NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 22:53

NRK - 18 aug. 17 kl. 17:36

En person død på sykehus

Åtte personer er fraktet til Universitetssykehuset i Åbo. Der skal en person ha dødd av skadene, melder det finske nyhetsbyrået STT, ifølge YLE..
Les mer på NRK


Les mer om:
Universitetssykehuset, Åbo, STT, YLE

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person død, sykehus
P4 - 29 sep. 20 kl. 16:53

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 08 april 17 kl. 23:42

Fire til sykehus etter utforkjøring

Fire personer innlagt med skader på sykehus etter trafikkulykke i Hurum kommune i Buskerud i kveld. Politiet opplyser at det er en bil som har kjørt av veien ved bensinstasjonen på Klokkerstua. Tre personer er fraktet til Ullevål sykehus i luftambulanse, mens er person er tatt med til Drammen sykehus..

NRK - 21 sep. 17 kl. 20:15

Urolig over store helseforskjeller

Forskjellene i helsetilbudet fra sykehus til sykehus er for store og kan være uttrykk for kvalitetssvikt, sier Bjørn Guldvog, direktør i Helsedirektoratet. Han sier han er spesielt urolig over forskjeller i kreftbehandling fra sykehus til sykehus..

P4 - 16 nov. 17 kl. 10:40

Dobbeltdrapssiktet kvinne flyttes ikke til sykehus

Den dobbeltdrapssiktede 42 år gamle kvinnen i Kristiansand blir ikke flyttet til sykehus. I går fikk Agder politidistrikt medhold i at kvinnen fra Kristiansand skulle utredes ved tvungen observasjon ved Sørlandet sykehus. Kvinnen, som ikke har forklart seg som siktet i saken, anket denne avgjørelsen.

P4 - 25 feb. 18 kl. 09:27

Blodmangel ved flere sykehus

Det er blodmangel ved flere sykehus nå. Både Oslo universitetssykehus og Drammen sykehus opplyser at beholdningene nå er lave. Ved Drammen sykehus begynner tilstanden å bli kritisk.

P4 - 23 mars 18 kl. 09:34

Fire av ti nordmenn innom sykehus

Fire av ti nordmenn var i fjor innom sykehus. Rundt to millioner nordmenn var innom sykehuset i løpet av 2017 og det er flest kvinner som blir lagt inn, har døgnopphold eller er innom poliklinikken, viser tall fra SSB. Det er størst sjanse for å havne på sykehus for eldre.

P4 - 20 juni 19 kl. 11:45

Ullevål sykehus legges ned

Ullevål sykehus legges ned, og det skal bygges et nytt sykehus på Gaustad og Aker. Det har styret i Helse Sør-Øst vedtatt i formiddag. Nedleggelsen skjer til tross for store protester blant politikere, fagforeninger og viktige fagmiljøer.

P4 - 30 sep. 19 kl. 12:54

Store forskjeller på sykehusene for kreftoperasjoner

Behandlingen kreftpasienter får varierer mye fra sykehus til sykehus. Ved noen sykehus brukes det langt oftere kirurgi enn ved andre sykehus, viser tall fra nasjonale medisinske registre som ble lagt fram i dag. - Det er ikke godt nok, sier assisterende generalsekretær i Kreftforeningen Ole Alexander Opdalshei..

NRK - 14 des. 19 kl. 20:27

Leger kritiske til sykehus-forslag

148 leger på Helgeland leverte i dag et brev til Helse Nord- direktør som kritiserer innstilling om to sykehus i regionen. De ønsker heller et stort sykehus, som får et samlet fagmiljø. Lørdag var det fakkeltog i Sandnessjøen for et sykehus..

NRK - 27 jan. 20 kl. 16:02

Frp vil ha omkamp om flere sykehus

Fremskrittspartiet vil ha omkamp om sykehus i Vest-Finnmark og på Nordmøre etter at helseministeren bestemte at Helgeland får to sykehus. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp vil ikke forsvare at store regioner blir uten sykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 30 minutter siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 45 minutter siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 1 time siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 1 time siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 1 time siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

NRK - 1 time siden

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Stanser sak mot Polisario-leder

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt