NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:55

NRK - 20 maj 22 kl. 09:52

Enebolig i full fyr

En enebolig er i full fyr i Sjøvegan, det melder Troms politidistrikt på Twitter. Operasjonsleder Morten Augensen sier til NRK at det var huseier selv som meldte om brannen, og at han og konen er ute av huset. – Det er ikke fare for spredning, huset ligger ikke nært andre boliger, sier Augensen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sjøvegan, Troms, Twitter, Morten Augensen, NRK, Augensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eneboligi , full, fyr
NRK - 05 dec 22 kl. 12:28

Brann i enebolig i Porsgrunn med fare for spredning

Det er full fyr i en enebolig i Porsgrunn og brannvesenet jobber iherdig med å unngå spredning til garasjen som ligger ca. en meter fra huset. Huseier har bekreftet til politiet at det ikke er personer inne i huset.

NRK - 28 okt 22 kl. 20:53

Full fyr i enebolig i Skien

Det er full fyr i en bolig med flere bohenheter i Kongensgate i sentrum av Skien. Nødetatene er på stedet. Det er foreløpig ikke kjent om noen er skadet.

NRK - 21 feb 22 kl. 15:21

Minst ti personer evakuert etter brann i enebolig

Politiet fikk ved halv to-tiden i ettermiddag melding om en bygningsbrann på Fjellhaug i Tysvær. Da nødetatene ankom stedet stod en enebolig i full fyr. Ti personer var registrert som beboere på adressen.

NRK - 01 jun 22 kl. 05:18

Brann i enebolig Nannestad

Det er full fyr i en enebolig i Nannestad på Romerike. Det skal ifølge politiet være snakk om at brann i taket. Klokka 05.

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø

Nødetatene melder om full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 jun 22 kl. 06:06

Brann i enebolig i Kragerø - halve huset nedbrent

Nødetatene melder om full fyr i en enebolig ved Stabbestad i Kragerø torsdag morgen. De som bor i huset har kommet seg ut og skal ikke ha blitt utsatt for røyk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – De fire som bor i huset er gjort rede for.

NRK - 05 dec 22 kl. 12:28

Brann i enebolig i Porsgrunn

Det skal være full fyr i en enebolig i Porsgrunn. Brannvesenet er i gang med å slokke brannen..

NRK - 16 dec 22 kl. 18:17

Fåberg: Enebolig overtent

En enebolig i Fåberg i Lillehammer står i full fyr. Fem personer bor i boligen og alle er gjort rede for, melder politiet i Innlandet..

NRK - 25 dec 22 kl. 16:10

Melding om brann i enebolig

Nødetatene rykker ut på melding om brann i en enebolig i Vestfossen. Det skal være snakk om en frittstående enebolig..

NRK - 23 dec 22 kl. 19:11

Full fyr i elbil i Lier - vei stenges i begge retninger

Nødetatene er på vei etter at en elbil har tatt fyr på Drammensveien i Lier, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være spredningsfare, men bilen er i full fyr, ifølge politiet. Trafikken sperres i begge retninger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.

NRK - 10 minutter siden

Klart flertall mot flere og høyere høyhus i Oslo

Nesten halvparten av de spurte i Oslo er negative til at det kan bli tillatt å bygge enda høyere bygninger i Oslo enn i dag. En tredel er positive, og nesten en av fem har ingen mening. Det viser en meningsmåling InFact har gjort for Nettavisen.

NRK - 30 minutter siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 2 timer siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com