NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 16:24

NRK - 28 maj 23 kl. 03:23

Enighet om prinsippavtale knyttet til gjeldstaket

Det hvite hus og republikanerne i Representantenes hus har blitt enige om en prinsippavtale om å heve gjeldstaket i USA. – Etter uker med forhandlinger har vi kommet til enighet om prinsippene. Vi har fortsatt en stor jobb igjen. Avtalen innebærer historisk store kostnadskutt, sa Republikanernes leder i Representantenes hus Kevin McCarthy, da han møtte pressen for kort tid siden. Han ga ikke mange detaljer, men sa at partene er enige om flere viktige reformer, uten at det innføres nye skatter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Representantenes, USA, Republikanernes, Kevin McCarthy

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enighetom , prinsippavtale, knyttet, til, gjeldstaket
NRK - 28 maj 23 kl. 02:50

Medier: Enighet om prinsippavtale knyttet til gjeldstaket

Det hvite hus og republikanerne i Representantenes hus har blitt enige om en prinsippavtale om å heve gjeldstaket i USA, melder amerikanske medier. Det er en kilde med kjennskap til forhandlingene som opplyser at det er enighet om en prinsippavtale for å hindre mislighold av USAs statsgjeld, melder Reuters. New York Times har fått de samme opplysningene fra tre kilder med kjennskap til prinsippavtalen.

E24 - 28 maj 23 kl. 07:44

Enighet om prinsippavtale knyttet til gjeldstaket i USA

Det er oppnådd en prinsippavtale om å heve gjeldstaket i USA, bekrefter president Joe Biden og flertallslederen i Representantenes hus, Kevin McCarthy..

NRK - 20 okt 23 kl. 13:38

Støre om habilitetssakene: – Den store saken er knyttet til Erna Solberg

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) avviser en ukultur i regjeringspartiene knyttet til habilitet. Den store saken er knyttet til Erna Solberg, sier han. Han kommenterte fredag regjeringens femte habilitetssak på mindre enn et halvt år.

NRK - 29 apr 23 kl. 14:47

Enighet i lønnsforhandlingene mellom Unio og staten

Fredag ble det enighet i forhandlingene med Staten er i kveld kommet til enighet om en avtale med LO Stat, YS Stat og Akademikerne. Forhandlingene med Unio fortsatte til i dag. Lørdag ettermiddag er det også enighet mellom Unio (hovedorganisasjonen for universitets- og høyskoleutdannelse) og staten.

NRK - 28 apr 23 kl. 19:45

Fem EU-land einige om matvareimport frå Ukraina

Bulgaria, Ungarn, Polen, Romania og Slovakia har blitt einige om ein avtale for å tillate transitt av ukrainsk matvarer, sa EU-kommisjonen fredag. Det har vore innført mellombelse forbod mot import matvarene på grunn av protestar frå bønder i landet. Russlands invasjon har gjort det vanskeleg for Ukraina å eksportere korn via Svartehavet slik dei tradisjonelt har gjort, noko som har gjort det nødvendig eksport til lands gjennom Ukrainas naboland.

NRK - 03 mar 23 kl. 16:04

Justisministeren ber NSM vurdere råd knyttet til sosiale medier

Justisministeren ber NSM vurdere sikkerhetsfaglige råd knyttet til sosiale medier. 9 av 10 nordmenn bruker sosiale medier ukentlig eller oftere. – Privatpersoner og ulike samfunnsaktører bruker apper som Tiktok, og debatten har reist mange spørsmål om risikoen ved disse.

NRK - 28 apr 23 kl. 19:45

Fem EU-land einige om mateksport til Ukraina

Bulgaria, Ungarn, Polen, Romania og Slovakia har blitt einige om ein avtale for å tillate transitt av ukrainsk matvarer, sa EU-kommisjonen fredag. Det har vore innført mellombelse forbod mot matvarene på grunn av protestar frå bønder i landet. Auken av billig korn og andre gardsprodukt frå Ukraina gjorde at Polen og Ungarn sa at dei ville stanse import frå Ukraina grunna lokale bønders interesse.

NRK - 20 mar 23 kl. 05:43

Storbritannia forlenger tollfri import fra Ukraina

Storbritannia forlenger ordningen med tollfri import av ukrainske varer til mars neste år. I mai i fjor fjernet Storbritannia avgifter på all import fra Ukraina, og i november i fjor inngikk britiske myndigheter en prinsippavtale om digital handel med landet. Natt til mandag kunngjorde britiske myndigheter at landet forlenger nullavgiftsavtalen på ukrainsk import til mars 2024, som del av Londons tiltak for å støtte den ukrainske økonomien etter den russiske invasjonen i fjor.

NRK - 28 apr 23 kl. 19:45

Fem EU-land einige om matvareeksport frå Ukraina

Bulgaria, Ungarn, Polen, Romania og Slovakia har blitt einige om ein avtale for å tillate transitt av ukrainsk matvarer, sa EU-kommisjonen fredag. Det har vore innført mellombelse forbod mot matvarene på grunn av protestar frå bønder i landet. Auken av billig korn og andre gardsprodukt frå Ukraina gjorde at Polen og Ungarn sa at dei ville stanse import frå Ukraina grunna lokale bønders interesse.

NRK - 11 maj 23 kl. 23:35

Partene i Sudan skal ha blitt enige om evakuering av sivile

Den sudanske hæren og den paramilitære gruppa RSF har inngått en prinsippavtale, siterer den saudiarabiske TV-stasjonen Al Arabiya kilder på torsdag. Partene forplikter seg i avtalen til å la alle sivile få trygt forlate konfliktområder og til å beskytte sivile forsyninger, melder TV-kanalen. Representanter fra de to stridende partene har siden lørdag holdt samtaler i Jeddah i Saudi-Arabia.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Domstol i Florida avviser dokumentsaken mot Donald Trump

Det melder Reuters mandag ettermiddag. Ifølge dommeren i saken ble spesialetterforskeren i saken ulovlig utnevnt. Etterforskningen og saken mot Trump har handlet om ekspresidentens håndtering av hemmeligstemplede dokumenter..

NRK - 1 time siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 1 time siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 1 time siden

Hund begjært avlivet etter å ha bitt 6-åring

Politiet har begjært avlivning av Rottweileren som angrep og beit en 6-åring i Ringsaker i Innladet. Eier har samtykket til avlivning. Hunden har blitt ivaretatt på kennel etter at den angrep 6-åringen, og avlivning vil skje i løpet av uka.

NRK - 1 time siden

TV2: Soldat dømt for voldtekt på kaserne

En ung mann er dømt til fengsel i to år og ti måneder for voldtekt og ulovlig fotografering av medsoldater. Det skriver TV2 mandag..

NRK - 2 timer siden

Skjerper sikkerheten ved Republikanernes landsmøte

Etter hendelsen hvor presidentkandidat Donald Trump ble skutt i øret og en mann mistet livet melder Secret Service mandag at de øker sikkerheten ved Republikanernes landsmøte. Landsmøtet starter mandag og Trump forventes å tale i løpet av møtet..

NRK - 2 timer siden

Levninger funnet i søk etter britisk tenåring

En britisk tenåring har vært savnet siden 17. juni på ferieøya Tenerife. Mandag melder lokalt politi at de har funnet levninger av en person i området tenåringen ble savnet.

NRK - 2 timer siden

Kvinne funnet død etter leteaksjon i Færder

En kvinne er funnet død etter at hun tidligere mandag ble meldt savnet fra en båt i Færder kommune. Politiet opplyser at kvinnen er funnet død og at de pårørende er varslet. Det var en mann som meldte kvinnen savnet tidligere mandag.

NRK - 3 timer siden

Medier: Wiz Khalifa arrestert i Romania

Rapperen Wiz Khalifa har blitt pågrepet i Romania, siktet for besittelse av cannabis. Det melder flere medier, deriblant Deadline og USA Today. Pågripelsen skjedde etter at han røyket cannabis mens han opptrådte på festivalen Beach Please!


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com