NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 06:56

NRK - 16 maj 22 kl. 18:40

Enormt søksmål mellom Hurtigruten og gass-selskap – krev over 300 millionar tilbake


Les mer på NRK


Les mer om:
Hurtigruten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enormt, søksmål, mellom, Hurtigrutenog , gass-selskap, krev, over, 300, millionar tilbake
NRK - 11 jun 22 kl. 18:54

Voldtektssøksmål mot Ronaldo avvist

Kvinnen som anklaget fotballstjernen Cristiano Ronaldo for voldtekt, har fått sin sak avvist av retten i Las Vegas. Den portugisiske fotballspilleren ble i september 2018 anklaget for voldtekt av en kvinne fra Nevada, som hevdet hun ble voldtatt av Ronaldo i en hotellsuite i Las Vegas i 2009. Saken ble henlagt av politiet i 2018 grunnet manglende bevis, men i ettertid gikk kvinnen til søksmål mot Ronaldo og krevde mer penger enn det hun fikk i forliket mellom partene i 2010.

NRK - 31 mar 22 kl. 10:43

Hurtigruten skal lage nulutslippsskip

Hurtigruten skal samarbeide med Sintef om å finne ut hvordan de kan lage utslippsfrie cruiseskip. Etter planen skal det første skipet sjøsettes innen 2030. – Vi har fulgt teknologiutviklingen og har sett at infrastrukturen har kommet så langt at nå var det riktig å gi full gass, sier konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten til E24.

NRK - 14 jun 22 kl. 07:03

Hurtigruten seglar frå Oslo

Frå neste haust skal Hurtigruten segle frå Oslo. Dei nye rutene vil gå frå Oslo til Nordkapp i vinterhalvåret. Dette betyr meir aktivitet i Oslo Havn utanom den vanlege høgsesongen.

NRK - 08 nov 21 kl. 04:55

Søksmål mot rappere etter tragedie

Rapperne Travis Scott og Drake, arrangøren Live Nation og konsertstedet saksøkes av en konsertgåer som ble skadd under den dødelige festivaltragedien i Texas. Rundt 50.000 mennesker var til stede da folkemengden begynte å dytte seg fremover mot scenen.

NRK - 08 apr 22 kl. 19:49

Koronasøksmål kan ende i Strasbourg

Hytteeierne som heller ikke i Høyesterett fikk medhold i sitt koronasøksmål, vurderer å bringe saken inn for Menneskerettsdomstolen i Strasbourg, skriver NTB. Heidi Furustøl, en av to talspersoner for hytteeierne bekrefter at de nå vurderer å bringe saken inn for EMD. – Våre innvendinger mot dommen er flere, og flere av dommens premisser antas å kunne være problematiske vurdert mot praksis fra Menneskerettsdomstolen (EMD), sier hun.

NRK - 13 apr 22 kl. 04:18

Elon Musk saksøkes for kjøp av Twitter-aksjer

Tesla-gründer Elon Musk utsatte å oppgi at han eide store andeler i Twitter, slik at han kunne kjøpe flere aksjer til lavere pris, hevdes det i et søksmål. I søksmålet, som er tatt ut i en føderal domstol i New York, heter det at Musk på ulovlig vis unnlot å oppgi at han eide mer enn 5 prosent i selskapet innen fristen. Musk sa angivelig ikke ifra før han eide mer enn 9 prosent av selskapet, etter å ha kjøpt aksjer nesten hver dag i to måneder.

NRK - 21 mar 22 kl. 11:08

Uutnyttet grunnvann har «et enormt potensial»

Grunnvannsressurser som ennå ikke har blitt utnyttet, har et enormt potensial og kan redusere etterspørselen etter vann over hele verden, mener Unesco. Grunnvann utgjør for tiden rundt 50 prosent av vannet som tas ut til husholdningsbruk, og 25 prosent av vannet som brukes til vanning, anslår Unesco i en ny rapport..

NRK - 30 mar 22 kl. 15:47

Rødt vil gå etter oligarker

Norge kan bidra enormt når det gjelder gjenoppbygning av Ukraina, mener Rødt-leder Bjørnar Moxnes. I talen til Stortinget kom president Volodymyr Zelenskyj med flere konkrete forespørsler, blant dem om hjelp til å bygge opp landet etter krigen. – Vi har foreslått at Norge kan gå i spissen for at pengefondet sletter statsgjelden til Ukraina – 130 milliarder dollar er det snakk om.

Aftenposten - 01 feb 22 kl. 12:07

Hurtigruten vedtar millionbot etter smitteutbrudd

Hurtigruten-sjef legger seg flat etter smitteutbruddet i 2020: – Både selskapet og jeg har tatt fullt ansvar for det som….

Aftenposten - 31 mar 22 kl. 09:19

Hurtigruten skal lage nullutslippsskip – vil ha første sjøsatt innen 2030

I samarbeid med Sintef vil Hurtigruten finne teknologi som kan gjøre cruiseskipene deres utslippsfrie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 15 minutter siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 30 minutter siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 45 minutter siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 1 time siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.

NRK - 2 timer siden

Skeptisk til terrorkategorisering

Ekstremismeforsker Lars Gule reagerer på at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk tidlig ut og sa de vurderte masseskytingen som en terrorhandling. Uttalelsen Gule reagerer på, kom fra konstituert PST-sjef Roger Berg lørdag, som la til: – Dette er bakteppet for vår del, og så etterforsker politiet om det kan være sykdom, helse eller andre forhold som setter saken i et dårlig lys. Gule mener dette kan påvirke hvordan politiet etterforsker saken, skriver Dagbladet.

NRK - 2 timer siden

Russland misligholder utenlandsgjeld

Russland klarte ikke å betale et avdrag på utenlandsgjelden innen fristen søndag og har dermed misligholdt gjeld for første gang på et hundreår. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC, skriver at Russland ikke klarte å foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som hadde forfall søndag. Russland har pengene og er villig til å betale, men på grunn av sanksjonene etter invasjonen av Ukraina er det blitt umulig å få overført pengene til de utenlandske kreditorene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com