NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 06:23

NRK - 09 aug 20 kl. 03:50

Elsparkesyklist kan miste førerkort

En fører av en elsparkesykkel kan miste førerkortet etter å ha kollidert med en bil som skal ha kjørt på grønt lys, opplyser Oslo-politiet. Elsparkesyklisten fikk bare mindre skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elsparkesyklistkan , miste, førerkort
NRK - 09 aug 20 kl. 16:02

Elsparkesyklist køyrt til sjukehus

Ein elsparkesyklist er køyrt til sjukehus etter ei trafikkulykke i Maridalsveien meldar politiet på Twitter. Personen skal vere alvorleg skada..

P4 - 09 aug 20 kl. 16:09

Elsparkesyklist kjørt til sykehus

En elsparkesyklist er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Maridalsveien i Oslo. Personen skal vere alvorlig skada. Det melder politiet på Twitter..

P4 - 09 aug 20 kl. 16:09

Elsparkesyklist kjørt til sykehus

En elsparkesyklist er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Maridalsveien i Oslo. Personen skal vere alvorlig skada. Det melder politiet på Twitter..

P4 - 02 okt 20 kl. 18:35

Elsparkesyklist kollidert med bilist

En elsparkesyklist har kollidert med en bil ved et gangfelt i Trondheim sentrum. Syklisten har klaget på smerter i kroppen, men politiet tror ikke det er snakk om alvorlige skader. Vedkommende sendes til helsesjekk..

NRK - 12 nov 20 kl. 07:24

Elsparkesyklist må i retten

Ein elsparkesyklist må møte i retten etter at han køyrde ned ei kvinne i eit fotgjengarfelt i Oslo i september. Kvinna blei hardt skadd, og låg fleire veker på sjukehus..

NRK - 24 jul 21 kl. 14:41

Oslo: Elsparkesyklist til sykehus

En elsparkesyklist er kjørt til sykehus etter det som fremstår som en singelulykke på Bjerke i Oslo, melder politiet. Politiet skriver at de har vært på åstedet og sykehuset for å sikre spor..

Aftenposten - 04 aug 21 kl. 14:44

Elsparkesyklist snudde da han så politiet, men fikk 1300 kroner i bot. Han var ikke alene.

En elsparkesyklist snudde da han så politiet i Torggata, men ble hentet inn av sykkelpatruljen..

NRK - 08 okt 21 kl. 23:45

Elsparkesyklist kjørte på bil

En elsparkesyklist kjørte på en bil som stod parkert i Bergen fredag kveld. En person får bistand av helse. Politiet avhører vitner på stedet, melder politiet Vest på Twitter..

NRK - 08 okt 21 kl. 23:45

Elsparkesyklist til sykehus

En elsparkesyklist kjørte på en bil som stod parkert i Bergen fredag kveld. En person i 20-årene er fraktet til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse. Skadeomfang er ukjent.

NRK - 07 aug 20 kl. 10:13

Sparkesyklist kan miste førerkortet

En elsparkesyklist risikerer å miste førerkortet etter ulykke med bil i Oslo. Sparkesyklisten kjørte ut i fotgjengerfeltet på rød mann og ble påkjørt av bilen som hadde grønt lys, ifølge politiet. Elsparkesyklisten ble lettere skadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt