NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:59

NRK - 22 nov 22 kl. 10:18

Elsyklist siktet etter dødsfall i Nordreisa

Lørdag 12. november ble en 80 år gammel mann påkjørt på Storslett i Nordreisa kommune i Troms av en kvinnelig elsyklist. Mannen døde 21. november på Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN). Kvinnen som kjørte sykkelen har nå status som siktet i saken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Storslett, Nordreisa, Troms, Universitetssykehuset Nord-Norge, UNN, Ragnhild With

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elsyklist, siktet, etter, dødsfalli , Nordreisa
NRK - 14 sep 22 kl. 08:12

Elsyklist og elsparkesyklist kolliderte

To kvinner blir kjørt til sykehus for behandling og sjekk etter en ulykke mellom en elsparkesyklist og en elsyklist på Tolvsrød i Tønsberg. Først meldte politiet at ulykken hadde skjedd mellom to elsparkesyklister. En person har muligens brudd i en arm og en har muligens ryggskader, opplyser operasjonsleder Per Eftang hos politiet..

Klartale - 30 dec 22 kl. 11:00

Tror flere dør av korona i Kina enn de melder

Det tror det britiske selskapet Airfinity. Det er stor forskjell fra offisielle tall fra Kina.Myndighetene i Beijing meldte om dødsfall fra korona fredag.

NRK - 29 nov 22 kl. 07:46

VM-sjefen innrømmer hundrevis av dødsfall

VM-sjefen i Qatar, Hassan Al-Thawadi, sier i et intervju med Piers Morgan at det er flere hundre mennesker som har gått bort i byggingen av verdensmesterskapet. – Beregningene er på mellom 400 og 500 døde. Det eksakte nummeret er noe som blir diskutert.

NRK - Igår: 16:14

WHO: Nesten 40.000 koronadødsfall i forrige uke – over halvparten i Kina

Nesten 40.000 koronarelaterte dødsfall ble rapportert inn til Verdens helseorganisasjon i forrige uke, opplyser WHOs generaldirektør. Halvparten var i Kina.

Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 21 dec 22 kl. 07:14

Kina registrerer kun respirasjonssvikt som covid-dødsfall

Kina rapporterer null covid-dødsfall for gårsdagen. Landet har endret kriteriene for registrering og det gjør at de fleste som dør av og med viruset ikke lenger blir talt. Det er kun når dødsfallet knyttes direkte til respirasjonssvikt at det blir registrert som covid-relatert.

NRK - 03 aug 22 kl. 13:26

Rekordmange narkotikarelaterte dødsfall i England og Wales

Dødsfall knytt til narkotikabruk var på sitt høgste i England og Wales nokonsinne i fjor, viser ferske tal. Auken er hovudsakleg skylda opiater. I fjor blei det registrert 4849 dødsfall knytt til narkotiaforgiftning i England og Wales, ifølge statistikkbyrået ONS.

NRK - 06 sep 22 kl. 13:28

Over 4.000 registrerte koronadødsfall i Norge

Over 4.000 personer er nå bekreftet døde av covid-19 i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Det er rapportert inn 24 nye dødsfall i instituttets systemer, og dermed er det totale antallet 4.

NRK - 09 nov 22 kl. 19:13

WHO melder om 90 prosent fall i koronadødsfall

Antallet koronadødsfall i verden har falt kraftig siden sist vinter, viser tall fra Verdens helseorganisasjon (WHO). WHO-sjefen Tedros Adhanom Ghebreyesus sier det ble meldt inn 9.400 dødsfall relatert til covid-19 i verden i forrige uke.

Klartale - 29 nov 22 kl. 09:04

VM-sjefen innrømmer hundrevis av dødsfall i Qatar

Hassan Al-Thawadi er sjefen for fotball-VM i Qatar. Han innrømmet dødsfallene i et intervju med Piers Morgan.– Beregningene er på mellom 400 og 500 døde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet ønsker tips etter voldshendelse i Skien

Natt til søndag skjedde det en hendelse på Rådhusplassen i Skien, hvor en mann skal ha blitt påkjørt. I etterkant skal det da ha blitt slåsskamp mellom kameraten til den påkjørte og en fra en annen bil. – Denne kameraten ble slått ned og oppsøkte selv legevakt for undersøkelser, skriver politiet.

NRK - 30 minutter siden

Minst 40 mistet livet i bussulykke i Pakistan

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bro sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr. Det skriver AFP søndag morgen..

NRK - 1 time siden

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 1 time siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 2 timer siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 2 timer siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 2 timer siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 2 timer siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com