NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:14

NRK - 22 okt 21 kl. 12:04

Endringer i innreiseregler

Helse- og omsorgsdepartementet innfører krav om innreisekarantene fra Ungarn, Norrbotten i Sverige og tre regioner i Finland. Endringene trer i kraft fra midnatt, natt til mandag 25. oktober. I Sverige er fra før av områdene Stockholm, Västerbotten og Västmanland røde. Andre røde land i Europa er Belgia, Bulgaria, Hellas, Irland, Kroatia, Luxemburg, Slovakia, Sveits, Tyskland og Østerrike, i tillegg til Estland, Latvia, Litauen, Romania, Slovenia og Storbritannia som er mørkerøde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ungarn, Sverige, Finland, Stockholm, Västmanland, Europa, Belgia, Estland, Storbritannia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Endringeri , innreiseregler
NRK - 19 sep 21 kl. 04:44

Ser for seg år med innreiseregler

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell sier at han ser for seg at det blir innreiseregler i flere år framover. – Jeg tror man kommer til å se vaksinebevis ved reiser lenge. Det kravet kan vare i flere år, sier Tegnell til Dagens Nyheter.

VG - 02 sep 21 kl. 12:46

Nye endringer i innreiseregler: – Mange har ventet lenge

Endringene i innreiseregler er gode nyheter for alle med kjærester og familiemedlemmer fra land utenfor EU/EØS-området. I tillegg varsler regjeringen fremtidige endringer i karanteneplikt..

VG - 02 sep 21 kl. 12:46

Varsler endringer i både innreiseregler og karanteneplikt

Endringene i innreiseregler er gode nyheter for alle med kjærester og familiemedlemmer fra land utenfor EU/EØS-området. I tillegg varsler regjeringen justeringer i karanteneordningen..

Aftenposten - 09 jul 21 kl. 12:05

Innstramninger i innreiseregler for Kreta og USA

Regjeringen har besluttet at det gjøres endringer i innreiserestriksjonene og karantenekrav for Luxembourg, USA, tre….

NRK - 17 sep 21 kl. 13:54

Ukens innreiserestriksjoner

Regjeringen innfører krav til karantenehotell for reisende fra Slovenia, samt innreiserestriksjoner og karantenekrav for Færøyene og to regioner i Finland. Det kommer fram i endringene i innreiseregler fredag. Nytt er også at Australia ikke lengre er kategorisert som et såkalt lilla land.

VG - 08 jul 21 kl. 15:34

Flere endringer i det europeiske smittekartet

Økende smittetrykk fører til endringer i EUs risikokart. Det kan også føre til endringer for nordmenn som vil på utenlandsferie..

NRK - 09 nov 21 kl. 06:45

Kan komme nye test- og karanteneråd

Helsemyndighetene jobber nå med å endre systemet for smittesporing og det kan komme endringer i test- og karanteneråd. Både koronasmitten og innleggelsestallene stiger, også blant fullvaksinerte. Det kan snart føre til endringer.

VG - 05 jul 21 kl. 17:02

Nordmenn jubler over nye innreiseregler og svenskehandel: – Endelig!

NORDBY KJØPESENTER (VG) Nå har Norge løsnet på innreisereglene til söta bror. På andre siden av svenskegrensen var humøret på topp hos storhandlerne mandag morgen..

NRK - 06 jul 21 kl. 03:37

Tyskland letter på innreiseregler

Tyskland fjerner innreiseforbudet for de fleste tilreisende fra Storbritannia, India, Nepal, Russland og Portugal som har mye smitte av delta-varianten av koornaviruset. Tilreisende må fortsatt følge regler for karantene og testing. Delta-varianten er i ferd med å bli dominerende i Tyskland..

Aftenposten - 09 jul 21 kl. 12:05

Innstramminger i innreiseregler for Kreta og USA

Folkehelseinstituttet (FHI) kom fredag med sin vurdering av smittenivået i Europa, som avgjør hvilke land som får….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt