Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:00

Klartale - 27 okt 22 kl. 06:00

Er hjelm på hodet kult?

Det blir stille noen få sekunder.– Nei, det er nok ikke kult med hjelm, sier Matheo Onstad. I en turkis hettegenser er han på full fart inn i ungdomslivet.Gjengen på fire gutter begynner å snakke i munnen på hverandre. Om hjelmens manglende status.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Matheo Onstad, Fillip Evjen, Røyken, Viken, Onstad, Helen Hansen, TrafikkSparkesykler, Statens, Vestlandet, Sørlandet, Norge, Nathan Teshome, Daniel Juva, Klar Tale, Sparkesykkel, Juva, Flølo, TaleEn, Norges, Vegvesenets, Trygg Trafikk, Trafikk, Ann-Helen Hansen, Hansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Er hjelm, hodet, kult
NRK - 10 dec 22 kl. 10:27

Har avhørt politibetjenter: – Veldig preget

De to politibetjentene som var til stede under hendelsen i Lavangen i Troms natt til i fredag, ble fredag avhørt. Det forteller Halvor Hjelm-Hansen ved Spesialenheten for politisaker i midt- og Nord-Norge. En mann i 40-årene ble skutt og drept av politiet.

Klartale - 12 dec 22 kl. 08:27

Snart kommer det nye regler for el-sparkesykkel

Mange har egen el-sparkesykkel. Nesten 1 million el-sparkesykler har blitt hentet til Norge de siste fem årene. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Klartale - 15 jun 22 kl. 06:00

Disse reglene for el-sparkesykkel gjelder fra nå

Sommeren for tre år siden dukket det opp masse el-sparkesykler. Flere av dem fra ulike utleiere. Med en app på mobilen kunne du når og hvor som helst plukke opp en og suse av gårde dit du skulle.

NRK - 26 jul 22 kl. 09:52

Motorsyklisten køyrde utan hjelm

Motorsyklisten som i dag tidleg køyrde i veggen i Fløyfjelltunnelen var ein mann i 40-åra som køyrde utan hjelm, melder Vest politidistrikt. Årsaka til ulykka er ikkje kjent. Politiet si ulukkesgruppe har gjort seg ferdig på staden, og tunnelen er no open for fri ferdsel..

NRK - 01 sep 22 kl. 15:24

Drapstiltalt fortalte om stemmer i hodet

Da sønnen til advokat Tor Kjærvik var 18 år, fortalte han moren om at han hørte stemmer i hodet. Det sa moren til den nå drapstiltalte sønnen da hun vitnet i rettssaken i Romerike og Glåmdal tingrett torsdag. Moren vitnet for retten på telefon om den tiltalte sønnens oppvekst, som var preget av angst, uro og tvangsmessig oppførsel.

NRK - 02 jul 22 kl. 22:31

USA har fått kulen som drepte palestinsk journalist

Palestinske myndigheter har gitt kulen som drepte Al Jazeera-journalist Shireen Abu Akleh, til amerikanske kriminalteknikere, opplyser palestinsk riksadvokat. Abu Akleh, som hadde både palestinsk og amerikansk statsborgerskap, ble skutt i hodet under en israelsk militæraksjon i Jenin på den okkuperte Vestbredden 11. mai.

NRK - 13 jul 22 kl. 14:39

Blinken inviterer familien til drept Al Jazeera-journalist til USA

USAs utenriksminister Antony Blinken har invitert familien til den drepte palestinsk-amerikanske journalisten Shireen Abu Akleh til Washington D.C for et møte. Familien skal få muligheten til å sette seg ned og snakke med utenriksministeren direkte, opplyser sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan i Biden-administrasjonen onsdag.

NRK - 01 aug 22 kl. 22:42

Mann dømt til sju års fengsel for storming av Kongressen

En mann fra Texas er dømt til over sju års fengsel for sin deltakelse i stormingen av kongressbygningen i Washington 6. januar 2021. Guy Wesley Reffitt var væpnet med pistol og iført skuddsikker vest og hjelm da han deltok i stormingen i et forsøk på å hindre at de folkevalgte utropte Joe Biden til valgets rettmessige vinner.

Klartale - 08 nov 22 kl. 08:56

Nesten 1.000 journalister drept de siste ti årene

Mange journalister har blitt drept verden over de siste årene. Verdens-organisasjonen FN har laget en plan for at journalister skulle få bedre sikkerhet. Den laget de for ti år siden.

NRK - 18 jan 23 kl. 17:12

Iraner dømt for drap på 17 år gammel ektefelle

En iraner som drepte sin 17 år gamle ektefelle og viste fram hodet hennes på gata, er dømt til åtte års fengsel. Dommen mot Sajjad Heidarnava ble kunngjort av det iranske rettsvesenet onsdag. Det er ingen mulighet for å anke kjennelsen.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 23 timer siden

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.

Klartale - Igår: 09:44

Fortell oss hva som er viktig for deg!

Klar Tale ønsker å få fram meningen til våre lesere. Derfor åpner vi denne uka egen debattside. Den har fått navnet Klar mening.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com