E24 > Økonomi

Monday, 15 August, 06:12

E24 - 29 jun 22 kl. 06:01

Enighet i flyteriggoppgjøret

Partene i flyteriggoppgjøret er enige om en ny avtale, og det blir dermed ingen streik på riggene..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigheti , flyteriggoppgjøret
NRK - 28 jun 22 kl. 23:52

Meklingsfrist i flyteriggoppgjøret

Nå ved midnatt er det meklingsfrist for offshore-arbeiderne. En eventuell streik for de ansatte på oljeplattformene kan starte fra onsdag. Partene er Industri Energi (LO), Safe (YS) og Norsk Sjøoffiserforbund på den ene siden og arbeidsgiverforeningen Norges Rederiforbund på den andre siden.

NRK - 27 apr 22 kl. 02:39

Enighet i journalistforhandlingene

Natt til onsdag ble det enighet i lønnsforhandlingene mellom Norsk Journalistlag og Mediebedriftenes Landsforening. Oppgjøret er på linje med rammen fra frontfaget og innebærer at det gis et generelt tillegg på 11.800 kroner som legges på minstelønnssatsene.

Klartale - 14 jul 22 kl. 09:19

Kan snart bli enighet om frakt av korn fra Ukraina

Det blir nye møter neste uke, sier Hulusi Akar. Han er forsvarsminister i Tyrkia. Landet har sammen med verdens-organisasjonen FN jobbet for å få laget en avtale.

NRK - 16 maj 22 kl. 15:42

Enighet om evakuering av skadde soldater i Mariupol

Det er enighet om en våpenhvile for å evakuere skadde ukrainske soldater fra Azovstal-stålverket i Mariupol i Ukraina, ifølge Russland. – Det er oppnådd enighet med representanter for det ukrainske militæret som er innesperret på Azovstal i Mariupol om å evakuere de skadde, opplyser det russiske forsvarsdepartementet. De legger til at et «stillhetsregime» er innført så lenge evakueringen pågår.

NRK - 20 maj 22 kl. 07:10

Ingen streik blant frisørene

Partene kom natt til fredag til enighet om Frisøroverenskomsten og streik ble unngått i siste liten. – Vi er glade for å være i mål med årets lønnsoppgjør, men oppgjøret ble dyrt, sier Anne Mari Halsan, administrerende direktør i Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) i en pressemelding. Det ble mekling på overtid mellom Fagforbundet og NFVB / NHO Service og Handel, før man kom til enighet klokken fredag morgen.

NRK - 01 apr 22 kl. 23:25

Enighet i lønnsoppgjøret

Det er oppnådd enighet i lønnsoppgjøret i industrien, opplyser Fellesforbundet. Rammen er på 3,7 prosent. Fellesforbundet vant dermed frem med sitt hovedkrav om at indutriansatte skal få mer å rutte med.

NRK - 21 apr 22 kl. 01:47

Enighet i lønnsoppgjøret for renholdere

Norsk Arbeidsmandsforbund og NHO Service og Handel har kommet til enighet om forslag til revidert overenskomst for renholdsbedrifter. Partene har forhandlet i to dager, og Norsk Arbeidsmandsforbund meldte om enigheten natt til torsdag. – Vi er fornøyde med oppgjøret.

NRK - 22 apr 22 kl. 00:08

Enighet i finansoppgjøret

Finansforbundet kom sent torsdag kveld til enighet med Finans Norge i årets lønnsoppgjør for finanssektoren. Det økonomiske resultatet innebærer et generelt tillegg pr. 1.

E24 - 22 apr 22 kl. 01:00

Enighet i lønnsoppgjøret for finansbransjen

Finansforbundet og Finans Norge er kommet til enighet i lønnsoppgjøret for finanssektoren. Rammen for oppgjøret er på 3,7 prosent, det samme som i frontfaget..

NRK - 08 jun 22 kl. 12:04

Klæbo enig med Skiforbundet

Skistjerna Johannes Høsflot Klæbo har kommet til enighet med Norges Skiforbund om en ny landslagsavtale. Det bekrefter pappa og manager Haakon Klæbo til Adresseavisen. En av årsakene til at forhandlingene har tatt tid, er at Klæbos smører, Frode Pedersen, sin framtid hos landslaget var usikker.

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

– Revolusjon for solenergimarkedet

Rekordhøye strømpriser har fått langt flere privatpersoner og selskaper til å montere solceller på takene sine. – Sommeren har drevet desperasjonen til nye høyder, sier Otovo-sjef Andreas Thorsheim..

E24 - 9 timer siden

Dette skjer til uken: – Inflasjonsmålet er mål nummer en

Til uken som kommer er fokuset blant makroøkonomer på Norges Banks rentebeslutning torsdag. De fleste er samstemte om at det blir dobbel renteheving..

E24 - 11 timer siden

Ellevill prisvekst på de minste leilighetene – snittprisen har doblet seg på åtte år

Snittprisen på en Oslo-leilighet som er mindre enn 30 kvadratmeter har steget med to millioner kroner på åtte år, ifølge DNB Eiendom. Tiden er overmoden for å endre leilighetsnormen, mener Oslo Høyre..

E24 - 14 timer siden

Dyreste strøm på sommertid på Østlandet og Vestlandet

Mandag blir det høyest strømpriser i Sørvest-Norge. Mellom klokken 18 og 19 vil strømprisen der ligge på 4,51 kroner per kilowattime (kWh)..

E24 - 14 timer siden

Amerikansk investeringsgigant kan bli storeier i SAS

Amerikanske Apollo Global Management og SAS inngår låneavtale på 700 millioner dollar, hvis konkursdomstolen godkjenner det. Det kan gjøre investeringsgiganten til storaksjonær i flyselskapet..

E24 - 15 timer siden

Hvordan få en god start i ny lederjobb?

Sitt på hendene dine, lytt og lær. Det er så lett for nye ledere å bli for utålmodige og skulle vise handlekraft i starten..

E24 - 15 timer siden

NFT: Harde fakta & mjuke vurderingar

NFT-ar er blokkjedeteknologi i praksis, i kvardagen. Dei mest verdifulle er i første rekkje samleobjekt på line med sjeldne myntar «før i tida». NFT-fenomenet gjer òg klårt at kryptovaluta kan og lyt vera noko anna enn spekulasjonsobjekt..

E24 - 18 timer siden

USA innfører avgift på tilbakekjøp av aksjer: – Kan ha smitteeffekt

Mandag ble det amerikanske senatet enige om å innføre skatt på tilbakekjøp av aksjer. Dette kan ha en effekt på hvordan selskapene bruker overskudd, sier investeringsøkonom..

E24 - 21 timer siden

SAS sikrer finansiering fra amerikansk investeringsselskap

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra det amerikanske investeringsselskapet Apollo Global Management..

E24 - 21 timer siden

SAS har sikret finansiering fra amerikansk investor

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra et investorselskap i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com