VG > Økonomi

Onsdag, 23 Juni, 16:08

VG - 08 mai 21 kl. 07:12

En grense mot ekstremismen

Ni listetopper i Rogaland viser at det politiske Norge vil danne front mot ekstreme ideer og påstander på tvers av den daglige politiske uenigheten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rogaland, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En grensemot , ekstremismen
NRK - 03 mars 21 kl. 05:33

Vil bygge mur mot Haiti

Regjeringen i Den dominikanske republikk planlegger å bygge mur langs landets grense mot Haiti for å redusere ulovlig innvandring. De to landene deler øya Hispaniola. En 380 kilometer lang grense går på tvers av øya..

VG - 15 mars 21 kl. 05:59

Staten tjente seks milliarder på coronastengt grense: Krever kutt i avgifter

Stengt grense har gitt staten seks milliarder i økte inntekter, fordi vi handler i Norge. Nå presses regjeringen til å bidra til at du dropper grensehandel når grensene åpnes..

Klartale - 08 april 21 kl. 15:53

Raja tror det blir vanskelig å ha fulle tribuner i år

I fjor var det er grense hvor mange som fikk se fotballkamper i Norge. Den var på mellom 200 og 600 personer per kamp. Abid Raja sier folk må være forberedt på en grense også i år..

NRK - 04 mai 21 kl. 17:59

Fortsatt personkontroll på grensen

Regjeringen viderefører personkontroll på indre grense for å begrense spredningen av covid-19. Personkontroll på indre grense har så langt medført en betydelig redusert trafikk over grensene, især mot Sverige. Kontrollen medfører at det blir undersøkt om reisende har adgang til å reise inn i Norge og hvem av disse som må gjennomføre karantene på hotell..

NRK - 23 mai 21 kl. 13:49

Britane får digital grense

Storbritannia vil etablere ei digital grense som gjer det mogleg å telje nøyaktig kor mange som reiser inn og ut av landet, melder Reuters. I framtida må utlendingar som ikkje har visum eller status som innvandrar, ha eit elektronisk innreiseløyve for å kome inn i landet Ordninga skal etter planen bli innført i slutten av 2025..

NRK - 14 feb. 21 kl. 11:54

Strammere kontroll på tysk grense

Tyskland har innført strengere grensekontroll mot visse områder i Tsjekkia og Østerrike. Det er registrert mange utbrudd av virusvarianter i tsjekkiske regioner. Folk fra Tyrol i Østerrike må også vise en negativ koronatest for å få reise innenlands..

VG - 15 feb. 21 kl. 12:34

Industriarbeiderne brøt «magisk» grense – men disse økte lønnen mest i kriseåret

De nye lønnstallene for fjoråret kom i formiddag. Den viser at industriarbeideren for første gang tjener over en halv million kroner – i snitt..

NRK - 19 feb. 21 kl. 12:07

Vil avkriminalisere

Besittelse og bruk av mindre mengder narkotika skal ikke lenger straffeforfølges, mener regjeringen, som foreslår en grense på blant annet 2 gram heroin. Det er noe av innholdet i regjeringens nye rusreform som ble presentert i dag..

NRK - 19 feb. 21 kl. 12:07

Vil avkriminalisere narkotikabruk

Besittelse og bruk av mindre mengder narkotika skal ikke lenger straffeforfølges, mener regjeringen, som foreslår en grense på blant annet 2 gram heroin. Det er noe av innholdet i regjeringens nye rusreform som ble presentert i dag..

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:18

Høie: Narkoselgere skal straffes

Helseminister Bent Høie sier at regjeringen ikke ønsker å ramme dem som har narkotika til eget bruk. – Men de som selger narkotika, skal ha samme reaksjon som før. Det er derfor vi setter en grense på hvor mye man straffritt kan ha på seg, sier Høie..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Trekker seg fra Ytringsfrihetskommisjonen

Begard Reza trekker seg fra Ytringsfrihetskommisjonen fordi hun mener kommisjonen ikke oppfyller oppdraget sitt..

VG - 1 time siden

Tidenes mest populære boyband slår seg sammen

Backstreet Boys og Nsync slår seg sammen – og blir til Back-Sync..

VG - 4 timer siden

Tror ikke UEFA bryr seg om regnbue-kritikken: – Lever tydeligvis i fortiden

Kritikken har haglet mot UEFA etter avgjørelsen om å nekte Allianz Arena regnbueflagget før onsdagens kamp mellom Tyskland og Ungarn. Det er det ikke sikkert de bryr seg nevneverdig om, mener fotballekspert Tor-Kristian Karlsen..

VG - 4 timer siden

Massivt utbrudd Grimstad: – Glem sankthans-feiringen akkurat nå!

Grimstad kommune opplever et massivt smitteutbrudd blant sørlandsbyens unge. Kommuneoverlege Vegard Vinge er klar i sin bønn til ungdommen: – Hold deg hjemme.

VG - 5 timer siden

Vern om smittevernet

En av tre virksomheter i Norge bryter fortsatt smittevernreglene..

VG - 5 timer siden

Halvparten av hopperne sliter med skader: – Som i Liverpool

Det er 12 hoppere på landslaget. Halvparten av dem har mer eller mindre skadeutfordringer på vei inn i OL-sesongen. Hoppsjefen sammenligner det med sitt kjære Liverpool..

VG - 5 timer siden

Slik markerer kongehuset 30 års jubileet

Onsdag er det 30 år siden kongeparet ble signet i Nidarosdomen. Det markerer kongehuset med å publisere nye bilder av kongen og dronningen..

VG - 6 timer siden

Derfor trekker jeg meg fra Ytringsfrihetskommisjonen

Latterliggjøring av transpersoner og Metoo. Aktivistisk støtte til «Sløseriombudsmannen» og uthenging av kunstnere: Det er blitt umulig for meg å fortsette arbeidet i Ytringsfrihetskommisjonen..

VG - 6 timer siden

881 ansatte i Secret Service Covid-smittet

Trump-administrasjonens omtrentlige omgang med smittevernregler kan ha vært medvirkende årsak til at mange spesialagenter i Secret Service ble Covid19-syke..

VG - 7 timer siden

Helgheims kunnskapsforakt

Etter å kategorisk ha avvist at det finnes strukturell rasisme i Norge, strammer Frp nå grepet rundt dem som kjemper for et mer inkluderende og likestilt samfunn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt