Dagbladet > Nyheter

Saturday, 25 September, 12:06

Dagbladet - 04 aug 21 kl. 21:27

Enig og tro til Dovre faller

Nordmenn frykter Donald Trump som den pesten han faktisk er. Det er noe solid over det..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Dovre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigog , tro, til, Dovre, faller
NRK - 06 aug 21 kl. 04:22

Ambulanse påkjørt på Dovre

To ambulansearbeidere ble kjørt til legevakt for kontroll etter at ambulansebilen de satt i ble påkjørt bakfra på E6 av et vogntog på Dovre. Det var ikke pasient i ambulansen da ulykken fant sted. Sjåføren av vogntoget er uskadd.

NRK - 15 jul 21 kl. 09:08

Rekordmange moskuskalver på Dovre

Moskusbestanden på Dovre reproduserer seg som aldri før. Årets kalvetelling viser ny rekord. – Tellingen viser at det nå er 0,81 kalv per voksen moskusku.

NRK - 19 aug 21 kl. 15:02

Tine tar opp kampen mot importost

Tine satser 55 millioner kroner på et nytt ysteri på Dovre for å doble produksjonen av norsk camembert og brie. Rundt 90 prosent av hvitmuggostene som selges i Norge blir i dag importert. Det nye produksjonsanlegget for hvitmuggoster er en del av Dovre Ysteri, som har vært i drift siden 1918..

NRK - 28 maj 21 kl. 20:57

Politiet har tro på spor

Politiet som jobber med Lørenskog-saken sier de har stor tro på å finne ut av kryptovaluta-sporet i saken. – Jeg vil være forsiktig med å si hva vi har funnet ut og hvordan vi har funnet det, men jeg kan si at vi jobber videre med de sporene vi har, og vi har fortsatt tro på at vi kan finne resultater ved å følge disse sporene, sier politiadvokat Richard Beck Pedersen til TV 2..

NRK - 22 jun 21 kl. 14:28

Statsadvokat enig med beslutning

Statsadvokat Fredrik Ranke sier til NRK at han er enig med avgjørelsen fra Lagmannsretten om at Laila Bertheussen ikke får anke skyldsspørsmålet. – Vi mener at dette er en svært godt begrunnet avgjørelse fra Lagmannsretten, som støtter opp under den klare dommen Oslo tingrett avsa mot Bertheussen i januar i år, sier han..

NRK - 22 jun 21 kl. 14:28

Statsadvokat enig i beslutning

Statsadvokat Frederik Ranke sier til NRK at han er enig i avgjørelsen fra Lagmannsretten om at Laila Bertheussen ikke får anke skyldsspørsmålet. – Vi mener at dette er en svært godt begrunnet avgjørelse fra Lagmannsretten, som støtter opp under den klare dommen Oslo tingrett avsa mot Bertheussen i januar i år, sier han..

NRK - 28 apr 21 kl. 21:26

Ikke enig i apartheid-stempel

USA er ikke enig i Human Rights Watchs vurdering av Israel som en stat som begår apartheid-forbrytelser. De vil likevel fordømme krenkelser som måtte begås.I en 213 sider lang rapport anklager den USA-baserte menneskerettsorganisasjonen Human Rights Watch Israel for apartheid-forbrytelser mot menneskeheten og forfølgelse, med mål om å ha full kontroll over palestinerne..

VG - 22 jul 21 kl. 22:02

Solberg om Stang-innlegg: – Jeg er ikke enig

Erna Solberg sier hun ikke er enig med Fabian Stangs Facebook-innlegg, som torsdag kveld ble slettet etter reaksjoner..

VG - 27 jul 21 kl. 20:01

Manchester United enig om overgang for Varane

Manchester United er enig med Real Madrid om en overgang for Raphaël Varane (28). Han blir trolig Ole Gunnar Solskjærs tredje signering denne sommeren..

Aftenposten - 27 jul 21 kl. 20:01

Manchester United enig om overgang for Varane

Manchester United er enig med Real Madrid om en overgang for Raphaël Varane (28)..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Bolsonaro jr. også corona-smittet

- Et argument mot vaksinepass..

Dagbladet - 1 time siden

- Trodde det skulle vare lenger

På gledens norske gjenåpningsdag: FHI-direktør Camilla Stoltenberg minner om at det fortsatt er en corona-pandemi ute i verden..

Dagbladet - 1 time siden

Norge åpner i strålende sol …

… i hvert fall i Sør-Norge..

Dagbladet - 3 timer siden

Betalte millioner - fikk prestisjepris

Først fikk Kjell Magne Bondevik og Aamir J. Sheikh over fire millioner kroner fra organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime. Så ga de en prestisjefylt pris til lederen for organisasjonen..

Dagbladet - 3 timer siden

Trekker seg fra prestisjepris

Etter at Dagbladet stilte henne spørsmål om «Brobyggerprisen» sitt samarbeid med organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime, trekker Cecilia Brækhus seg som juryleder for prisen..

Dagbladet - 4 timer siden

Jobbet døgnet rundt i FHI

Medlemmer av regjeringen og helsemyndighetene forteller om opptakten til beslutningen om å gjenåpne Norge..

Dagbladet - 7 timer siden

Løslater Huawei-topp

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå satt seg på et fly til Kina..

Dagbladet - 7 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmellen

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 7 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmell

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 9 timer siden

Smitte-alarm minutter før intervju

Bare minutter før USAs visepresident Kamala Harris skulle delta på det populære talkshowet «The View», testet to av programlederne positivt på coronavirus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt