NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 06:01

NRK - 09 mars 20 kl. 20:04

Equnor stansar flygningar

Eqiunor kansellerer alle flygningar til og frå felta Askepott, Askeladden og Martin Linge på grunn av det nye koronaviruset, skriv VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Askepott, Martin Linge, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equnor, stansar, flygningar
NRK - 28 mars 20 kl. 20:41

Stansar all aktivitet i Venezuela

Det statskontrollerte russiske oljeselskapet Rosneft stansar all aktivitet i Venezuela. Ifylgje AP sel Rosneft alle sine eigendelar i Venezuela til eit anna russisk selskap som er 100 prosent eigd av den russiske staten..

NRK - 26 april 20 kl. 20:10

Russland stansar korneksport

Russland, som er verdas største eksportør av kornet kveite, stansar all korneksport fram til 1. juli, opplyser landbruksdepartementet i landet. Både Verdsorganisasjonen for handel og Verdsorganisasjonen for helse har åtvara mot å kutte i eksporten..

NRK - 23 mars 21 kl. 10:13

Stansar Bergen Engines-sal

Regjeringa stansar salet av Bergen Engines frå Rolls Royce til eit russisk selskap. Det kom fram i ei orientering justisminister Monica Mæland heldt i Stortinget i dag. Bergen Engines har mellom anna Sjøforsvaret som kundar..

NRK - 09 mars 20 kl. 15:23

SAS med 2000 innstillingar i mars

SAS har kansellert rundt 2000 flygningar i mars som følge av utbrotet av det nye koronaviruset. Det opplyser selskapet til NRK. Talet tilsvarer rundt åtte prosent av flygingane til selskapet..

NRK - 10 mars 20 kl. 14:46

Stoppar alle flygingar frå Italia

Spania kansellerer alle flygningar frå Italia i to veker for å hindra spreiing av det nye koronaviruset, melder Reuters. Kanselleringane skjer frå og med nått til onsdag. I Spania er det foreløpig registrerte 1622 smittetilfelle..

NRK - 19 jan. 20 kl. 14:52

EU åtvarar Tyrkia

EU ber Tyrkia stansa planane om olje- og gassutvinning ved Kypros og i det austlege Middelhavet. Slik utvinning er ulovleg, slår unionen fast. Stansar ikkje Tyrkia planane, kan det føra til EU-sanksjonar mot landet..

NRK - 27 feb. 20 kl. 08:27

Saudi-Arabia stansar pilgrimsreiser

Saudi-Arabia har vedteke at utanlandske borgarar ikkje får besøke nokre av dei heilagste stadene i Islam, inkludert Mekka, grunna frykt for det nye koronaviruset. Den årlege pilgrimsreisa Hajj til Mekka startar i juli..

NRK - 09 mars 20 kl. 10:22

Stoppar reiser til og frå ni land

Saudi-Arabia stansar alle fly- og båtreiser til og frå ni land i frykt for spreiing av koronaviruset, melder NTB. Dette gjeld Bahrain, Egypt, Irak, Italia, Kuwait, Libanon, Sør-Korea, Syria og Dei forente arabiske emiratar..

NRK - 09 mars 20 kl. 14:38

Wall Street stansar handelen

Etter eit kraftig fall frå opning på Wall Street i dag, blei handelen stansa. Stansen skal foreløpig vare i femten minutt..

NRK - 09 mars 20 kl. 20:04

Equinor stansar flygingar

Equinor kansellerer alle flygingar til og frå felta Askepott, Askeladden og Martin Linge på grunn av det nye koronaviruset, skriv VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 45 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 45 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 2 timer siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 3 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt