E24 > Økonomi

Torsdag, 05 August, 13:48

E24 - 15 juni 21 kl. 22:12

Equinor forlater Nicaragua og Mexico: Vil også selge i USA, Canada og Argentina

Equinor fortsetter å rydde opp i flere av utenlandseventyrene. For andre gang i år annonserer utenlandssjef Al Cook at oljegiganten skal ut av land og satsinger..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Al Cook, Nicaragua, Mexico, USA, Argentina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equinor, forlater, Nicaraguaog , Mexico, Vil, også, selgei , USA Canada og Argentina
NRK - 15 juni 21 kl. 23:47

Equinor ut av Mellom-Amerika

Equinor har gjort det klart at de forlater Mexico og Nicaragua. Det kunngjorde konserndirektør for Equinors internasjonale olje- og gassvirksomhet, Al Cook, på selskapets kapitalmarkedsdag tirsdag, melder E24. Equinor selger seg også ut av feltene Baja del Toro Este og Aguila Mora Noreste i Argentina, Terra Nova i Canada og Austin Chalk og Utica i USA.

NRK - 21 juni 21 kl. 19:22

Kaller hjem ambassadører

Etter at en rekke opposisjonspolitikere har blitt pågrepet i Nicaragua, kaller Mexico og Argentina hjem sine ambassadører i landet. Fire og en halv måned før valget i Nicaragua er en rekke opposisjonspolitikere og kritikere av president Daniel Ortega blitt fengslet..

NRK - 08 mai 21 kl. 02:51

Mexico letter på koronatiltak

Koronatiltakene i Mexico by blir fra neste uke lettet på som følge av at smittesituasjonen er blitt gradvis bedre. Mexico by går til gult nivå, opplyser ordfører Claudia Sheinbaum. Det betyr lengre åpningstider for butikker, kinoer, kasinoer, fornøyelsesparker og banker.

VG - 10 juni 21 kl. 01:45

Politiske motstandere pågrepet i Nicaragua: – Kald krig-stil

President Daniel Ortega (75) fester grepet om makten. På få dager har Nicaragua pågrepet den ene utfordreren etter den andre..

NRK - 14 juni 21 kl. 01:18

Flere nye pågripelser i Nicaragua

Fire nye opposisjonspolitikere ble pågrepet i Nicaragua søndag. Politiet har gjort en rekke pågripelser i forkant av presidentvalget i november. Ifølge politiet er opposisjonspolitikerne mistenkt for handlinger som undergraver Nicaraguas uavhengighet..

NRK - 14 juni 21 kl. 10:26

Fem arrestert i Nicaragua

Fem nye opposisjonspolitikarar er arresterte i Nicaragua. Politiet har gjort fleire arrestasjonar i forkant av presidentvalet i november. Ei rekkje opposisjonsfigurar med håp om å utfordre sitjande president Daniel Ortega er arrestert dei siste vekene.

NRK - 16 juni 21 kl. 06:29

OAS fordømmer Nicaragua

Organisasjonen for amerikanske stater (OAS) fordømmer i en uttalelse pågripelsene av presidentkandidater i Nicaragua og ber om umiddelbar løslatelse. I et virtuelt møte stemte 26 land for uttalelsen. De siste ukene har Nicaraguas president Daniel Ortegas regjering pågrepet 13 framtredende opposisjonspolitikere, deriblant fire presidentkandidater, foran høstens valg.

NRK - 22 juni 21 kl. 11:17

HRW ber FN gripe inn i Nicaragua

Human Rights Watch ber FN komme på banen i Nicaragua, der president Daniel Ortegas regime trapper opp forfølgelsen av rivaler og kritikere i forkant av valget. HRW har dokumentert hvordan flere opposisjonelle er blitt fengslet den siste tiden..

NRK - 22 juni 21 kl. 18:43

FN-topp advarer om valg i Nicaragua

FNs menneskerettighetskommisær, Michelle Bachelet, advarer mot at et fritt valg er usannsynlig i Nicaragua. Det er presidentvalg i november i det mellomamerikanske landet, og sittende president Daniel Ortega har i forkant fengslet flere viktige opposisjonskandidater..

NRK - 31 juli 21 kl. 13:35

Norskdonerte vaksiner ankommet

Norge skal donere fem millioner vaksinedoser gjennom det internasjonale Covax-samarbeidet. Nå har de første AstraZeneca-dosene ankommet Nicaragua og Uganda. Norge har tidligere mottatt i alt 452.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Tatt for svindel av frivillige organisasjoner: - Det gjør meg glad

Lag og foreninger over hele Norge skal ha blitt utsatt for omfattende e-poste-svindel. Nå er tre personer pågrepet. - Jeg håper vår sak har bidratt til at svindlerne er arrestert, sier Cathrine Furenes til VG..

E24 - 1 time siden

Tre personer er pågrepet for svindel mot frivillige organisasjoner

Lag og foreninger over hele Norge skal ha blitt utsatt for omfattende e-poste-svindel. Nå er tre personer pågrepet..

E24 - 1 time siden

Sjeføkonom til Norges Bank: – Hold renten i ro

Sjeføkonom Jan L. Andreassen i Eika Gruppen har en klar melding til sentralbanken..

E24 - 1 time siden

Tallet som bør bekymre Norwegian-aksjonærene

Aksjemarkedet synes å ha glemt at Norwegian er blitt fratatt over hundre fly..

E24 - 2 timer siden

Teslas styreleder selger aksjer for nær 200 millioner kroner

Styrelederen kvitter seg med aksjene før mulig rollebytte..

E24 - 2 timer siden

Nel-shorternes gevinst passerer 300 millioner kroner

Papirgevinsten til shortselgerne i Nel presses videre opp etter børsfallet til det laveste kursnivået på over ett år torsdag..

E24 - 4 timer siden

Oslo Børs snur opp med oljeprisen – Nel faller markant

Både oljeprisen og Oslo Børs henter seg inn etter en negativ start på dagen. Samtidig fortsetter Nel-aksjen nedover, og handles nå på sitt laveste nivå siden i fjor vår..

E24 - 3 timer siden

Faglig lunsj: – Hvor kommer du fra?

Er det egentlig greit å spørre noen om hvor de kommer fra?.

E24 - 3 timer siden

Mener Sanner bør oppfordre til tilbakebetaling av coronastøtte

En milliard kroner med coronastøtte kunne blitt tilbakebetalt uten at bedriftene hadde gått med underskudd. SV mener finansministeren burde mane til tilbakebetaling. Det sier Jan Tore Sanner (H) er «uaktuelt»..

E24 - 4 timer siden

Inntektshopp for Hansa - eierne tok utbytte på 50 mill. kroner

Dagligvaremarkedet reddet årsresultatet for den bergensbaserte drikkevareprodusenten, men det er likevel langt frem til selskapets toppnotering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt