45 minutter siden

Ber Melby snu om fraværsgrensen

– Det er en krevende dobbeltkommunikasjon å si «Vær hjemme ved symptomer, men kom på skolen fordi det finnes en fraværsgrense på 10 prosent», sier rektor ved Kuben videregående skole i Oslo, Kjell Ove Hauge. Han får støtte fra Elevorganisasjonen. Det har vært et unntak fra fraværsgrensen i videregående skole under pandemien, men i oktober gjeninnføres den..

NRK - 1 time siden

Bombe mot Taliban-kolonne

Minst en person ble drept og sju såret i en eksplosjon som rammet en kolonne av Taliban-kjøretøy i Jalalabad øst i Afghanistan lørdag, skriver NTB. Øyenvitner sier en bombe i veikanten gikk av, og et sykehus i Nangarhar-provinsen skal ha fått inn de sårede. Blant dem var både Taliban-krigere og sivile.

NRK - 1 time siden

Kan ta årevis å bygge hele nye SUS

I verste fall står hele det nye sykehuset i Stavanger ferdig først i 2040, skriver Stavanger Aftenblad. Det er en utfordring å finansiere hele sykehuset. Første byggetrinn er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig høsten 2024.

NRK - 1 time siden

Lysbakken: En god begynnelse

– Vi har hatt et lite treff på Hurdalssjøen de siste dagene. Det har vært trivelig. Det har også vært en tillitsfull samtale tre partier imellom, sa partileder Audun Lysbakken til SVs landsstyremøte lørdag.

NRK - 2 timer siden

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..

NRK - 1 time siden

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.

NRK - 1 time siden

80 kinesiske asylsøkere i Norge

I løpet av de siste ukene har det kommet 80 kinesiske asylsøkere til det nasjonale mottakssenteret i Råde. De oppgir at de er uigurer, som ifølge menneskerettighetsgrupper forfølges i Kina. Asylsøkerne har reist til Norge fra Tyrkia, der de sier de ikke føler seg trygge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt