E24 > Økonomi

Torsdag, 05 August, 13:24

E24 - 14 juni 21 kl. 16:01

En børsrakett som har mer igjen?

Omsider bør denne containeraksjen ha havnet på alle investorers radar. Det er likevel slett ikke gitt at festen er over..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En børsrakettsom har , mer, igjen
E24 - 15 juni 21 kl. 08:19

Børsrakett stuper på flat Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs klatret gjennom hele gårsdagen, men er flat fra start i dag. Oljeprisen er også flat etter nedgang i morgentimene. Bergen Carbon Solutions faller tungt etter Spetalen-salg..

E24 - 15 juni 21 kl. 08:19

Børsrakett faller tungt på svak Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs klatret gjennom hele gårsdagen, men faller fra start i dag. Oljeprisen har snudd opp etter nedgang i morgentimene. Bergen Carbon Solutions er ned over 11 prosent etter Spetalen-salg..

E24 - 15 juni 21 kl. 08:19

Børsrakett stuper på svak Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs klatret gjennom hele gårsdagen, men faller fra start i dag. Oljeprisen er også flat etter nedgang i morgentimene. Bergen Carbon Solutions faller tungt etter Spetalen-salg..

NRK - 12 april 21 kl. 09:54

England åpner dørene igjen

Butikker, frisører, treningssentre, biblioteker og uteserveringer åpner igjen i England i dag. Det ventes stor pågang hos frisørene, mer enn tre måneder etter at folk igjen fikk beskjed om å holde seg hjemme. Mange vil trolig også benytte muligheten til å shoppe.

NRK - 20 juni 21 kl. 10:53

Politiet tror volden dobler seg

Politiet i Trøndelag har i en ny rapport forsøkt å analysere hvordan gjenåpningen av samfunnet kommer til å påvirke kriminaliteten, skriver NTB. I grove trekk er dette sommeren politiet ser for seg: * Minst en dobling av saker med vold, beruselse, ordensforstyrrelser, bortvisning og pålegg er sannsynlig. * Mindre deling og nedlasting av overgrepsmateriale.

Klartale - 18 juni 21 kl. 12:30

Slik vil de åpne mer av Norge

Norge skal snart åpne mer. Fredag skal statsminister Erna Solberg si mer om planen for å åpne landet igjen. Du kan se det her fra 13.

NRK - 07 mai 21 kl. 09:24

Mer ensomhet under pandemien

Koronapandemien ser ut til å ha ført til mer ensomhet, ifølge en undersøkelse fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Økende smittefrykt og mindre kontakt med andre kan være blant årsakene, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB). Tallene for 2020, basert på Livskvalitetsundersøkelsen som ble gjennomført fra 9.

NRK - 14 mai 21 kl. 19:04

Indisk variant mer smittsom

Britiske forskere mener at den indiske virusvarianten er mer smittsom enn den britiske virusvarianten. Det sa Chris Whitty, overlege i England, på en pressekonferanse fredag. Han sa videre at spørsmålet nå er om varianten er noe mer smittsom, eller om varianten er mye mer smittsom, noe som vil påvirke utviklingen i koronasituasjonen både i Storbritannia og globalt..

VG - 08 juli 21 kl. 13:33

Norges svar på 22.juli var mer kontroll

Mer demokrati, mer åpenhet og mer humanitet. Men aldri naivitet. Det var det offisielle Norges «svar» på hvordan vi skulle møte terrorangrepet 22.

NRK - 29 mars 21 kl. 15:28

Suez-kanalen kan åpne igjen

Suez-kanalen kan åpne igjen. Arbeidere har lyktes med å få løs gigantskipet som i nesten en uke har blokkert Suezkanalen, skriver nyhetsbyrået AP. Kraftige taubåter hadde klart å vri konteinerskipet slik at det sto 80 prosent i riktig retning, men senere på dagen ble det meldt skipet igjen blokkerte kanalen diagonalt..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Tre personer er pågrepet for svindel mot frivillige organisasjoner

Lag og foreninger over hele Norge skal ha blitt utsatt for omfattende e-poste-svindel. Nå er tre personer pågrepet..

E24 - 30 minutter siden

Sjeføkonom til Norges Bank: – Hold renten i ro

Sjeføkonom Jan L. Andreassen i Eika Gruppen har en klar melding til sentralbanken..

E24 - 30 minutter siden

Tallet som bør bekymre Norwegian-aksjonærene

Aksjemarkedet synes å ha glemt at Norwegian er blitt fratatt over hundre fly..

E24 - 1 time siden

Teslas styreleder selger aksjer for nær 200 millioner kroner

Styrelederen kvitter seg med aksjene før mulig rollebytte..

E24 - 1 time siden

Nel-shorternes gevinst passerer 300 millioner kroner

Papirgevinsten til shortselgerne i Nel presses videre opp etter børsfallet til det laveste kursnivået på over ett år torsdag..

E24 - 4 timer siden

Oslo Børs snur opp med oljeprisen – Nel faller markant

Både oljeprisen og Oslo Børs henter seg inn etter en negativ start på dagen. Samtidig fortsetter Nel-aksjen nedover, og handles nå på sitt laveste nivå siden i fjor vår..

E24 - 2 timer siden

Faglig lunsj: – Hvor kommer du fra?

Er det egentlig greit å spørre noen om hvor de kommer fra?.

E24 - 3 timer siden

Mener Sanner bør oppfordre til tilbakebetaling av coronastøtte

En milliard kroner med coronastøtte kunne blitt tilbakebetalt uten at bedriftene hadde gått med underskudd. SV mener finansministeren burde mane til tilbakebetaling. Det sier Jan Tore Sanner (H) er «uaktuelt»..

E24 - 3 timer siden

Inntektshopp for Hansa - eierne tok utbytte på 50 mill. kroner

Dagligvaremarkedet reddet årsresultatet for den bergensbaserte drikkevareprodusenten, men det er likevel langt frem til selskapets toppnotering..

E24 - 4 timer siden

Antall sysselsatte på nivå med før coronakrisen

Justert for sesongvariasjoner økte antallet sysselsatte med 42.000 fra februar til mai 2021. Med det er antallet omtrent på samme nivå som før coronakrisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt