NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:15

NRK - 03 apr 24 kl. 01:52

En person hentet opp av sjøen i Oslo

Nødetatene rykket natt til onsdag ut etter melding om en person i vannet på Sjursøya i Oslo. Like før klokken 2 opplyser politiet at en person er hentet opp, og at vedkommende er ved bevissthet. Det er ikke kjent om vedkommende er skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sjursøya, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person hentet, oppav , sjøeni , Oslo
NRK - 20 dec 23 kl. 14:58

Sjøfolk kan nekte å seile grunnet farlig situasjon rundt Rødehavet

Sjøfartsdirektoratet, Sjøoffisersforbundet, Sjømannsforbundet, Maskinistforbundet og Norges rederiforbund hadde i dag et avklaringsmøte rundt spørsmål om fratredelsesrett for sjøfolk, skriver Sjøfartsdirektoratet i en pressemelding onsdag ettermiddag. Det betyr at de kan gå av skipet før avreise, eller i første havn etter at de ble kjent med forholdet. Kommunikasjonsdirektør Dag Inge Aarhus i Sjøfartsdirektoratet sier møtet omhandlet alle sjøfolk på norskregistrerte skip.

NRK - 05 dec 23 kl. 06:04

Rekordår for norsk sjømateksport: – Kommer til å ende på over 170 milliarder kroner

Allerede før midten av november ble årsrekorden for eksport av norsk sjømat slått. Hittil i 2023 har Norge tjent 158,2 milliarder kroner på sjømateksporten. I november alene ble det eksportert sjømat for 16,7 milliarder kroner, skriver Norges sjømatråd i en pressemelding.

NRK - 16 mar 24 kl. 18:42

Livløs person hentet opp av sjøen

Vest politidistrikt melder at livløs person er hentet opp av sjøen i Kvinnherad og at det pågår livreddende førstehjelp. En redningsaksjon ble igangsatt etter at det ble observert en båt som lå opp ned i sjøen. Vedkommende er ikke identifisert..

NRK - 21 mar 24 kl. 17:36

Slik kan et nytt sjøbad i Bjørvika bli

Tre arkitektkontorer har på oppdrag fra Oslo badstuforening laget skisser til hvordan et nytt sjøbad på Sukkerbiten i Bjørvika i Oslo kan se ut. – Vi jobber nå med et forprosjekt, der vi utforsker foreningens mulighet for å bygge og drive det flytende sjøbadet på Sukkerbiten, forteller generalsekretær i Oslo Badstuforening, Ragna Marie Fjeld. Byrådet sa etter valget i 2023 at de vil bygge et flytende, oppvarmet basseng med sjøvann på Sukkerbiten, lik det som finnes i Helsinki i Finland.

NRK - 26 nov 23 kl. 08:09

Sjømatnæringen tjener milliarder på svak krone

Sjømatrådet anslår at 12 milliarder kroner årets verdivekst i sjømatnæringen skyldes en svakere norsk krone. Fra januar til oktober i år økte verdien på norsk sjømat som selges til utlandet, med 18 milliarder kroner til totalt 141,5 milliarder kroner. Der er rekordmye, melder E24.

NRK - 24 jan 24 kl. 16:40

Sjåfør kjørte 16 timer og 28 minutter uten pause

I en kontroll på Berkåk i dag, ble det stanset en sjåfør som hadde kjørt 16 timer og 28 minutter uten godkjent pause. Etter dette hadde han kun seks timer døgnhvile i etterkant. Ifølge Vegvesenet brukte sjåføren to sjåførkort slik at det skulle se ut som det var to sjåfører som byttet på å kjøre.

Aftenposten - 28 feb 24 kl. 20:49

Helikopter med seks personer gikk ned. Alle er hentet opp fra sjøen og fløyet til sykehus.

Det har skjedd en helikopterulykke i sjøen utenfor Bergen. Seks personer som var i helikopteret, er blitt hentet opp og….

Aftenposten - 28 feb 24 kl. 20:49

Helikopterulykken: Alle seks om bord hentet opp etter rundt 50 minutter i sjøen

Tilstanden er uavklart for de seks som ble hentet opp av sjøen etter helikopterulykken utenfor Bergen..

Klartale - 29 feb 24 kl. 10:10

En person døde i helikopter-ulykke

Seks personer var om bord i helikopteret. Alle ble hentet opp av sjøen. En person døde.

NRK - 24 mar 24 kl. 18:28

Person hentet opp av sjøen - flys til sykehus

Det pågår en større redningsaksjon etter melding om at en person ligger i sjøen ved Brufjellhålane i Flekkefjord. Nødetatene og redningshelikopter er på på stedet Personen skal være hentet opp av vannet og blir fraktet til sykehus. En person skal ikke ha blitt gjort rede for..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 45 minutter siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com