NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 12:48

NRK - 02 dec 23 kl. 22:51

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris, Frankrikes, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En dreptog en , skadeti , angrepi , Paris
Klartale - 05 feb 24 kl. 06:00

En tragisk og mørk januar

«Hjerter blør i hele Norge». «Vanskelig å forstå». «Smertefullt».

Klartale - 11 okt 23 kl. 11:15

Eksperter tror ikke det blir en storkrig

Hamas gikk til angrep på Israel lørdag. Mange fra Israel ble drept. Hamas er de som styrer på Gaza.

Klartale - 29 dec 23 kl. 09:01

Angrep mot flere byer i Ukraina

Flyalarmen har ult i hele Ukraina. Russland angrep stort natt til fredag. Og på morgenen.

NRK - 16 dec 23 kl. 09:56

Wafa: Flere titall palestinere drept i israelske angrep i Jabalia

Flere titall palestinere er drept i israelske luftangrep mot tre ulike hus i Jabalia nord i Gaza, melder det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Minst 14 mennesker ble drept da to hus ble lagt i grus i en og samme gate, mens flere titall andre ble drept i et luftangrep mot et annet boligbygg i Jabalia. Begge angrepene skjedde tidlig lørdag.

NRK - 09 jan 24 kl. 17:52

Eksilgruppe: 14 soldater drept i IS-angrep i Palmyra

14 syriske soldater har blitt drept i et angrep utført av IS i den syriske ørkenen, ifølge eksilgruppa SOHR. Det er det andre angrepet så langt i år. Opprørere fra Den islamske stat (IS) gikk til angrep på en militærbuss i den syriske ørkenen tirsdag, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

NRK - 31 jan 24 kl. 11:06

Minst 26.900 palestinere drept på Gaza

Minst 26 900 palestinere har blitt drept og 65.949 skadet i israelske angrep på Gaza siden 7. oktober, sa helsedepartementet i Gaza i en uttalelse om onsdag.

NRK - 31 aug 23 kl. 12:05

Israeler drept i angrep på kontrollpost på Vestbredden

En israeler ble drept og tre soldater skadd da en palestiner ifølge den israelske hæren kjørte inn i en kontrollpost på den okkuperte Vestbredden. Gjerningsmannen ble skutt. En palestinsk varebilsjåfør akselererte mot kontrollposten Maccabim mellom Tel Aviv og Jerusalem og kjørte inn i en gruppe soldater torsdag, opplyser den israelske hæren.

NRK - 06 jan 24 kl. 07:22

Al Jazeera: 18 drept i israelsk angrep i Khan Younis

Minst 18 mennesker skal være drept i et israelsk angrep mot et bolighus i Khan Younis sør på Gazastripen, ifølge Al Jazeera. Det palestinske nyhetsbyrået Wafa meldte først at minst ti mennesker ble drept i angrepet i bydelen al-Manara, de fleste av dem kvinner og barn. Ifølge Al Jazeera har tallet nå steget til 18, og mange skal også være såret i angrepet.

Klartale - 29 aug 23 kl. 08:37

Paris skal forby el-sparkesykler

El-sparkesykler blir forbudt i Paris i Frankrike. Paris er den første hovedstaden i Europa som kommer med et slikt forbud.Forbudet starter fredag.

NRK - 06 okt 23 kl. 10:29

Ukraina: Gutt drept i angrep i nytt angrep i Kharkiv-regionen

Et barn er drept og 16 mennesker såret i et russisk angrep i Kharkiv-regionen i Ukraina, ifølge myndighetene i landet. – Nok et målrettet russisk angrep mot sivile, sier Ukrainas innenriksminister Ihor Klymenko i en uttalelse fredag. Angrepet skal ha rammet boligbygg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fikk i seg røyk etter brann

Brannvesenet har slukket brannen i et drivhus på Dømmesmoen i Grimstad. En person skal ha fått i seg røyk og blir sjekket av ambulanse, opplyser politiet. Brannen har trolig oppstått i forbindelse med en elektrisk lampe inne i drivhuset.

NRK - 30 minutter siden

Ny norsk innendørs-rekord i lengde for kvinner

Ida Andrea Breigan slo den norske innendørsrekorden i lengde under AAC Championships natt til lørdag. Hoppet var på 6.58 meter.

NRK - 1 time siden

Brev sendt ut til sykepleiere på Ahus – får ikke kalle seg spesialsykepleier

Rundt 300 av sykepleierne ved sykehuset har fått et brev om at de ikke lenger får kalle seg spesialsykepleier. Det skriver nettstedet sykepleien. – Kort fortalt har Ahus bestemt at mange av våre medlemmer degraderes fra tittel som spesialsykepleier til sykepleier, sier foretakstillitsvalgt for sykepleierne, Berit Langset.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Vi kommer til å vinne

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skriver på Telegram at Ukraina kommer til å vinne krigen mot Russland. – Store mennesker i ett fantastisk land! Jeg er utrolig stolt over alle.

NRK - 1 time siden

Stortinget heiser det ukrainske flagget på toårsdagen for invasjonen

To år etter at den første invasjonskrigen i Europa siden andre verdenskrig brøt ut, heiste Stortinget lørdag det ukrainske flagget for å markere støtte til ukrainerne. Presidentskapet besluttet å gjøre et unntak fra Stortingets flaggreglement, i lys av den spesielle situasjonen, for å markere fortsatt støtte til Ukraina, skriver presidentskapet på Stortingets nettsider. Flaggheisingen fant sted klokka 9 lørdag.

NRK - 1 time siden

To personer tatt i skred i Oppdal

To personer ble tatt i et skred i Storlidalen i området Kråkvasstind i Oppdal. De to personene er gjort rede for og er bare lettere skadet. Det skal ikke være flere som ble tatt i skredet..

NRK - 1 time siden

Trusler og vold i Trondheim

Politiet har rykka ut til en uavklart hendelse i Trondheim sentrum. En person skal være utsatt for trusler og vold der. Politiet er på stedet og har fått kontroll på flere personer.

NRK - 1 time siden

Funn av «meget betydelige mengder» narkotika på danskebåten

Lørdag fremstilles to norske borgere i 20-årene for varetektsfengsling i Hordaland tingrett. De er siktet for særlig grov narkotikaovertredelse. – Det er snakk om innførsel av en meget betydelig mengde av narkotika til Norge, sier politiadvokat Øyvind Røyneberg.

NRK - 1 time siden

Mann kjørt inn i vegg i Ålgård – døde av sykdom

En mann i slutten av 70-årene fikk et akutt sykdomsanfall som gjorde at han rygget inn i en vegg i et parkeringsanlegg i Ålgård. Det opplyser politeit i Sør-Vest. Mannen døde som følge av sykdommen etter at helsepersonell forsøkte å redde ham.

NRK - 1 time siden

Mann i 60-årene døde etter knivstikking i Vardø

En mann i 60- årene døde etter å ha blitt knivstukket i Vardø i går kveld. Mannens ektefelle, en kvinne på samme alder, er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. – Den siktede har gitt en innledende forklaring til politiet, men vi ønsker ikke på nåværende tidspunkt å gi detaljer på hva siktede har forklart.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com