NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 15:03

NRK - 12 apr 21 kl. 14:29

En død etter skyting i Paris

To personer ble skutt utenfor Henry Dunant-sykehuset i Paris mandag, melder Le Parisien. De to ble tatt hånd om av redningstjenesten, men en av dem døde etter kort tid. Etter det avisen kjenner til, er gjerningsmannen fortsatt på frifot..
Les mer på NRK


Les mer om:
Henry Dunant, Paris, Le Parisien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En død, etter, skytingi , Paris
Nyhetspressen - 03 aug 23 kl. 13:53

Reiseguide: Utforsk Paris - Hvorfor Nordmenn Elsker Denne Byen

Paris, byen med kjærlighetens og kunstens atmosfære, har lenge vært en favorittdestinasjon blant nordmenn. Med sin rike historie, ikoniske arkitektur, gourmetmat, og romantiske atmosfære, tiltrekker Paris seg reisende fra hele verden. Nordmenn er ikke noe unntak, da de stadig returnerer til denne sjarmerende byen.

NRK - 24 jan 24 kl. 12:40

Femdobbelt norsk i skiskytter-EM – Sørum sikret gull

Vebjørn Sørum vant overlegent på det som ble en norsk jubeldag i Brezno-Osrblie. Johan-Olav Botn og Martin Uldal sikret også EM-medalje på normaldistansen. De norske herrene har preget toppen av sammenlagtlistene i IBU-cupen hele sesongen.

Klartale - 04 okt 22 kl. 14:25

Paris vil ikke vise kamper på storskjerm

Innen 18. desember vet vi hvilket fotballag som er verdens beste. 32 landslag skal kjempe om å vinne.

Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

NRK - 01 apr 23 kl. 22:39

SAS-fly til København måtte snu – passasjerene må overnatte i Paris

Et SAS-fly fra Paris til København som skulle videre til Bergen i kveld måtte snu etter at det krysset grensen ved Frankrike til Belgia søndag kveld. – Flyet returnerte tilbake til Paris etter trykkfall i kabinen. Vi fulgte vanlig prosedyre.

NRK - 26 sep 22 kl. 02:52

Sammenstøt under Iran-demonstrasjoner i London og Paris

Politi brukte blant annet tåregass mot personer demonstrerte utenfor den iranske ambassaden i Paris søndag. I London ble flere politibetjenter skadd. Ti kvelder på rad har det vært demonstrasjoner og gatekamper i Iran etter at 22 år gamle Mahsa Amini døde i moralpolitiets varetekt.

Klartale - 14 aug 23 kl. 06:00

Valget er i gang

– Du har ikke retten til å klage om du ikke har engasjert deg. Jeg ønsker retten til å klage, og derfor stemmer jeg, sier Hanna Dølvik.Hun har akkurat forhånds-stemt.

Klartale - 29 aug 23 kl. 08:37

Paris skal forby el-sparkesykler

El-sparkesykler blir forbudt i Paris i Frankrike. Paris er den første hovedstaden i Europa som kommer med et slikt forbud.Forbudet starter fredag.

VG - 23 dec 22 kl. 12:48

To drept og flere skadet etter skyting i Paris

To personer er drept og flere skadet etter skyting i Paris, melder flere franske medier..

NRK - 24 dec 22 kl. 14:08

Nye demonstrasjoner etter angrep i Paris

Kurdiske aktivister, venstrepolitikere og antirasistiske grupper holder julaften en ny demonstrasjon i Paris dagen etter angrepet på et kurdisk kultursenter. Tre personer ble drept i angrepet, som påtalemyndigheten mener var rasistisk motivert. Lørdag sier en kilde nære saken at mannen som er pågrepet, selv sier at han er rasist og derfor gikk til angrep.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Juridisk fakultet avsluttar avtale med israelsk universitet

Styret ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen har bestemt å avslutte utvekslingsavtala med Universitetet i Tel Aviv, melder Bergens Tidende. – Eg er veldig glad for vedtaket. Det er eit viktig og riktig vedtak ut ifrå situasjonen i Gaza og angrep på akademisk fridom for palestinarar på Vestbredden, seier professor Terje Einarsen ved UiB til BT..

NRK - 15 minutter siden

Aftenposten: Nortura vant eggsak i retten

Forrige uke skrev E24 at Den Stolte Hane har saksøkt Nortura for å få dem til å levere egg. Saken gikk i Oslo tingrett fredag, og tirsdag kom kjennelsen. Den Stolte Hane vant ikke frem, skriver Aftenposten.

NRK - 30 minutter siden

Vil ha bakkeangrep i Rafah

Den eneste måten å ødelegge Hamas på i Rafah er med bakkeangrep av Israelske styrker, mener Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Budsjettenighet i USA

Lederne for Representantenes hus og Senatet i USA sier de har kommet til en enighet som vil holde statsapparatet i gang ut budsjettåret. Mike Johnson, som er leder for Representantenes hus der det er republikansk flertall, og Chuck Schumer, leder for Senatet der det er demokratisk flertall, uttalte seg om avtalen tirsdag morgen. Avtalen må bankes gjennom før helgen for å unngå en nedstenging av det amerikanske statsapparatet.

NRK - 45 minutter siden

Lanes-drapet: Ny politimetode kan gi ferske beviser mot drapstiltalt

Kripos mener at de har en helt ny metode for å få tak i innhold på låste mobiltelefoner, ifølge statsadvokaten. Det gir politiet nytt håp om helt nye opplysninger i drapet på Bård Lanes (33) som skjedde i på Kilen industriområde i Tønsberg for snart tre år siden. En del av politiets etterforskning har dreid seg om digitale beviser, og det har blitt beslaglagt en rekke mobiltelefoner.

NRK - 30 minutter siden

Kunnskapsministeren om omstridt russebuss: – Ganske harry

Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun (Ap) sier hun synes den omstridte russebussen fra Bryne er «ganske harry». – Kunnskapsministeren vurderer normalt ikke dekorasjoner på russebusser, men om jeg skal mene noe personlig, så er det jo i ungdommens natur å provosere og sjokkere. Selv synes jeg dette var ganske «harry», men jeg er kanskje heller ikke i målgruppen til Bryne-russen, sier Nessa Nordtun til NTB.

NRK - 1 time siden

Iraks tidligere forsvarsminister pågrepet i Sverige

Ifølge svenske TV4 ble Iraks tidligere forsvarsminister pågrepet i Sverige mandag. Han ble pågrepet da han landet på Arlanda flyplass utenfor Stockholm, ifølge avisen. Den tidligere ministeren har vært mistenkt for flere grove økonomiske lovbrudd i Sverige.

NRK - 1 time siden

WMO: – Kode rød

2023 satte rekord for havtemperatur, havnivåstigning, issmelting i Antarktis og tilbaketrekking av isbreer. Det slår en ny rapport fra Verdens meteorologorganisasjon (WMO) fast. Les mer her:.

NRK - 2 timer siden

Spiegel: To menn pågrepet for terrorplanlegging mot Riksdagen

To menn er pågrepet i Tyskland mistenkt for å ha planlagt terrorhandlinger mot Riksdagen i Sverige, skriver Der Spiegel. Mennene er mistenkt for å planlegge angrep med skytevåpen mot politi og andre som befant seg ved den svenske Riksdagen. Planene skal angivelig ha hatt tilknytning til ekstremistisk islamisme, skriver nyhetsbyrået TT.

NRK - 1 time siden

Hongkong innfører strengere straffer

Hongkong har vedtatt en ny lov for nasjonal sikkerhet. Loven innebærer livstid i fengsel for lovbrudd relatert til forræderi og opprør. I tillegg innebærer loven en straff på 20 år i fengsel for tyveri av statshemmeligheter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com