VG > Nyheter

Friday, 30 September, 20:52

VG - 09 aug 22 kl. 22:54

En person omkom etter utforkjøring i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i Larvik tirsdag kveld. Bilen skal ha kjørt av veien og landet på et jorde, ifølge politiet..
Les mer på VG


Les mer om:
Larvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person omkom, etter, utforkjøringi , Larvik
VG - 09 aug 22 kl. 22:54

Iverksatt førstehjelp etter utforkjøring i Larvik

Nødetatene rykket ut tirsdag kveld etter melding om en utforkjøring i Larvik. Politiet opplyser at det trolig dreier seg om alvorlig personskade..

NRK - 10 aug 22 kl. 00:33

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 09 sep 22 kl. 17:36

Til sykehus med helikopter etter utforkjøring

En mann og en kvinne i 30-årene ble ved 17.30-tiden fløyet med helikopter til sykehus etter en utforkjøring på E6 i Langfjorden i Alta. Det er 90-sone på stedet, og bilen med de to traff et tre etter utforkjøringen, opplyser politiet.

NRK - 11 jun 22 kl. 00:59

Bilfører til sykehus etter utforkjøring ved Dokka

En bilfører er sendt til Gjøvik sykehus med uavklart skadeomgang etter en utforkjøring ved Dokka i Nordre Land kommune. Utforkjøringen skjedde ved Nordsinni kirke, øst for Dokka, og det var en Det var en UP-patrulje fra som oppdaget bilen i en grøft langs fylkesvei 33. – Fører fraktes med ambulanse til Gjøvik sykehus.

NRK - 11 aug 22 kl. 14:24

Kevin Van (21) omkom i trafikkulykken i Larvik

Det var den 21 år gamle Kevin Van fra Larvik som omkom i en trafikkulykke i Larvik tirsdag 9. august, opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. Offentliggjøringen skjer i samråd med familien..

Dagbladet - 09 aug 22 kl. 23:26

Mann i 20-åra døde etter utforkjøring

Nødetatene rykket ut til en utforkjøring nord for Larvik. En mann i 20-åra er bekreftet omkommet..

NRK - 23 aug 22 kl. 23:21

Mann omkom i utforkjøring i Modum

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring i Modum. Pårørende er varslet, melder Sør-Øst politidistrikt. – Han var alene i bilen da ulykken skjedde.

VG - 09 aug 22 kl. 22:54

Én person trolig alvorlig skadet etter utforkjøring i Larvik

Nødetatene rykket ut tirsdag kveld etter melding om fastklemt person etter en trafikkulykke i Larvik. Bilen skal ha kjørt av veien og landet på et jorde, ifølge politiet..

NRK - 09 aug 22 kl. 22:51

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 08 maj 22 kl. 08:14

To personer fløyet til sykehus etter utforkjøring i Finnmark

En mann og en kvinne har blitt fløyet til sykehus med helikopter etter en utforkjøring på E75 ved Mortensnes i Finnmark. Både mannen og kvinnen er i 20-årene. Politiet rykket ut i 07.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

VG ved fronten i Ukraina: Dette er soldatene Putin frykter

MYKOLAJIV (VG) Ved fronten utenfor byen Mykolajiv angriper ukrainske styrker med alt de har av våpen. Soldatene her frykter ikke Russlands annektering. – Vi vil kjempe til slutten, sier soldaten Bohdan (25) til VG..

VG - 3 timer siden

Støre om Russland-annekteringen: Uten legitimitet

Fredag ettermiddag holder statsminister Jonas Gahr Støre en pressekonferanse om lekkasjene på gassrørledningene i Østersjøen og krigen i Ukraina..

VG - 6 timer siden

Putins Kreml-seremoni i gang

I Kremlpalasset erklærer president Vladimir Putinat fire russiskokkuperte regioner i Ukraina er blitt en del av Russland. – Dette er viljen til millioner av mennesker, sier han i talen..

VG - 12 timer siden

Russlands mobilisering: – For å være ærlig, så vil alle dø der

Russiske menn på vei til krigen blir bedt om å ta med tamponger mot kulehull. En tidligere russisk Ukraina-soldat mener at de nye og utrente soldatene blir ført rett i døden..

VG - 16 timer siden

Orkanen «Ian»: – Som en vill elv på begge sider av huset

FORT MYERS (VG) Ødeleggelsene er katastrofale langs de hardest rammede områdene på Florida-kysten. Nå er «Ian» på vei nordover i USA..

VG - 16 timer siden

Skal etterforske Nord Stream-lekkasjene: – En utfordring

Det mangler ikke på anklager og spekulasjoner på hvem som står bak lekkasjene på Nord Stream-rørene. Nå krever også Russland å være med i etterforskningen. Men hva kan man egentlig finne ut av?.

VG - 17 timer siden

Biden irritert av journalistens spørsmål

På en pressekonferanse torsdag nekter USAs president Joe Biden å svare på spørsmål om Nord Stream-lekkasjene..

VG - 22 timer siden

Kirke er tom for penger – mener de ikke kan grave graver

Gudstjenesten i Ibestad kirke sist søndag ble historisk. For første gang måtte sognepresten holde den alene fordi kirken er tom for penger..

VG - 23 timer siden

Flere sendt til sykehus etter skudd mot bolig utenfor Enköping

To personer er fraktet til sykehus etter en skyteepisode i Enköping utenfor Stockholm. Politiet jakter gjerningspersoner..

VG - 23 timer siden

Naboer bekymret etter flere skyteepisoder: – Det er dritskummelt

TORSHOV (VG) Den siste måneden har det vært minst tre skyteepisoder på Torshov i Oslo. Ingrid Marie Idland (26), som bor i området, mener bestemt hun har hørt skyting tre ganger til. Nå er hun redd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com