NRK > Nyheter

Sunday, 27 November, 00:00

NRK - 25 sep 22 kl. 08:55

En administrasjonsbygning i sentrum av den ukrainske havnebyen Odesa ble søndag truffet av tre drone

En administrasjonsbygning i sentrum av den ukrainske havnebyen Odesa ble søndag truffet av tre droner med eksplosiver, melder regionale myndigheter. I en Twitter-melding fra ukrainske GrozaMedia blir det oppgitt at ingen er såret. En fjerde drone skal ha blitt skutt ned av det ukrainske militæret. Det står også at det pågår redningsarbeid og brannslukking ved bygningen. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Odesa, Twitter, GrozaMedia, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En administrasjonsbygningi , sentrumav den , ukrainske, havnebyen, Odesa, ble søndag truffet av tre drone
NRK - 20 jul 22 kl. 10:37

To millioner ukrainske flyktninger har havnet i Russland

Nesten to millioner ukrainske flyktninger er sendt til Russland. Der må de gjennom en filtreringsprosess før de slipper inn, forteller vitner. Både ukrainske og russiske myndigheter bekrefter antallet ukrainske flyktninger i Russland.

NRK - 17 aug 22 kl. 07:26

Ukraina mener barn på flukt er skilt fra sine foresatte

Ukrainske myndigheter mener at ukrainske barn i utlandet omplasseres vekk fra sine omsorgspersoner. Det er ikke klart om det gjelder i Norge. I et notat den ukrainske ambassaden i Norge har sendt til Utenriksdepartementet står det at ukrainske verger i mange tilfeller i utlandet er blitt byttet ut og at lokale myndigheter har utnevnt andre som verger for ukrainske barn, skriver Aftenposten.

NRK - 18 sep 22 kl. 22:46

Ukraina hevder å ha kontroll over viktig elv

Ukrainske styrker har kontroll over Oskil-elven i Kharkiv-regionen, ifølge ukrainske myndigheter. Kontroll over elven er viktig for videre aksjoner mot øst. Det ukrainske forsvaret opplyser i en video på Telegram søndag, at de ukrainske styrkene har krysset Oslkil-elven.

NRK - 11 sep 22 kl. 04:48

Ordfører: Izium er befridd

Ordføreren i Izium sier at den ukrainske byen er befridd i forbindelse med offensiven som ukrainske styrker innledet i Kharkiv-regionen. Ordfører Valerij Martsjenko sier til New York Times at de ukrainske styrkene har tatt kontroll over den strategisk viktige byen, som har vært okkupert av russerne siden i vår. Samtidig sier det russiske forsvarsdepartementet at de russiske styrkene har «omgruppert», det vil si trukket seg ut av deler av Kharkiv-regionen, inkludert byene Balaklija og Izium, for å forsterke fronten i Donetsk.

NRK - 02 okt 22 kl. 22:23

Zelenskyj: Ukrainas suksess ikke begrenset til Lyman

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj uttaler seg søndag kveld om det ukrainske forsvarets fremgang. Han sier, uten å gå i detalj, at ukrainske soldaters fremgang «ikke er begrenset til Lyman», ifølge Reuters. Lørdag kveld erklærte Zelenskyj at den strategisk viktige byen Lyman i Donetsk fullt og helt er under ukrainsk kontroll.

NRK - 31 maj 22 kl. 12:56

Russland: 152 lik funnet i stålverk i Mariupol

Russlands forsvarsdepartement oppgir at det er funnet 152 døde ukrainske soldater og krigere i de underjordiske bunkerne i stålverket Azovstal i Mariupol. Russiske styrker og russiskstøttede separatister tok kontroll over den ukrainske havnebyen tidligere i mai etter en langvarig beleiring og massive angrep. – 152 lik av falne krigere og soldater fra de ukrainske væpnede styrkene var plassert i en konteiner der kjølesystemet ikke lenger fungerte, sier en talsmann for forsvarsdepartementet i Moskva, Igor Konasjenkov, tirsdag Han sier også at russiske myndigheter foreløpig ikke har fått noen forespørsel fra ukrainske myndigheter om en utlevering av levningene.

NRK - 31 maj 22 kl. 12:56

152 lik funnet i stålverk i Mariupol

Russlands forsvarsdepartement oppgir at det er funnet 152 døde ukrainske soldater og krigere i de underjordiske bunkerne i stålverket Azovstal i Mariupol. Russiske styrker og russiskstøttede separatister tok kontroll over den ukrainske havnebyen tidligere i mai etter en langvarig beleiring og massive angrep. – 152 lik av falne krigere og soldater fra de ukrainske væpnede styrkene var plassert i en konteiner der kjølesystemet ikke lenger fungerte, sier en talsmann for forsvarsdepartementet i Moskva, Igor Konasjenkov, tirsdag Han sier også at russiske myndigheter foreløpig ikke har fått noen forespørsel fra ukrainske myndigheter om en utlevering av levningene.

NRK - 29 jun 22 kl. 17:02

Ukraina: 144 ukrainske soldater løslatt i fangeutveksling med Russland

Ukrainsk etterretning sa onsdag at 144 ukrainske soldater er løslatt av Russland. – Dette er den største fangeutvekslingen siden starten av den russiske invasjonen, skriver etterretningstjenesten i det ukrainske forsvarsdepartementet i en melding på Telegram. Av de totalt 144 løslatte soldatene, var 95 av dem med på å forsvare stålverket Azovstal i den beleirede byen Mariupol.

NRK - 22 jul 22 kl. 11:11

Ukrainske bønder håper at kornavtalen er reell

Fredag ettermiddag er det varslet at Ukraina og Russland skal signere en avtale som gjør det mulig å eksportere ukrainsk korn via Svartehavet. Den skal også bedre Russlands mulighet til å eksportere korn og gjødsel til et verdensmarked som sliter med mangel på korn og svært høye matpriser. Avtalen er framforhandlet ved hjelp av Tyrkia, som ifølge avtaleutkastet skal kontrollere de ukrainske skipene.

NRK - 19 aug 22 kl. 12:41

FN-sjefen besøker Odesa

FNs generalsekretær António Guterres reiser videre på sitt besøk i Ukraina, hvor han fredag drar til den ukrainske havnebyen Odesa. Torsdag var FN-sjefen i Lviv der han møtte den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj og den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan. De drøftet atomkraftverket Zaporizjzja, tiltak for å trappe ned krigen og en fortgang i eksporten av korn fra hittil blokkerte ukrainske havner ved Svartehavet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Kilde briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde herjet med konkurrentene og gikk til topps i utforrennet i canadiske Lake Louise lørdag. Den norske stjernen var seks hundredeler foran Daniel Hemetsberger på andreplass. Marco Odermatt var ti hundredeler bak nordmannen..

NRK - 30 minutter siden

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika ved Olsfjellet ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..

NRK - 1 time siden

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..

NRK - 45 minutter siden

Aurora vant årets P3-pris

Aurora vant årets P3-pris.

NRK - 1 time siden

Samlet inn 150 millioner dollar til eksport av ukrainsk korn til land i nød

– Rundt 150 millioner dollar ble samlet inn under et toppmøte om matsikkerhet under initiativet «Grain from Ukraine», fortalte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj under en pressebrifing i Kyiv lørdag. Over 20 land viste sin støtte til initiativet, som vil eksportere matvarer til land i Afrika. Ifølge Zelenskyj planlegger Ukraina å sende minst 60 skip fra havner i Ukraina til land som er mest berørt av matkrisen, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Bil i brann i Oslo

Nødetatene er på vei til brann i en bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 1 time siden

To priser til Karpe i P3 Gull

Karpe ble kåret til årets artist og og årets låt med melodien «paf.no» under NRKs prisutdeling P3 Gull..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 2 timer siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 2 timer siden

Mot Kilde-seier i sesongåpningen - briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde ligger an til å vinne utforrennet i canadiske Lake Louise. – Fantastisk! Han kommer i mål et sekund foran Dressen som vant her i 2019.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com