NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:33

NRK - 23 apr 22 kl. 14:27

En siktet etter alvorlig voldshendelse i Kvinesdal

En mann er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en voldshendelse i Kvinesdal fredag kveld. Offeret er fløyet til sykehus i Stavanger. Væpnet politi rykket fredag kveld ut til en privat adresse i Kvinesdal. På stedet ble en mann funnet skadd, men en annen mann ble pågrepet. Den skadde ble fraktet til sykehuset i Flekkefjord, men ble fløyet videre til Stavanger universitetssjukehus.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvinesdal, Stavanger, Flekkefjord, Berit Woxen, Agder, Woxen, Fædrelandsvennen, TV, Kristiansand, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En siktet, etter, alvorlig, voldshendelsei , Kvinesdal
VG - 07 nov 21 kl. 10:26

Tre siktet etter alvorlig voldshendelse i Grimstad

Tre voksne menn er siktet etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad lørdag..

NRK - 14 maj 22 kl. 12:55

Mann alvorlig skadet etter hendelse i Lyngdal

En mann i 60-årene ble sent fredag kveld fraktet til sykehus alvorlig skadet etter en voldshendelse i Lyngdal. – Politiet har valgt å opprette sak og etterforske hendelsen som en voldshendelse. En person ble pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 19 apr 22 kl. 19:17

Alvorlig voldshendelse i Stjørdal – én alvorlig skadet

Det har vært en alvorlig voldshendelse i Stjørdal, melder poltiet på Twitter. Én person er alvorlig skadet og fraktet til St.Olavs hospital.

VG - 28 mar 22 kl. 18:02

To kvinner døde etter alvorlig voldshendelse i Kristiansand

To voksne kvinner er døde etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand. En person er siktet for drap..

VG - 07 nov 21 kl. 10:26

Tre siktet etter voldshendelse i Grimstad - én livstruende skadet

Tre voksne menn er siktet etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad lørdag..

NRK - 03 apr 22 kl. 11:04

Siktet etter voldshendelse i Lillehammer

En kvinne ble fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Lillehammer natt til lørdag, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag. En mann i 30-årene ble pågrepet og er siktet for drapsforsøk. Han ble fremstilt for lege og deretter ivaretatt av helsevesenet.

NRK - 19 apr 22 kl. 22:24

Politiet etterforsker en alvorlig voldshendelse i Stjørdal

Politiet har pågrepet en mann i 20-årene og siktet han for kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Klokken 19 fikk politiet melding om en alvorlig voldshendelse ved Fosslia i Stjørdal. Politiet jobber utover kvelden med å få klarlagt hendelsesforløpet og åstedet for hendelsen, gjennom kriminaltekniske undersøkelser og avhør.

NRK - 21 maj 22 kl. 10:48

Alvorlig voldshendelse på privat adresse

Politiet fikk kl. 02.08 i natt melding om en alvorlig voldshendelse på en privatadresse i Sveio.

NRK - 21 maj 22 kl. 10:48

Alvorlig voldshendelse i Sveio - kvinne pågrepet

Politiet skriver i en pressemelding at de klokken 02.08 i natt fikk melding om en alvorlig voldshendelse på en privatadresse i Sveio. – Politiet rykket ut til stedet og pågrep en kvinne i 30-årene, siktet for grov kroppsskade.

NRK - 01 nov 21 kl. 22:39

Voldshendelse i Oslo sentrum

Politiet melder om en voldshendelse ved sentralstasjonen i Oslo sentrum. De vil ikke si noe mer om hva slags voldshendelse det gjelder, eller skadeomfanget. De har kontroll på en fornærmet og en mulig gjerningsperson..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 45 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 30 minutter siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.

NRK - 15 minutter siden

Sophie Elise avslører pillemisbruk

I sin nye podkast på NRK forteller Sophie Elise at hun har slitt med pilleavhengighet. Hun var avhengig av beroligende tablatter. I august la hun seg inn på rehabilitering..

NRK - 15 minutter siden

33 millioner på sultegrensen i Brasil

Den sosiale situasjonen i Brasil er dramatisk etter år med koronapandemi, høy arbeidsledighet og prisstigning. En undersøkelse fra Penssan viser at 33,1 millioner brasilianere nå lever på sultegrensen. Det er 14 millioner flere enn for to år siden..

NRK - 30 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.

NRK - 45 minutter siden

Russland krever svar fra USA om Nord Stream

– President Joe Biden er forpliktet til å svare på om Washington står bak gasslekkasjene fra Nord Stream- rørledningene fra Russland til Europa, sa talskvinne for det russiske forsvarsministeriet, Maria Zakharova, onsdag. Hun refererte til Joe Biden som skal ha sagt i februar, at dersom Russland invaderte Ukraina, så ville Nord Stream være «ferdig». – Nå må han svare på om USA har gjort alvor av trusselen, sa Zakharova..

NRK - 45 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tor Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene..

NRK - 1 time siden

Danmark: Ikke advart om mulige trusler mot Nord Stream

Den tyske regjeringen ble angivelig advart flere ganger om muligheter for angrep på gassledningene Nord Stream 1 og 2. Det ble ikke den danske regjeringen. – Verken jeg eller regjeringen er blitt varslet.

NRK - 1 time siden

Posthornfrimerkene feirer 150 år

De norske posthornfrimerkene feirer 150 år og er verdens lengst benyttede frimerkemotiv. I oktober kommer et nytt posthornmerke i valøren 19 kroner. – De norske posthornfrimerkene er verdens lengst benyttede frimerkemotiv.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com