NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:59

NRK - 29 jan 23 kl. 05:46

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Larvik, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person til, sykehus, etter, boligbranni , Larvik
NRK - 01 mar 23 kl. 18:59

Fraktet til sykehus etter boligbrann

En person er fraktet til Hammerfest sykehus i ambulansehelikopter, etter en boligbrann i Havøysund. Det opplyser Finnmarkssykehuset til NRK. Ifølge politiet var personen inne i boligen da det begynte å brenne, og klarte selv å ta seg ut..

NRK - 28 jan 23 kl. 13:29

Russisk hackergruppe truer norske sykehus

En russisk hackergruppe truer lørdag sykehus og helseinstitusjoner i Norge, skriver TV 2. Hackergruppen har delt en «angrepsliste» på sin Telegram-konto, skriver de. – Det er ustabile nettsider hos oss som Helsenett jobber for fullt med å fikse.

NRK - 16 okt 22 kl. 23:05

En person til sykehus etter boligbrann i Fredrikstad

En person er fraktet til sykehuset Kalnes med røykskader etter en boligbrann på Kråkerøy i Fredrikstad søndag kveld. Brannvesenet driver med etterslokking på stedet, melder politiet Øst på Twitter..

NRK - 07 feb 23 kl. 12:49

Jente reddet av nabo i boligbrann i Bergen

En jente er fraktet til Haukeland sykehus med røykskader etter en boligbrann i Bergen. I alt ni personer er evakuert i forbindelse med brannen. Flere boliger i området skal også være evakuerte.

NRK - 28 jan 23 kl. 13:29

TV 2: Russisk hackergruppe truer norske sykehus

Den russiske hackergruppen Killnet truer lørdag sykehus og helseinstitusjoner i Norge, skriver TV 2. Hackergruppen har delt en «angrepsliste» på sin Telegram-konto, skriver de. Der blir følgende norske sykehus nevnt som mål: Ahus, Sykehuset Innlandet, Førde sykehus, Ringerike sykehus, St.

NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo - togtrafikk stanset etter boligbrann

– En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Brannmannen har blitt sett til av ambulansen på stedet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NRK. Det brenner kraftig i eneboligen.

NRK - 12 okt 22 kl. 05:30

Boligbrann i Porsgrunn slukket

En beboer ble undersøkt av ambulansepersonell etter mulig inhalering av røyk etter en boligbrann i Porsgrunn natt til onsdag. Brannen ble raskt slukket, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

VG - 18 dec 22 kl. 13:02

Funn av død person etter boligbrann i Oslo

En person ble funnet omkommet etter en boligbrann i en leilighet på Bjølsen i Oslo søndag..

NRK - 18 dec 22 kl. 13:06

Funn av død person etter boligbrann i Oslo

En person ble funnet død etter boligbrann på Bjølsen i Oslo tidligere i dag. Søndag morgen meldte politiet om kraftig røykutvikling i en leilighet på Bjølsen. Noen evakuerte seg selv..

NRK - 19 dec 22 kl. 01:04

Boligbrann på Evenset ved Misvær

Nødetatene rykket ut til en boligbrann på Evenset ved Misvær natt til mandag. To beboere kom seg ut av huset, men er sendt til legevakt i Bodø etter å ha pustet inn røyk. En hund, som var inne i huset, er uskadd og har blitt ivaretatt av andre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 2 timer siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 5 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com