E24 > Økonomi

Monday, 27 March, 23:01

E24 - 01 feb 23 kl. 08:18

Equinor trekker seg fra ammoniakkprosjekt i Barentshavet

Equinor og Vår Energi går ut av Barents Blue-prosjektet som går ut på å lage ammoniakk av naturgass fra Barentshavet, fange CO2 og lagre den under havbunnen..
Les mer på E24


Les mer om:
Vår Energi, Barents Blue, Barentshavet, CO2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equinor, trekker, segfra , ammoniakkprosjekti , Barentshavet
NRK - 18 nov 22 kl. 15:49

Klimaaksjon på Beitostølen: – Sinnssykt at Equinor får gjennomsponse et skiarrangement

Under sesongåpningen for langrenn på Beitostølen utførte Greenpeace en aksjon mot skisponsor Equinor. Under prologen bar den svenske langrennsløperen Emil Johansson Kringstad på et banner med påskriften: «Stopp Equinor! Morgendagen smelter».

NRK - 18 nov 22 kl. 15:49

Klimaaksjon på Beitostølen: «Morgendagen smelter»

Under sesongåpningen for langrenn på Beitostølen utførte Greenpeace en aksjon mot skisponsor Equinor. Under prologen bar den svenske langrennsløperen Emil Johansson Kringstad på et banner med påskriften: «Stopp Equinor! Morgendagen smelter».

NRK - 20 dec 22 kl. 11:34

Equinor: Tror ikke eksport påvirkes av pristak

Equinor tror ikke EUs gasspristak på 180 euro per megawattime vil påvirke produksjonen og eksporten av gass til Europa. Det bekrefter Equinors pressetalsperson Magnus Frantzen Eidsvold. – Vi forventer ikke at dette tiltaket vil få konsekvenser for produksjonen og eksporten av gass til Europa, sier Eidsvold.

NRK - 06 dec 22 kl. 10:01

Equinor henter opp mer olje i Nordland

Innen fjerde kvartal 2025 skal Equinor etter planen hente opp flere millioner tonn fat olje fra det nye oljefeltet Verdande, 300 kilometer sørvest for Bodø. På det nye feltet er det snakk om 36,3 millioner fat oljeekvivalenter. Verdande består av funnene Cape Vulture og Alve Nordøst, og ligger i norskehavet på 350-380 meters dybde.

NRK - 24 feb 23 kl. 16:23

Equinor fritas for skyld etter dødsulykke i Sør-Korea

Equinor fritas for skyld etter en dødsulykke under utbyggingen av Martin Linge-plattformen i Sør-Korea. 1. mai 2017 krasjet to kraner på verftet til Samsung Heavy Industries i Sør-Korea.

NRK - 16 mar 23 kl. 09:18

Equinor kjøper seg opp i solenergiselskap

Equinor har kjøpt 5 millionar aksjar i solenergiselskapet Scatec, og eig no 16,2 prosent av selskapet. Dei betalar rundt 305 millionar kroner for aksjane, opplyser Equinor i ei melding. Konserndirektør for Fornybar i Equinor, Pål Eitrheim, seier oppkjøpet samsvarar med tilnærminga deira til vekst innan fornybar energi..

NRK - 10 okt 22 kl. 09:43

Fra Equinor til diamantbransjen

Al Cook, konserndirektør for leting og produksjon internasjonalt i Equinor fratrer sin stilling. Han går over til diamantbransjen. Al Cook fortsetter i sin nåværende stilling inntil til 1.

NRK - 21 feb 23 kl. 10:12

Equinor selger oljeterminalen på Bahamas

Equinor har ryddet opp etter utslippene i 2019 fra oljeterminalen South Riding Point på øya Grand Bahama på Bahamas. Nå selges terminalen, Equinor har inngått en avtale med Liwathon om salg av South Riding Point, opplyser selskapet i en pressemelding. Terminalen ble opprinnelig kjøpt av Equinor i 2009 for å selge olje hovedsakelig fra det amerikanske markedet.

E24 - 29 nov 22 kl. 09:03

Equinor soper inn mens oljeservice kutter: – Jeg er veldig sur

Med massiv inntjening leverer Equinor rekordresultat på løpende bånd. De som jobber for Equinor føler seg glemt: – Så hinsides skjevt, mener tillitsvalgt..

NRK - 08 dec 22 kl. 06:03

Equinor vant havvindauksjon i USA

Med et bud på 130 millioner dollar, har Equinor sikret seg et areal i Stillehavet i den første havvindauksjonen noensinne på den amerikanske vestkysten. Fem lisenser ble tilbudt av the Bureau of Ocean Energy Management i auksjonen, som er den første i USA for flytende havvind i kommersiell skala. Budet på rundt 1,3 milliarder kroner gir havvindrettigheter i et område på 324 kvadratkilometer i Morro Bay, som ligger mellom San Francisco og Los Angeles.

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Bankopptur på Wall Street: – Blir dratt mellom banker og tek

Storbanker bidro til oppgang, mens First Citizens Bank skjøt opp etter å ha kjøpt Silicon Valley Bank-eiendeler. For kryptobørsen Coinbase pekte pilene derimot ned..

E24 - 2 timer siden

Håper på nye laksegrep tirsdag: – Vi har store forventninger

En oppdretter, en ordfører og Sjømat Norge håper på endringer i den omstridte lakseskatten tirsdag. – Støre sagt at de har lyttet til næringen, og det håper jeg, sier oppdretter Line Ellingsen..

E24 - 3 timer siden

Strømselskap tar seg mer betalt

Flere strømselskap jekker opp prisene. Motkraft øker fastbeløpet med 53 prosent og dobler påslaget. Også LOS og Glitre Energi Strøm øker prisene..

E24 - 4 timer siden

Himalaya Shipping vil hente 45 millioner dollar og gå på New York-børsen

Tor Olav Trøim-selskapet ønsker å hente penger tilsvarende 470 millioner kroner..

E24 - 4 timer siden

USA-myndighet til sak mot Binance

Den amerikanske myndigheten CFTC går til sak mot kryptoplattformen Binance for å ha brutt en rekke lover og regler. – Bør tjene som en advarsel, sier CFTC-styreleder Rostin Behnam..

E24 - 4 timer siden

Regjeringen legger frem forslag om lakseskatt tirsdag

Saken oppdateres....

E24 - 5 timer siden

Elkjøp-ansatte får permitteringsvarsel etter storbrann: – Dager med sjokk og mye følelser

Onsdag skulle de ansatte starte i ny jobb. Nå varsles de i stedet om mulige permitteringer..

E24 - 4 timer siden

Direktorat vil ikke åpne for ny avtale med Flytoget

Jernbanedirektoratet vil ikke åpne for en ny avtale med Flytoget. Direktoratet mener at et forslag fra Flytoget ikke vil gi bedre togtilbud..

E24 - 5 timer siden

Haaland etablerer nytt selskap fra Luxembourg

Manchester City-spiss Erling Braut Haaland (22) oppretter et norsk investeringsselskap eid fra Luxembourg..

E24 - 7 timer siden

Bankopptur på Wall Street

Flere storbanker bidrar til oppgang i de amerikanske aksjemarkedene. First Citizens Bank skyter opp etter å ha kjøpt Silicon Valley Bank-eiendeler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com