NRK > Nyheter

Friday, 24 June, 23:44

NRK - 02 nov 21 kl. 10:28

Endrer skatteregler for skredofre

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) mener det er urimelig at de som rammes av skred eller andre tragedier må betale formuesskatt av forsikringsoppgjøret etter å ha mistet husene sine. – Derfor endrer vi skattereglene, slik at de som mister hus i skred eller andre uhell rent skattemessig får erstatningsbeløpet beskattet som primærbolig både i det året huset gikk tapt og året etter, sier Vedum til Romerikes Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trygve Slagsvold Vedum, Vedum, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Endrer, skatteregler, for, skredofre
Dagbladet - 29 okt 21 kl. 15:45

Skredofre risikerer skattesmell: - Urimelig

Denne uka utbetales forsikringsoppgjøret til dem som mistet husene sine i kvikkleireskredet på Gjerdrum. Nå risikerer de å bli krevd for flere titalls tusen kroner i skatt for erstatningsbeløpet. - Urimelig, mener en av de tidligere beboerne i Nystulia..

NRK - 10 apr 22 kl. 13:26

Navnene på skredofre offentliggjort

Det var de tre franskmennene Patrick Cariat, Roger Pourtau og André Vignot som mistet livet i skredulykken i Lyngen torsdag. Det melder iTromsø. De tre var i 60-årene og erfarne skiturister.

NRK - 12 sep 21 kl. 18:31

Stortinget ukjent med skatteregler

Stortinget varsler nå en full gjennomgang av skatteforholdene rundt representantenes pendlerboliger. Stortinget har nemlig ikke vært kjent med skatteregelverket, skriver Aftenposten. – Dersom man ikke har merkostnader knyttet til bolig på hjemstedet, vil man heller ikke kunne få dekning av fri bolig fra arbeidsgiver skattefritt, sier seksjonsleder Lene Ringså i Skatteetaten.

NRK - 08 sep 21 kl. 10:05

Endrer evakueringssonen i Gjerdrum

På bakgrunn av nye anbefalinger fra NVE, endrer politiet evakueringssonen i Gjerdrum. Dette gjelder fra og med midnatt førstkommende torsdag. Endringene betyr ikke at evakuerte får flytte hjem, men at fylkesvei 120 sørøver fra Gjerdrum kan åpnes igjen, forteller ordfører Anders Østensen.

NRK - 21 sep 21 kl. 15:05

Endrer definisjon av fullvaksinert

Storbritannia endrer definisjonen av fullvaksinert og vil fra 4. oktober akseptere kryssvaksinering med godkjente vaksiner fra ulike produsenter. Det opplyser regjeringen i en pressemelding..

VG - 02 okt 21 kl. 22:36

Les dagens VG her!

At forbrenningen din endrer seg med alderen, er viden kjent. Ny forskning viser at den endrer seg annerledes enn du kanskje tror. Forbrenningen din bremser nemlig senere enn du tror..

Klartale - 13 okt 21 kl. 16:47

En ny vei for Norge

Det nye samarbeidet og regjeringen startet med en slags skilsmisse. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sto igjen sammen uten Sosialistisk Venstreparti. De måtte finne en plan for hvordan parforholdet skulle være videre.

NRK - 24 feb 22 kl. 14:50

Endrer ikke Sveriges holdning til Nato

Russlands angrep på Ukraina endrer ikke på Sveriges valg om å stå utenfor forsvarsalliansen Nato. – Russlands angrep er et nytt og mørkt kapittel i Europas historie, sier Sveriges statsminister Magdalena Andersson. Men det påvirker ikke Sverige i debatten om landet skal bli med i Nato eller ikke..

VG - 28 feb 22 kl. 15:08

Endrer sjakk-krimsuksess etter refs om skjult reklame

Forbrukertilsynet er klokkeklar: Markedsføring i skjønnlitteratur må tydelig merkes. Derfor endrer forlaget Vigmostad & Bjørke nå neste opplag av krimboken «En nasjon i sjakk»..

NRK - 03 maj 22 kl. 10:46

Olsbu Røiseland satser mot Oberhof – endrer suksessformelen

Det bekrefter hun på Instagram tirsdag formiddag. Der skriver hun på tysk: – Mannen min skal til Tyskland. Da har jeg ikke noe valg – vi skal rocke VM i Oberhof.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 1 time siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 1 time siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.

NRK - 2 timer siden

Mann omkom etter fall fra fjell i Lofoten

En mann i 20-årene med utenlands statsborgerskap er død etter å ha falt fra fjellet Reinebringen i Lofoten. Politiet har opprettet sak og ser på forholdet som en ulykke. Pårørende er varslet.

NRK - 2 timer siden

Mann funnet etter leteaksjon i Stavanger

Klokken 20:46 meldte politiet at de hadde satt i gang leteaksjon etter en mann på Tasta i Stavanger. Klokken 21:00 er mannen funnet og i god behold. Mannen hadde sist blitt sett klokken 16:00 fredag, ved sitt eget hjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com