NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 03:07

NRK - 29 jan 23 kl. 05:46

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Larvik, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person til, sykehus, etter, boligbranni , Larvik
NRK - 30 jul 23 kl. 00:41

To til sykehus for sjekk etter boligbrann i Løten

To personer er fraktet til sykehus etter å ha fått i seg røyk etter en boligbrann i Løten i Innlandet. Nødetatene rykket like før midnatt ut til en brann i et bolighus på Løten. De to som bor i huset, kom seg ut av huset og var oppegående, opplyser politiet i Innlandet.

NRK - 01 mar 23 kl. 18:59

Fraktet til sykehus etter boligbrann

En person er fraktet til Hammerfest sykehus i ambulansehelikopter, etter en boligbrann i Havøysund. Det opplyser Finnmarkssykehuset til NRK. Ifølge politiet var personen inne i boligen da det begynte å brenne, og klarte selv å ta seg ut..

NRK - 28 jan 23 kl. 13:29

Russisk hackergruppe truer norske sykehus

En russisk hackergruppe truer lørdag sykehus og helseinstitusjoner i Norge, skriver TV 2. Hackergruppen har delt en «angrepsliste» på sin Telegram-konto, skriver de. – Det er ustabile nettsider hos oss som Helsenett jobber for fullt med å fikse.

NRK - 16 okt 22 kl. 23:05

En person til sykehus etter boligbrann i Fredrikstad

En person er fraktet til sykehuset Kalnes med røykskader etter en boligbrann på Kråkerøy i Fredrikstad søndag kveld. Brannvesenet driver med etterslokking på stedet, melder politiet Øst på Twitter..

NRK - 07 feb 23 kl. 12:49

Jente reddet av nabo i boligbrann i Bergen

En jente er fraktet til Haukeland sykehus med røykskader etter en boligbrann i Bergen. I alt ni personer er evakuert i forbindelse med brannen. Flere boliger i området skal også være evakuerte.

NRK - 28 jan 23 kl. 13:29

TV 2: Russisk hackergruppe truer norske sykehus

Den russiske hackergruppen Killnet truer lørdag sykehus og helseinstitusjoner i Norge, skriver TV 2. Hackergruppen har delt en «angrepsliste» på sin Telegram-konto, skriver de. Der blir følgende norske sykehus nevnt som mål: Ahus, Sykehuset Innlandet, Førde sykehus, Ringerike sykehus, St.

NRK - 09 feb 24 kl. 04:07

Seks evakuert etter boligbrann i Kåfjord

Det er ikke kjent om noen er skadd etter at seks personer natt til fredag ble evakuert etter en boligbrann i Kåfjord i Troms. Politiet meldte klokken 3.39 at nødetatene hadde rykket ut etter melding om brann i en bolig med seks personer på Samuelsberg i Kåfjord.

NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo - togtrafikk stanset etter boligbrann

– En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Brannmannen har blitt sett til av ambulansen på stedet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NRK. Det brenner kraftig i eneboligen.

NRK - 11 jul 23 kl. 15:17

Politiet bekrefter identiteten til avdøde etter brannen i Stamsund

Politiet slår nå fast at det var Aiste Johana Østrem som mistet livet i en boligbrann i stamsund i Lofoten. –Avdøde er obdusert, men den endelige obduksjonsrapporten er ikke klar, opplyser politiadvokat Rakel Eilertsen til NRK. Natt til lørdag 1.

NRK - 04 dec 23 kl. 18:58

Bolig overtent på Hunstad – en person til sykehus

En person er sendt til sykehus etter en boligbrann på Hunstad i Bodø som fortsatt pågår. Huset er overtent. – En person som har vært i huset er tatt hånd om av helse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Regissør Eleanor Coppola er død

Regissør Eleanor Coppola, kona til Gudfaren-regissør Francis Ford Coppola og mor til filmskaper Sofia Coppola, er død, 87 år gammel, opplyser familien. Hun døde fredag med familien rundt seg hjemme i Rutherford i California, opplyser familien i en uttalelse. Det er ikke oppgitt noen dødsårsak.

NRK - 1 time siden

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, svarte han: – Ikke gjør det!

NRK - 2 timer siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 2 timer siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 2 timer siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 2 timer siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 3 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 4 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 4 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 4 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com