VG > Utenriks

Saturday, 25 September, 11:44

VG - 27 jul 21 kl. 12:28

En død og flere savnet etter stor eksplosjon i Tyskland

En person er død og flere er savnet etter en stor eksplosjon ved et avfallsanlegg i Leverkusen ved Köln i Tyskland. Situasjonen er fortsatt uavklart..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Leverkusen, Köln, Tyskland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En dødog , flere, savnet, etter, stor, eksplosjoni , Tyskland
NRK - 23 jun 21 kl. 15:18

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 07 aug 21 kl. 08:50

Leter etter savnet mann i fjellet

Det er satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann i fjellet i Nore og Uvdal kommune. Mannen er i 70-årene og er savnet i området ved fjellet Bleikehæet på Hardangervidda, melder politiet. Mannskaper fra Røde Kors ble fløyet inn med helikopter natt til lørdag og startet søk.

NRK - 07 jun 21 kl. 04:28

Savnet mann funnet død i Troms

En mann i 60-årene som ble meldt savnet i Salangsdalen i Bardu, er funnet død i Masterbakkvatnet. Det ble satt i gang en omfattende leteaksjon etter ham. Troms politidistrikt meldte om leteaksjonen natt til mandag.

NRK - 19 maj 21 kl. 09:54

89 savnet etter syklon i India

89 personer er fortsatt savnet etter syklonen Tauktaes herjinger på den indiske vestkysten. De er savnet etter at et fartøy sank i uværet tirsdag..

NRK - 18 jun 21 kl. 03:39

Leter etter savnet svømmer i Asker

En 35 årig mann er savnet etter en svømmetur ved Hyggen i Drammensfjorden torsdag ettermiddag. Han ble meldt savnet av kona ved 23.30-tida og en leteaksjon ble igangsatt.

NRK - 24 jun 21 kl. 12:52

Savnet nordmann antas omkommet

En noirdmann som er savnet etter en dykkertur i Australia antas å være omkommet, melder NTB. Familien er blitt bedt om å forberede seg på det verste, skriver 7News. – Jeg har vært veldig ærlig med familien om hva jeg tror har skjedd, sier Mitch Gray i sjøpolitiet i Queensland.

NRK - 30 jul 21 kl. 21:39

Søker etter savnet mann fra lufta

En mann i 20-årene er savnet etter å ha plukket multer i Valdres fredag. Han har vært meldt savnet siden 12:30 fredag. – Vi er i full leteaksjon med bil, ATV, til fots og i lufta, sier Sidsel Svarstad i Innlandet Politidistrikt til NRK..

NRK - 18 jun 21 kl. 05:47

Savnet svømmer funnet død

Mannen som var savnet etter en svømmetur ved Hyggenvika i Røyken er fredag morgen funnet død. Det melder politiet på Twitter. Han ble meldt savnet i 23.

NRK - 30 jul 21 kl. 21:39

Tror savnet mann har gått seg bort

En mann i 20-årene er savnet etter å ha plukket multer i Valdres fredag. Han har vært meldt savnet siden 12:30 fredag. – Vi er i full leteaksjon med bil, ATV, til fots og i lufta, sier Sidsel Svarstad i Innlandet Politidistrikt til NRK..

NRK - 15 maj 21 kl. 16:16

Gutt savnet i Bymarka i Trondheim

Politiet i Trøndelag skriver på Twitter om at en fire år gammel gutt er savnet i Bymarka i forbindelse med en tur. Han skal være savnet i ca. 15 minutt.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Spionsiktede canadiere løslatt fra Kina

Michael Spavor og Michael Kovrig er på vei hjem til Canada etter over 1000 dagers fangenskap i Kina..

VG - Igår: 00:04

Føderal arrestordre på Brian Laundrie

FBI ønsker å pågripe Brian Laundrie i forbindelse med drapet på kjæresten Gabby Petito..

VG - Igår: 22:39

Én person drept og tolv skadet i masseskyting utenfor Memphis

En gjerningsperson begynte torsdag ettermiddag, lokal tid, å skyte rundt seg ved en dagligvarebutikk i byen Collierville utenfor Memphis i Tennessee..

VG - 22 sep 21 kl. 00:45

Skal granske pisking av haitiske migranter: – Forferdet

Det hvite hus kritiserer amerikanske grensevakter etter bilder viste at de tilsynelatende pisker haitiske migranter ved Mexico-grensen. Nå krever også Senatets leder at president Biden stanser deporteringen av haitiere..

VG - 21 sep 21 kl. 23:00

Advokat: Det var Instagram-eventyrer Gabby Petito som ble funnet død

Det er nå bekreftet at den døde kvinnen som søndag ble funnet nær grensen av nasjonalparken Grand Teton i Wyoming, er Instagram-eventyrer Gabby Petito (22)..

VG - 21 sep 21 kl. 19:39

Norge gir opphold til 80 NATO-ansatte afghanere

NEW YORK (VG) Norge vil ta imot og bosette om lag 80 afghanere som jobbet for NATO i landet, før de internasjonale styrkene trakk seg ut og Taliban kom til makten i august..

VG - 21 sep 21 kl. 04:08

Slunkne britiske butikkhyller, og verre kan det bli

Rekordhøye gasspriser kan føre til mangel på kjøtt og andre ferskvarer i britiske supermarkeder – som allerede sliter med vareleveransene i kjølvannet av Brexit..

VG - 19 sep 21 kl. 23:51

Politiet: Savnet Instagram-eventyrer funnet død

Flere enn 50 personer har de siste dagene deltatt i en leteaksjon etter den savnede Instagram-eventyreren Gabby Petito. Søndag ble hun funnet død, melder politiet..

VG - 20 sep 21 kl. 11:08

Tror TikTok står for økning av tics

Flere klinikker i utlandet opplever en økning av unge som har tics. Forskere mener utbruddet skyldes at unge har sett videoer på TikTok av andre med tics..

VG - 20 sep 21 kl. 05:05

Lasso, cowboyhatt og hest: Slik blir flyktningene møtt i USA

De humanitære krisene står i kø i Haiti. Men situasjonen er ikke stort bedre i flyktningleiren hvor rundt 13.000 migranter har samlet seg ved grensen mellom Mexico og USA..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt