NRK > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 09:10

NRK - 09 mars 20 kl. 20:04

Equinor stansar flygingar

Equinor kansellerer alle flygingar til og frå felta Askepott, Askeladden og Martin Linge på grunn av det nye koronaviruset, skriv VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Askepott, Martin Linge, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equinor, stansar, flygingar
NRK - 13 mars 20 kl. 08:33

SAS endrar flygingar til USA

SAS vil redusera flygingar til Chicago og New York frå og med 14. mars, opplyser selskapet på heimesidene. Flygingar mellom København og San Francisco går som normalt til 17.

NRK - 28 mars 20 kl. 20:41

Stansar all aktivitet i Venezuela

Det statskontrollerte russiske oljeselskapet Rosneft stansar all aktivitet i Venezuela. Ifylgje AP sel Rosneft alle sine eigendelar i Venezuela til eit anna russisk selskap som er 100 prosent eigd av den russiske staten..

NRK - 26 april 20 kl. 20:10

Russland stansar korneksport

Russland, som er verdas største eksportør av kornet kveite, stansar all korneksport fram til 1. juli, opplyser landbruksdepartementet i landet. Både Verdsorganisasjonen for handel og Verdsorganisasjonen for helse har åtvara mot å kutte i eksporten..

NRK - 23 mars 21 kl. 10:13

Stansar Bergen Engines-sal

Regjeringa stansar salet av Bergen Engines frå Rolls Royce til eit russisk selskap. Det kom fram i ei orientering justisminister Monica Mæland heldt i Stortinget i dag. Bergen Engines har mellom anna Sjøforsvaret som kundar..

NRK - 10 mars 20 kl. 11:29

Godtek ikkje fly frå raude område

Danmark stansar alle flygingar inn til landet frå såkalla raude område frå og med tysdag. Det opplyser Danmarks statsminister Mette Frederiksen. Områda det gjeld, inkluderer Nord-Italia..

NRK - 10 mars 20 kl. 17:41

Spania stenger nasjonalforsamlinga

Spania stenger nasjonalforsamlinga, melder DPA. Det skjer etter at landet har registrert eit kraftig hopp i talet på smitta av det nye koronaviruset. Landet stansar òg alle flygingar frå Italia..

NRK - 13 mars 20 kl. 10:29

Stansar flygingar til Noreg

Det ungarske lågprisselskapet Wizz Air har stansa alle ruter til Noreg, skriv Flysmart24. Selskapet legg ned alle ruter til alle lufthamner i Noreg frå 13. mars til 3.

NRK - 09 feb. 20 kl. 18:27

Fleire hundre flygingar kansellert

To av Europas største flyplassar, i Frankfurt og Amsterdam, har begge kansellert meir enn hundre flygingar som følgje av uvêret som råka kontinentet søndag, melder CNN..

NRK - 09 mars 20 kl. 18:46

TAP kansellerer avgangar

Det portugisiske flyselskapet TAP Portugal, som er medlem av Star Alliance, har kansellert 2500 nye flygingar måndag kveld, melder Reuters. Torsdag førre veke kansellerte selskapet 1000 flygingar på grunn av fall i etterspurnaden etter reiser..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:02

Stoggar flygingar til Brasil

Portugal stoggar alle flygingar til og frå Brasil grunna auka koronasmitte og oppdaginga av nye virusmutasjonar. Det opplyser den portugisiske regjeringa onsdag. Tiltaket vert sett i verk 29.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Medier krever svar fra Israel

Medieorganisasjoner verden over krever en forklaring fra Israel etter at de bombet et bygg som huset flere internasjonale journalister, blant andre nyhetsbyrået Associated Press og Al-Jazeera. Journalistene kom seg trygt ut i forkant etter å ha fått en advarsel fra israelsk militære. 145 mennekser på Gaza og åtte i Israel har blitt drept etter at kampene brøt ut mandag.

NRK - 1 time siden

Biden snakket med Netanyahu

I en telefonsamtale med Israels statsminister Benjamin Netanyahu uttrykte USAs president Joe Biden sterk støtte til Israels rett til å beskytte seg mot rakettangrepene fra Hamas. Men han uttrykte også bekymring over dødstallene på begge sider. – Han fordømte de vilkårlige angrepene mot landsbyer og byer i Israel, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus.

NRK - 5 timer siden

Uthus og bil i brann på Ålgård

På Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 1 time siden

– Har angrepet Hamas-leders bolig

Israels forsvar (IDF) opplyser at Gazastripens øverste Hamas-leder Yehiyeh Sinwars bolig er blitt angrepet. Det foreligger få opplysninger om angrepet, men brigadesjef Hidai Zilberman sa til den israelske hærens radiokanal søndag morgen at Sinwar trolig er i skjul et annet sted, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Tiger på rømmen funnet igjen

En tiger som har vandret rundt i et nabolag i Houston i Texas, er funnet i god behold etter nesten en ukes leting. På en video som Houston-politiet har lagt ut på Twitter, kan man se politisjef Ron Borza sitte ved siden av tigeren der han klapper den. Den store kattens eier er også på videoen og gir tigeren drikke med fra en babyflaske..

NRK - 2 timer siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 3 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 4 timer siden

Demonstrasjoner i USA

Tusener deltok i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Boston, Philadelphia og Washington lørdag. Trafikken ble stengt på en gjennomfartsåre i den vestlige delen av Los Angeles, der demonstranter gikk i rundt 3 kilometer fra en føderal bygning til det israelske konsulatet, mens de ropte «lenge leve intifadaen» og «frigjør Palestina»..

NRK - 4 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt