NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:04

NRK - 14 jun 24 kl. 22:42

En person kritisk skadd i trafikkulykke

En person blir ansett som kritisk skadd i en trafikkulykke ved Klepp fredag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Klepp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person kritisk, skaddi , trafikkulykke
NRK - 12 apr 24 kl. 03:36

Fire kritisk skadd etter eksplosjon i rekkehus

Tilstanden er kritisk for fire barn og en kvinne som er innlagt på sykehus etter en eksplosjon i et rekkehus i Helsinge i Danmark. Totalt seks personer ble skadd i eksplosjonen som førte til en brann i rekkehuset torsdag kveld. – Vi har funnet noen flasker tørrsjampo, men om de er årsaken til brannen er for tidlig å si.

NRK - 25 jan 24 kl. 06:52

Éin person kritisk skadd i alvorleg trafikkulykke på E16

Éin person er sendt til sjukehus med kritiske skader, etter ei trafikkulykke mellom tre personbilar og tre semitrailerar ved Bulken på Voss onsdag. Totalt åtte personar var involvert i ulykka. – Éin person sat fastklemd og er kritisk skadd, seier operasjonsleiar Steinar Hausvik i politiet til NRK torsdag morgon.

NRK - 28 mar 24 kl. 18:32

En person kritisk skadd etter trafikkulykke i Bamble

En bil med to personer har kjørt av veien på fylkesvei 363, Europaveien i Bamble. Bilen har kjørt av veien, inn i en fjellvegg og ut i en bekk på stedet. Ifølge politiet skal en person være kritisk skadd.

Dagbladet - 13 apr 24 kl. 13:01

- To som er kritisk skadd

Etter en trafikkulykke på E6 i Ås er to personer kritisk skadd..

NRK - 05 maj 24 kl. 15:03

Trafikkulykke langs Sandvinvatnet - mann kritisk skadd

Tre personar er sende til sjukehus etter ei trafikkulukke på Rv. 13 Røldalsvegen – Odda ved Sandvinvatnet. Politiet opplysar at ein mann er kritisk skadd i forbindelse med ulykka.

NRK - 21 apr 24 kl. 22:26

MC-fører kritisk skadd etter kollisjon Sunnfjord

En motorsyklist er kritisk skadd etter å ha kollidert med en hjort i Sunnfjord søndag kveld. – Ambulansepersonellet på stedet beskriver skaden på fører som kritisk, opplyser Vest politidistrikt. Det er redusert fremkommelighet på stedet som følge av ulykken, men veien er åpen, opplyses det videre.

NRK - 11 jun 24 kl. 15:51

Campingvogn-dramaet i Rendalen: Ikke lenger kritisk skadd

Fem personer i 40- og 50-årene ble natt til tirsdag sendt til sykehus med mistenkt kullosforgiftning. Fire av dem ble omtalt som kritisk skadd. Tirsdag ettermiddag er de på bedringens veg, og situasjonen er ikke lengre kritisk for noen av de involverte..

VG - 05 maj 24 kl. 16:50

Én kritisk skadet etter trafikkulykke

En mann er kritisk skadet etter en trafikkulykke i Odda..

NRK - 31 maj 24 kl. 17:14

Ung gutt kritisk skadet etter trafikkulykke på Romerrike

En ung gutt betegnes som kritisk skadet etter en trafikkulykke i Nes kommune på Romerike. Gutten syklet da han ble påkjørt av en bil. – En syklist er påkjørt av en bil.

Dagbladet - 13 apr 24 kl. 13:01

- Person kritisk skadd

Etter en trafikkulykke på E6 i Ås er to personer skadd, og en betegnes som hardt skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 15 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 1 time siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige mistenkte for drap på 14-åring

To mindreårige er mistenkt for drapet på ei 14 år gamal jente i Landskrona, sør i Sverige. Jenta vart funnen hardt skadd ved togstasjonen i Landskrona, og døydde av skadane, skriv Aftonbladet. Den eine mistenkte er ei jente under 15 år, den andre ein ung person mellom 15 og 18 år, skriv Aftonbladet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne deler frå russisk drone i Romania

Den rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ei russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com