NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:46

NRK - I førrgår: 13:43

Enighet i lønnsoppgjøret for sykehusene

Akademikerne og Spekter er enige om lønnsoppgjøret for sykehusene. Det økonomiske resultatet er på linje med resten av offentlig sektor. De innledende forhandlingene startet 5. april, og 3. mai ble det enighet mellom Spekter og Akademikerne om de sosiale bestemmelsene i årets hovedoppgjør.
Les mer på NRK


Les mer om:
Spekter, Akademikerne, Legeforeningen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigheti , lønnsoppgjøret, for, sykehusene
NRK - 21 jun 22 kl. 01:51

Enighet i lønnsoppgjøret for sykehusansatte

YS Spekter Helse er kommet til enighet med Spekter i årets sykehusoppgjør, melder YS Spekter i en pressemelding. Medlemmene i Delta og Parat i sykehusene er sikret et lønnstillegg på minst 12.000 kroner.

NRK - 26 maj 22 kl. 03:39

Enighet i lønnsforhandlingene for sykehusene

Spekter og Legeforeningen er blitt enige i de sentrale lønnsforhandlingene for sykehusene. – Spekter er fornøyd med å ha kommet til enighet med Legeforeningen i de sentrale forhandlingene i lønnsoppgjøret for sykehuslegene, sier Spekters administrerende direktør Anne-Kari Bratten i en pressemelding. Det skal nå forhandles lokalt i det enkelte sykehus.

NRK - 20 maj 22 kl. 07:10

Ingen streik blant frisørene

Partene kom natt til fredag til enighet om Frisøroverenskomsten og streik ble unngått i siste liten. – Vi er glade for å være i mål med årets lønnsoppgjør, men oppgjøret ble dyrt, sier Anne Mari Halsan, administrerende direktør i Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) i en pressemelding. Det ble mekling på overtid mellom Fagforbundet og NFVB / NHO Service og Handel, før man kom til enighet klokken fredag morgen.

NRK - 11 maj 22 kl. 10:18

700 millioner kroner mer til sykehusene

Sykehusene får 700 millioner kroner ekstra i kompensasjon for inntektsbortfall som følge av pandemien, foreslår regjeringen i revidert nasjonalbudsjett. – Vi varslet allerede ved starten av året at vi ville følge med på om pandemien påvirket inntektene til sykehusene og fremme forslag ved behov for økte bevilgninger, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) til Dagens Medisin. Den siste smittebølgen og høyt sykefravær har ført til at flere behandlinger har blitt utsatt.

NRK - 31 maj 22 kl. 00:00

Enighet om lønnsoppgjøret i sykehusene

Spekter og Norsk Sykepleierforbund har blitt enige om lønnsoppgjøret for sykehusansatte sykepleiere, skriver Spekter i en pressemelding. Forhandlingsløsningen innebærer blant annet at minstelønnssatsene heves slik at sykepleiere skal tjene minimum kr 538 000 etter 10 år, og spesialsykepleiere/jordmødre minst kr 602 000 etter 10 år. Resultatet omfatter helseforetakene, Lovisenberg diakonale sykehus og Martina Hansens Hospital..

NRK - 01 apr 22 kl. 23:25

Enighet i lønnsoppgjøret

Det er oppnådd enighet i lønnsoppgjøret i industrien, opplyser Fellesforbundet. Rammen er på 3,7 prosent. Fellesforbundet vant dermed frem med sitt hovedkrav om at indutriansatte skal få mer å rutte med.

E24 - 22 apr 22 kl. 01:00

Enighet i lønnsoppgjøret for finansbransjen

Finansforbundet og Finans Norge er kommet til enighet i lønnsoppgjøret for finanssektoren. Rammen for oppgjøret er på 3,7 prosent, det samme som i frontfaget..

NRK - 01 apr 22 kl. 23:25

Enighet i lønnsoppgjøret i industrien

Det er oppnådd enighet i lønnsoppgjøret i industrien, opplyser Fellesforbundet. Rammen er på 3,7 prosent. Fellesforbundet vant dermed frem med sitt hovedkrav om at industriansatte skal få mer å rutte med.

NRK - 06 apr 22 kl. 17:22

Brudd i lønnsoppgjøret mellom Virke og HK i Norge: – Fare for streik

Virke og HK i Norge ble ikke enige i de ordinære forhandlingene under årets lønnsoppgjør. Oppgjøret går til mekling 28. og 29.

NRK - 09 mar 22 kl. 10:07

Nå starter lønnsoppgjøret

Leder i Fellesforbundet Jørn Eggum krever økt kjøpekraft i årets lønnsoppgjør. Klokken 10.00 overleverer han krav til leder Stein Lier-Hansen i Norsk Industri.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 15 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com