NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:02

NRK - 24 jul 22 kl. 17:34

En drept og tolv såret etter droneangrep mot kirke i Syria

En person er drept og tolv andre er såret etter et droneangrep mot en religiøs forsamling ved en kirke i Hama-provinsen i Syria søndag. Angrepet skjedde under innvielsen av den nye Ayia Sofia-kirken i Hama-provinsen nord for Damaskus, melder nyhetsbyrået SANA. – En terrororganisasjon avfyrte en rakett mot en religiøs forsamling i byen Al-Suqaylabiyah. En person er drept og tolv andre er såret, heter det i en uttalelse. Eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) har bekreftet angrepet og sier lokale opprørsgrupper trolig står bak.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hama, Syria, Ayia Sofia, Damaskus, SANA, Al-Suqaylabiyah, Syrian Observatory, Human Rights, SOHR, Idlib, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En dreptog , tolv, såret, etter, droneangrepmot , kirke, i Syria
NRK - 6 timer siden

USA erkjenner å ha drept i alt tolv sivile i verden i fjor

I en ny rapport fra Pentagon erkjenner det amerikanske militæret å ha totalt drept rundt tolv sivile personer i verden i 2021, alle i Afghanistan. Forsvarsdepartementet vurderer at om lag tolv sivile ble drept og om lag fem sivile ble såret som et resultat av amerikanske militæroperasjoner, heter det i rapporten, som er blitt laget hvert år siden 2018 som følge av et vedtak i Kongressen. Deler av rapporten er unntatt offentligheten.

NRK - 29 jul 22 kl. 05:58

Tolv sivile drept i angrep i Kongo

Opprøre mistenkes å stå bak angrep der tolv sivile er drept øst i Kongo den siste tiden, opplyser lokale myndigheter. Den medisinske lederen for et sykehus i Oicha i provinsen North Kivu sier han tok imot likene av fem personer fra en landsby vest for byen onsdag. Torsdag fikk sykehuset inn sju lik fra en annen landsby i samme område, forteller legen, Jerome Munyambete, til AFP.

NRK - 28 jul 22 kl. 02:05

Minst 18 drept i angrep i Mali

Minst femten soldater og tre sivile er drept i det Malis hær beskriver som koordinerte terrorangrep i landet. Angrepene som ble rapportert onsdag, er de foreløpig siste i en lang rekke av voldelige hendelser i landet. I Kalumba.

Klartale - 27 apr 22 kl. 06:00

Barna i leiren blir vitne til vold og drap

Redd Barna har laget en rapport. Den handler om barna i al-Hol-leiren i Syria. Leiren blir drevet av kurdisk milits.

NRK - 08 sep 22 kl. 08:24

Nedgang i sykefraværet

Nav kom i dag med en pressemelding om sykefraværet i Norge. – I forrige kvartal hadde vi det høyeste sykefraværet på mange år, nå ser vi at det har beveget seg litt nedover, sier arbeids- og velferdsdirektør Hans Christian Holte. Sykefraværet er delt i to: legemeldt- og egenmeldt-sykefravær.

NRK - 07 sep 22 kl. 06:45

Tolv død etter brann i karaokebar i Vietnam

Tolv personar er død og tolv er skada etter ein brann i ein karaokebar i landsbyen Thuan An sør i Vietnam på onsdag. Naudetatane leitar framleis etter personar i karaokebaren, seier Nguyen Thanh Tam til AFP. Årsaka til brannen er ikkje kjend, men ifølge Tam jobbar dei med å finne ut av dette..

NRK - 07 sep 22 kl. 06:45

Tolv døde etter brann i karaokebar i Vietnam

Tolv personar omkom og tolv vart skada etter ein brann i ein karaokebar i landsbyen Thuan An sør i Vietnam tysdag kveld. Naudetatane leitar framleis etter personar i karaokebaren, seier den offentlege tenestepersonen Nguyen Thanh Tam til AFP tysdag kveld. Brannen ramma heile bygget på tre etasjar tysdag kveld.

NRK - 19 maj 22 kl. 18:55

Ukraina: Minst tolv drept i angrep mot Sievjerodonetsk

Minst tolv mennesker ble drept og over 40 såret i et russisk artilleriangrep på den ukrainske byen Sievjerodonetsk i Donbas-regionen torsdag, ifølge Ukraina. Det er Luhansks guvernør Serhij Hajdaj som opplyser om angrepet, som startet torsdag morgen og fortsatte utover kvelden. Hajdaj anklager de russiske styrkene for vilkårlig skyting mot byens sentrum med tunge våpen og sier at dødstallet kan være mye høyere.

NRK - 24 aug 22 kl. 02:51

USA vil gi omikron-vaksine til alle over tolv år

Alle i USA som er over tolv år, vil fra i høst få tilbud om å ta en nyutviklet oppfriskningsdose som er målrettet mot omikronvarianten. Biden-administrasjonen planlegger å gi neste generasjons koronavaksine til alle over tolv år kort tid etter Labor Day, som er 5. september, melder The New York Times.

NRK - 06 jun 22 kl. 00:06

Dansk treåring overlevde fall på tolv meter

En tre år gammel gutt falt søndag ut av et vindu i tredje etasje i København. Fallet var på tolv meter, men gutten kom fra det med bare lettere skader. – Han falt tolv meter og landet på gress.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Yara hevar ikkje beredskapen nå

Yara følgjer situasjonen tett og vil følgje alle råd frå styresmaktene, men har ikkje heva beredskapen generelt no. Det opplyser Yara i ei pressemelding til NRK. I forbindelse med gasslekkasjen i Østersjøen hevar Equinor beredskapen på alle sine anlegg i Noreg.

NRK - 5 minutter siden

Forsvaret klare til å bistå med sikkerhet på sokkelen

Politiet og bransjen har satt i verk flere tiltak for å øke beredskapen rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Forsvaret bistår foreløpig ikke, men sier de står klar. – Forsvaret følger situasjonen nøye og er i tett dialog med politiet for å få en felles forståelse av situasjonen.

NRK - 15 minutter siden

LNG-rederier hever sikkerhetsnivået

Flere norske rederier som transporterer flytende gass (LNG), hever sikkerhetsnivået i kjølvannet av den spente sikkerhetssituasjonen etter Nord Stream-lekkasjene. – Vi høyner sikkerhetsnivået på terminalene, som vi antar har størst risiko. Det blir skjerpet adgangskontroll og ikke minst cybersikkerhet.

NRK - 30 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 30 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.

NRK - 30 minutter siden

Både kraftproduksjonen og strømprisene økte i forrige uke

Både strømforbruk, kraftproduksjon og strømpris økte i forrige uke, men vindkraftproduksjonen gikk ned. Sør-Norge fortsetter å importere strøm, melder NVE. Kraftproduksjonen i Norge gikk opp med 9 prosent i forrige uke sammenlignet med uka før.

NRK - 45 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 1 time siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 1 time siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com