NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:37

NRK - 17 mai 21 kl. 03:57

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet. – Vi tok med oss fornærmede og kjørte i møte med ambulanse, som overtok pasienten, forteller operasjonsleder Kjetil Kolaas ved Nordland politidistrikt til NRK. Politiet dro tilbake til der hendelsen fant sted der de kort tid etter pågrep tre personer.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bøstad, Vestvågøy, Nordland, Kjetil Kolaas, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person knivstukketi , Vestvågøy
NRK - 15 mai 21 kl. 06:02

Mann knivstukket i Oslo

En mann er knivstukket på Tøyen i Oslo lørdag morgen. Politiet har kontroll på flere personer, og jobber med å avklare status på dem. Vedkommende som er knivstukket har blitt fraktet til sykehus.

NRK - 24 feb. 21 kl. 10:37

Tiltalt for drapsforsøk på kona

En mann i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket på gata i Drammen sentrum i 2019, melder NTB. Kvinnen bodde på krisesenter da hun ble knivstukket..

NRK - 16 mars 21 kl. 15:31

Tiltalt for drapsforsøk på mann

En mann i 50-årene er tiltalt for drapsforsøk etter at en mann i 30-årene ble knivstukket på Skjetten i Lillestrøm kommune i november i fjor. Ifølge tiltalen ble mannen knivstukket cirka én centimeter fra hjertet..

NRK - 23 mars 21 kl. 11:47

Knivstukket i Skien

Nødetater er på vei til en privatadresse i Skien sentrum etter melding om at en person er knivstukket. Politi og ambulanse er kommet fram og har pågrepet det som skal være gjerningspersonen..

NRK - 30 mars 21 kl. 07:29

En person knivstukket i Bodø

En person er knivstukket på Grønnåsen i Bodø. Skadeomfanget er ukjent. Personen er fraktet til Nordlandssykehuset.

NRK - 01 april 21 kl. 22:48

En mann knivstukket på Notodden

En mann har blitt knivstukket på Notodden lørdag kveld. Mannen blir fraktet til sykehus. Politiet har kontroll på en mann som skal ha forårsaket hendelsen, melder politiet Sør-Øst på Twitter..

NRK - 22 april 21 kl. 22:49

Mann knivstukket i Bergen

En mann ble knivstukket av en kvinne i Bergen torsdag. Skadeomfanget er uavklart, men vedkommende var bevisst da han ble fraktet til sykehus, opplyser operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergens Tidendene..

NRK - 26 april 21 kl. 05:46

Person knivstukket i Oslo

Politiet er med flere patruljer i Ålesundgata og i området rundt, etter at en person er knivstukket. Hendelsen skal ha skjedd på åpen gate og en gjerningsperson har løpt fra stedet. Tilstanden til fornærmede er alvorlig.

Aftenposten - 26 april 21 kl. 06:00

Person knivstukket på åpen gate i Oslo. Alvorlig skadet.

En mann er knivstukket på åpen gate i Oslo og er fraktet til sykehus med det politiet omtaler som alvorlige skader..

NRK - 28 april 21 kl. 17:15

Tenåring knivstukket på Fjellhamar

En gutt tidlig i tenårene ble knivstukket på Fjellhamar i Lørenskog kommune onsdag. En gjerningsperson er sett løpende fra stedet. Gutten er fraktet til Ahus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 4 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 15 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 15 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 45 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt