NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:08

NRK - 01 sep 23 kl. 08:22

Elsparkesyklene fjernes fra gatene i Paris

Fredag forsvinner alle elsparkesyklene til utleieselskapene fra den franske hovedstaden. Det er forstatt lov å bruke privateide sparkesykler. Paris er den første hovedstaden i Europa som forbyr utleie av elsparkesykler. Selskapene bak de omstridte og ofte utskjelte sparkesyklene har hatt travle dager med å flytte sparkesykler og stativer til byer der de fortsatt er velkomne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, Paris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elsparkesyklene, fjernesfra , gatenei , Paris
Nyhetspressen - 03 aug 23 kl. 13:53

Reiseguide: Utforsk Paris - Hvorfor Nordmenn Elsker Denne Byen

Paris, byen med kjærlighetens og kunstens atmosfære, har lenge vært en favorittdestinasjon blant nordmenn. Med sin rike historie, ikoniske arkitektur, gourmetmat, og romantiske atmosfære, tiltrekker Paris seg reisende fra hele verden. Nordmenn er ikke noe unntak, da de stadig returnerer til denne sjarmerende byen.

VG - 01 sep 23 kl. 08:50

Elsparkesyklene fjernes fra gatene i Paris

Fredag forsvinner alle elsparkesyklene til utleieselskapene fra den franske hovedstaden. Den som vil se Paris fra en elsparkesykkel, må heretter ha sin egen..

NRK - 13 sep 23 kl. 08:12

Plastposeskatt fjernes i Sverige neste år

I november neste år fjernes den omdiskuterte skatten på plastposer i Sverige. Den ble innført i 2020, og tidligere i år ble det foreslått å senke den, men nå fjernes den helt, melder klima- og miljøminister Romina Pourmokhtari (L) til SVT. – Den kan fjernes fordi Sverige allerede overholder EUs mål om å minske bruk av plast allerede, sier hun.

NRK - 28 jul 23 kl. 09:35

Ni av ti private elsparkesykler er uforsikret

Ni av ti private elsparkesykler mangler forsikring, viser nye tall fra forsikringsbransjen. Fra nyttår ble det krav om forsikring for elsparkesykler, men det er det få som følger, skriver Aftenposten. Tall fra Finans Norge og to av landets største forsikringsselskaper viser at nesten 90 prosent av de private elsparkesyklene ikke er forsikret.

NRK - 01 sep 23 kl. 08:22

El-sparkesyklene fjernes fra gatene i Paris

Fredag forsvinner alle el-sparkesyklene til utleieselskapene fra den franske hovedstaden. Det er forstatt lov å bruke privateide el-sparkesykler. Paris er den første hovedstaden i Europa som forbyr utleie av el-sparkesykler.

Klartale - 14 aug 23 kl. 06:00

Valget er i gang

– Du har ikke retten til å klage om du ikke har engasjert deg. Jeg ønsker retten til å klage, og derfor stemmer jeg, sier Hanna Dølvik.Hun har akkurat forhånds-stemt.

Klartale - 29 aug 23 kl. 08:37

Paris skal forby el-sparkesykler

El-sparkesykler blir forbudt i Paris i Frankrike. Paris er den første hovedstaden i Europa som kommer med et slikt forbud.Forbudet starter fredag.

NRK - 07 okt 23 kl. 14:15

Reuters fotograf observerer flere drepte i gatene

Lørdag morgen innledet Hamas et overraskelsesangrep mot flere israelske bosettinger nær grensen til det isolerte Gaza. Gjennom dagen har videoer og bilder på sosiale medier vist lik i hjem, langs gatene og i kjøretøyene. NRK har ikke klart å verifisere alle videoene.

Aftenposten - 06 maj 23 kl. 16:04

Ingen minstelønn hvis au pair-ordningen fjernes

Fjernes au pair-ordningen kan folk fortsatt bo og jobbe i norske hjem, så lenge de kommer fra EØS-land..

E24 - 06 maj 23 kl. 16:04

Ingen minstelønn hvis au pair-ordningen fjernes

Fjernes au pair-ordningen kan folk fortsatt bo og jobbe i norske hjem, så lenge de kommer fra EØS-land. Ifølge jurister er det ingen garanti for at arbeidsbetingelsene blir bedre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 30 minutter siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 45 minutter siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.

NRK - 2 timer siden

Budsjettforhandlingene fortsetter

Ap, Sp og SV fortsetter forhandlingene om neste års statsbudsjett. NTB får lørdag kveld opplyst fra begge sider at det ikke ligger an til at budsjettavtalen blir presentert lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com